adam aldıgını unutmus bile olabilir hatırlamıştır girmiştir cüzdana hangimiz btcnin bugünlere geleceğini tahmin etti? cevabınızı duyar gibiyim... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhordata -- 25 Eylül 2021; 1:36:23 > |
9 yıldır uykuda olan Bitcoin cüzdanı harekete geçti: Sahibini milyoner yaptı! (3. sayfa)
-
-
Bir hatanız var sanki. Ancak fotoda tarih 2020leri gösteriyor. Mesela 3 ekim 2020'de 1 bitcoin 10.500 dolar civarındaymış ama hesapta hareket yok. 3 ocakta mesela 33.000 dolara gelmiş. Bitcoin fiyatı arttıkça balans da artmış. Adam 2012'de 400 BTCye 4000 dolar ödemiş başka hareket yok. O 4000 dolarlık 400 BTCye çekince 17 milyon olmuş. Ben mi yanlış yorumluyorum, coinlerle hiç işim olmadı.
-
Genel DH okuyucusunun Blockchain ve kripto para konusunda bilgi seviyesibu haberleri anlayıp idrak etmesine yeterli değil. Blockchain nedir tarzı bir video haberle insanları önce bilinçlendirip sonra bu haberleri yayınlarsanız, burada yer alan bilgisizce yapılmış yorumları azaltabiliriz. Biri "Bankalar naptığınızı görüyor demiş", biri DH'nin bitcoin haberi ile insanları cezbettiğini sanıyor, kimi gelmiş hala "btc balon"culardan.
Size bazı bilgiler paylaşayım da bilmeyenler savundukları bankacılık sistemini sorgulasın:
*Banka hesaplarında gördüğünüz paraların %95 tedavülde yok aslında.
*Altın/gümüş gibi değerli metal banka hesapları (gram altın gibi) aslında size değerli metal satmıyor. Bankadan gidip gram altınızı isterseniz, size bir taraflarıyla gülerler. Satın aldığınız şey aslında bir "kontrat". Dolasıyla bankanın elinde sahip olunan altın veya gümüş de yok!.
*Bankalardaki hesap sahipleri aynı anda bankaya gidip paralarını çekmeye çalışsa, bankacılık sistemi bu paraya sahip olmadığı için "çöker".
"Hayali" para olarak yorumlanan kripto paraları idrak ederken aslında bir hayali yaşadığımızın farkında olun.
-
Onlar asgari ücreti de 2.000.000$ zannediyordur şimdi :))
-
Kripto haberlerinden memnunum. İlgi alanıma giriyor. Editörlere teşekkürler.
İlgilenmeyen konulara girmez. Bu kadar basit.
-
ne para be
-
Reis nasıl bir illüzyon bu.
0.01 btc aldım zamanında soğuk cüzdana girmesi 1 günü buldu. Oradan tekrar bozmam gerekti. Ultra bir komisyonla 2 günde borsaya gönderip bozabildim.
Bankacilikta bu işler masrafsız ve 7 24 açık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mesutzgvn
Onlar asgari ücreti de 2.000.000$ zannediyordur şimdi :)) -
Zamanında keşke yanlışlıkla da olsa 3-5 atsaymışız. Şimdi milyoner falandık Ah ulan ah, hiç mi yüzümüze gülmez şans
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2013'e kadar bitcoin = Silkroad du. Yani kara paraydı.quote:
Orijinalden alıntı: KroneZamanında keşke yanlışlıkla da olsa 3-5 atsaymışız. Şimdi milyoner falandık Ah ulan ah, hiç mi yüzümüze gülmez şans
.onion sitelerde bağış için BTC istiyordu çoğu kişi. O zamanlar ne bilelim böyle olacağını. Kimse bilmezdi.
2013'te artık işin ne olduğu finans mekanizmaları tarafından araştırıldı ve revaça geçti bu teknoloji. Ben o tarihlerde yine görmezden geliyordum. Bir tane almak lazımmış.
Şuan nft revaçta. Kara para kısa yoldan para muhabbeti değil bu. Web 3.0 her şeyin değeri olduğu bir dünya. Yakında bu gerçekleşecek. Nftye girmek lazım. Gelecek dijital para geleceği.
Merkezi otoritelere bağlı olan bir para yerine kripto paranın yaygınlaşması kur saçmalığını elimine edecektir diye düşünüyorum.
Kripto para yatırım aracı veya kısa yoldan para kazanma aracı değil. Bu noktayı çözmek lazım. Geleceği ön görebilmek gerek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
bende zamanında bi online oyun oynarken Ödemeyi sanal para yani btc olarak ödeme secenegi vardı. O zamanlarda bu btc yeni yeni cıkıo baya ucuz yani.
