Şimdi Ara

9'UNCU KOR. 109'UNCU TOP. A. K.LIĞI ERZURUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
5.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynı yere düşen yada Erzurum hakkında bilgisi olan arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var.

• tertip ben de aynı yere düştüm, Onur Air le geliyorum Çarşamba 2 de erzurumdayım, iletişime geçelim
  • geldimm:) kardeş bende ordayım. Toplama merkezini araştırıyordum, Erzincanı. Sanırım doğrudan erzuruma gidecem. Sen ne düşünüyorsun?
  • ben bi de trmüh aynı yere düşmüşüz senle :)
  • Nasıl gideceksiniz ?
    Bana toplanma yeri olarak Erzincan yazmışlar. ama ben Direk Erzurum'a gitmek için uçak bileti aldım.
  • KTM'ye katılmayacam ben, direkt Erzurum'a gidiyorum.. İstanbul'dan Onur Air 12.10 uçağıyla..Erzincan KTM hakkında olumlu şeyler okumadım arkadaşlar, uçakla gelebilenler direkt Erzurum'a gitsin diyolar.. Direkt Erzurum'a gidenler, ortak bi yerde toplanabiliriz
  • ben de aynen direk erzuruma uçuyorum.
    ktm ye gitmeye gerek yok.
    çok kötüymüş oralar.
    biz uçakla gittiğimiz için bir sorun olmucak.
  • ben 4. zırhlı birlik tugayı palandökene gidiyorum.uçak bileti ayarlamaya çalışıyorum
  • Benim şırnak-ballı sınır jandarma çıktı. direk kuzey ırağa uçak bileti aldım
  • Bende 109. Topçu A.k.lığına düştüm arkadaşlar.

Orası hakkında bilgimizi paylaşalım. Örneğin ordan dağıtım oluyor mu?

Bende çarşamba günü oradayım.
  • Beyler şimdiden hayırlı teskereler dilerim ben 331 olarak ordaydım kışın en soğuk zamanında askerlık yaptım güzel yer palandoken manzaralı yanlız inşallah taburlara düşmezsiniz hatta düşmemek için elinizden geleni yapın onun haricindeki birlikler çok güzeldir komutan olarakda şanslısınız çünkü taburlar ne kadar kötü olsada başlarındaki tabur komutanları çok iyilerdir soracağınız birşeyler varsa cevaplayabilirim
  • kardeş bende 9'uncu Kor. 109'uncu Top. A. K.lığı ERZURUM a düştüm.. ne tavsiye edersin..getirilicek götürülücek şeylerden?
  • Ekimde yani 3.Grup olarak gidiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.