Şimdi Ara

9.Sınıflar Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konu altında yapamadığınız soruları , ödevleri , kaynak önerilerinizi vs. paylaşabilirsiniz. Bu sayede birbirimize yardimci olmuş oluruz :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• biyoloji 3.sınavdan bildiğin 6 almışım bana baştan sona anlatsana

Edit : yarın kurtarma sınavı var ( biyoloji) açıklanınca sonucu buraya yazcam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün İngilizce sınavı olduk 95 bekliyorum 5puan yazım yanlışından gitti sorularınız varsa alabilirim yarın dil ve anlatım sınavımız var ve nelerden cıkacagı hakkında hiç bir fikrim yok hocamızda hiç yardımcı olmuyor sağolsun eğer giren veya bir fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim
  • bizim okulda almanca ve ingilizce bolumü var almancanin puanı biraz daha düşük fakat orada alman hoca eğitim veriyor ben ingilizce bölümündeyim rehber hocamizin dediğine göre almancaya en fazla 10.sinifin başında geçebiliyorum ayrıca almancada sprachdiplom veriyolar ama ingilizceye alıştım arkadaslarima felan onlardan da kopmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım ? 10.sinifta geçiyim mi geçmiyim mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: denyo298

Bugün İngilizce sınavı olduk 95 bekliyorum 5puan yazım yanlışından gitti sorularınız varsa alabilirim yarın dil ve anlatım sınavımız var ve nelerden cıkacagı hakkında hiç bir fikrim yok hocamızda hiç yardımcı olmuyor sağolsun eğer giren veya bir fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim

işlediginiz yere kadar sorar heralde sen hepsine ayrıntılı olarak çalış kaynak kitap felan kullan

• biz dil anlatım sınavı olduk senenin başından bu şimdiki konulara kadar yeni işlenilen konular agırlıklı beyler bide pazartesi matematik sınavım var ne yapcam son işlediğin konular yok fonksiyonlara daha gelemdik zaten işçi havuz felan hiçbir şey anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 57BEŞİKTAŞLI57 -- 11 Ocak 2014; 9:10:02 >
  • dil anlatimdan 87 aldım ses bilgisi ağirlikliydi matematik problemlerde önemli olan denklemi kurmayı başarmak. bana kolay geliyo :D internetten youtubdan felan konu dinle bol soru çöz hallediliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakkalımbenbakkal -- 11 Ocak 2014; 23:47:22 >
  • 9.sınıfım matematiğim 1 geliyor derste birşeyler anlıyorum ama sınavlarda çok zorluyorlar sıkıntılıyım
  • Abi herkes zeki ben salakmıyım ya hiç 4-5 yok bi 4 ingilizce var gerisi hep 50-60 civarı almanca birinci yazılı 30 ikincisinden daha da düşük bekliyorum durum vahim galiba benim :(:(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xPesya

Abi herkes zeki ben salakmıyım ya hiç 4-5 yok bi 4 ingilizce var gerisi hep 50-60 civarı almanca birinci yazılı 30 ikincisinden daha da düşük bekliyorum durum vahim galiba benim :(:(

Almancada anlamadığın şeyler olursa buraya yazabilirsin,yardımcı olurum.
  • Fzikten 80 aldım
  • okul hayatım boyunca full taktir alan ben 70 ortalamayla teşekkür alıyorum :(((((((

• gençler size tavsiye, hazır 9. sınıfken dilbilgisini komple halledin. ses bilgisi, sözcük bilgisi vs.
  • Biyoloji 38
    Fizik 28
    Kimya 50
    Ve sayısal sececegim

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.D

Biyoloji 38
    Fizik 28
    Kimya 50
    Ve sayısal sececegim

Fizik:88
    Kimya:76
    Biyoloji:58
    Eşit ağırlık seçicem :D

• Bu dönem tessekur aldik bakalım bu dönem ne olcak hoca dahada zorlanicaksiniz dedi ama tek sıkıntım fizik bu yüzden tm seçicem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.