5-10 dolara 5-10 adetmi ne almıstm. Fakat oyuna para yatırmamıstım. Noldu o hesap hiç bilmiyorm.10 - 11 yıl önceydi.Yani 1-2 dolar bişeydi yani btcnin adedi
Ah ulan o hesabı bi bulsam hayatımız kurtulur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 25 Eylül 2021; 15:36:35 > -
% 4.020 değil
4.020 kat değer kazanmış,
yani % 402.000 yapar.
-
SHA1, SHA2 ve SHA3 NSA tarafından üretildiği için tek kırabilecek kurum kendileridir.
Ancak bu kırılamaz anlamını içermemelidir. Yeterince kriptografi, matematik vs bilirseniz kırma ihtimaliniz her zaman vardır.
-
Bu haberlere inanmıyorum. İnsanları kripto borsasına çekmekten başka bir şey değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: monacomen
Yani hackerlar yeni bir soygun yöntemi buldular. Uyuyan bitcoin cüzdanlarına ulaşarak şifrelerini kırıyorlar veya bunu bizzat cüzdanın olduğu borsanın kendisi yapıyor. Böyle güzel parayı kim kaybetmek ister, gerekirse 365 gün 24 saat şifre kombinasyonu yapar yine de bu parayı alırlar oradan.soğuk cüzdan onlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: ankaland
btc nin mantığı kimliği gizlemek değildir, istediğin yerden, istediğin yere istediğin zamanda istediğin miktarda hızlı prosedürsüz, minimum ekipman gereksinimi ile sorumluluğun ve yetkinin tamamen sende olması ile varlığı alma/devretme/takas etme olanaklarına sahip olabilmendir.. bankalar aylık ne tükettiğini ne giydiğini ne içtiğini nerede gezdiğini vs.. senin hakkında senden fazla bilgiye sahiptir.. BTC hafta sonu EFT gönderilebilen bir varlıktır..Kripto para borsaları kimliği gizlemek için çok rahatlıkla bir araç olarak kullanılabilir. Özellikle küçük paralardan bahsediyorsak (yılda toplam 100.000 dolar altı para), kripto borsası çok işlevsel olabilir.
Kara para aklamaktan ziyade, gelirin kanıtını ortadan kaldırmak, araya iki-üç duvar ve hatta başka bir ülke daha koymak falan için araç olarak kullanılabilir ve gelir vergisi kaçırılabilir. Ortada takip edilebilir biz iz de bırakmadığınız ve ülkemizde nereden buldun yasası da olmadığı için geriye dönük vergi cezası yeme ihtimalinizi ortadan kaldırır. Yapılan her işe uygulanamaz; ama bir kısım işe kolaylıkla uygulanabilir.
Nasıl yapılacağını, detaylarını falan yazmam; ama yapılabilir.
Ve hatta, uzaklarda bir yerdeki paranız mal olup Türkiye'ye girebilir, gümrük vergisini ödeyerek alabilir ve aldığınız bu malları Türkiye'de satabilirsiniz. Bunu orta veya büyük ölçek yaparsanız bela olur. Çünkü satıştan elde edilen gelirin ticari bir gelir olduğu hükmüne varılabilir. Küçük ölçek yaparsanız ve bir kısmını elden nakit veya bibinin hesabı, kankanın hesabı falan ile hallederseniz kimsenin ruhu duymaz. Yani vergi kaçırmak için kurduğunuz dümen bir de ek gelir kazanma yoluna dönüşebilir.
Ama işin temel püf noktalarını hiç anlatmadım. Anlatmaya da niyetim yok. Tabii ki kripto para ve borsaların amacı bu değildir. Ama ülkeler arası yasal düzenleme farklılıklarından ötürü bu amaçla kullanılabilir. Büyük ölçekte ise kullanılamaz. Yıllık 120.000 dolar üstü mümkün değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 25 Eylül 2021; 21:26:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Anubisin_RuhuBu haberlere inanmıyorum. İnsanları kripto borsasına çekmekten başka bir şey değil
Din değil bu. Kaynağı belli. Bakınca görülüyor. Sen inanmasan da ortada %100 bir gerçek var. 9 sene hareket etmeyen cüzdan hareket etmiş. Olay bu.
-
10 yıl sonra nerede olacak acaba.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu sabır abidesi arkadaşlar , geçen yıl BTC 63.000$ ile şaha kalktığında mağarada falan mı yaşıyorlardı ? Çok büyük ihtimalle hesaplarına kendileri dışında müdahale edilmiştir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X