|
9 yıldır uykuda olan Bitcoin cüzdanı harekete geçti: Sahibini milyoner yaptı!
-
-
Yani hackerlar yeni bir soygun yöntemi buldular. Uyuyan bitcoin cüzdanlarına ulaşarak şifrelerini kırıyorlar veya bunu bizzat cüzdanın olduğu borsanın kendisi yapıyor. Böyle güzel parayı kim kaybetmek ister, gerekirse 365 gün 24 saat şifre kombinasyonu yapar yine de bu parayı alırlar oradan.
-
Sahibi cüzdana anca erişmiş olabilir. Yada birileri bir yolunu buldu ve hareketsiz cüzdanlara erişebiliyorlar.
-
ne kadar güvenli bi sistem ya millet görebiliyor benim kaç para çektigimi
-
Bitcoin'in bitmeye doğru gittiğine işaret olarak yorumladım ben. Belki de olması gereken bir fiyat aralığına inecek daha çıkmayacak artık.
-
Senin kim olduğunu bilmiyor ama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yine birileri büyük oyunu gördü
Bana gereksiz yere şu repliği hatırlattı.
Hayır Frodo. Sauron'un ruhu yok olmadı. Onun ruhu ile yüzük birbirine bağlı. Zaten yüzük de yok olmadı. Sauron geri döndü. Orkların sayısı arttı. Kalesini Mordor'da yeniden inşa etmiş. Sauron'un tüm mukavemeti kırıp, son savunma hatlarını yarıp dünyayı tekrar karanlığa gömmek için bir tek bu yüzüğe ihtiyacı var. Onu arıyor, aklı fikri yüzükte. Yüzük de sahibine ulaşmaya çalışıyor onlar bir bütün, yüzük ve karanlıklar efendisi.
-
SHA256'yı kırmanız için kuantum bilgisayarınız falan olmalı şuan.
-
Değişken adres kullanırsanız kimsenin ruhu duymaz
-
Her Bitcoin konusuna yazıyorsun ama hâlâ ne olduğu hakkında bir fikrin yok, çok ilginçsin.
-
Bankalar görmüyor saniriyorsun sanırım.
çok fazla alttan alan oldu bu hem iyi hem fazlası kötü
Cahillik asıl mesleğin mi yoksa hobi olarak yapıyorsun.
Müthiş bir hayal dünyası
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Donanım haber editörleri anladık kripto ile uğraşıyorsunuz ama sürekli bu haberlerle insanlara merak uyandırıp belli coinlere talep yöneltme çabanız acizlikdir,her gün 2-3 kripto haberi ,burası ekonomi forumu değil,bildirim göndericek kadar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ara sıra böyle haberler ortaya atılıyor ve sistemlerine adam/insan çekiyorlar bence.şu kadardan aldı unuttu, sonra hatırladı. hatırladığında milyon dolarlar kazandı :D yersen mod on.
-
nasıl bilinmiyor, paraya dönüşen veya bir borsaya giren her coin'in sahibi biliniyor.
-
4m$ 17 m$ olmuş ne var bunda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Donanım haber editörleri anladık kripto ile uğraşıyorsunuz ama sürekli bu haberlerle insanlara merak uyandırıp belli coinlere talep yöneltme çabanız acizlikdir,her gün 2-3 kripto haberi ,burası ekonomi forumu değil,bildirim göndericek kadar.
|
Cahillik asıl mesleğin mi yoksa hobi olarak yapıyorsun.
|
SHA256'yı kırmanız için kuantum bilgisayarınız falan olmalı şuan.
|
Tekrar oku kardeşim 4000$ ile 17.000.000$ arasındaki sıfırları bilmeyecek kadar mı fakirsiniz |
Zaten insanlar para piyasasını donanım haber editörlerinden takip ediyorlar onlar konu açınca hemen koşup bitcoin falan alıyorlar bütün piyasayı donanım haber yönetiyor zaten |
Saniyede 1.000.000 deneme yaparak sha256 yı çözmeye kalkarsan eğer ne kadar günde bulursun biliyor musun? Yaklaşık olarak 3,17 * 10^64 yılda. ki bu en iyi tahmin. Hiçbir sorunla karşılaşılmazsa. Yani evrenin yaşından bile daha uzun sürüyor. Bilmediğiniz bir konu hakkında bir şeyler uydurup bu kadar net konuşmayın. |
Her Bitcoin konusuna yazıyorsun ama hâlâ ne olduğu hakkında bir fikrin yok, çok ilginçsin. |
ara sıra böyle haberler ortaya atılıyor ve sistemlerine adam/insan çekiyorlar bence.şu kadardan aldı unuttu, sonra hatırladı. hatırladığında milyon dolarlar kazandı :D yersen mod on.
|
Yine birileri büyük oyunu gördü
|
Benzer içerikler
- ipad whatsapp var mı
- e devlet"ten abonelik iptali
- chatgpt 4o ücretsiz
- whatsapp profil resmi ss alınca bildirim gidiyor mu 2024
- video edit programı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X