< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spike44 -- 9 Haziran 2018; 2:20:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spike44 -- 9 Haziran 2018; 2:20:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam birazdan ‘’1.0 motorlu B sınıfı araç 90 bin mi ‘’ ülke bitmiş temalı mesajlar gelebilir. Diyen olursa bence adamlar haklı.
90 bin verdikten sonra en azından C sınıfı baksanız daha iyi olur bence ama ihtiyaçlarınızı ve ne amaçla kullanacağınızı bilmediğim için bu yorum da havada kalacak. |
Evet cag disi motor dedigin sifir problemli atmosferik motor yagini suyunu koy milyon km bin, cag disi sanziman dediginde herhalde tuketici düşmanı masraf kapisi cift kavramalar haric digerlerinden bahsediyorsun. Alllaha yakin benden uzak bilincli sekilde cift kavrama alan kisiye sasiyorum zaten neyse.
Kusura bakma da turbo dedigin sey cagdas sa model t de cagdas malum turbo icat edileli nerdeyse 60-70 sene olacak. Ben tamda sizin acikladiginiz bol havayastikli cag disi sanzimanli cag disi atmosferik motorlu araca biniyorum ve sasiracaksin ama gayet de memnunum. Ha kaliteden kastiniz yumusak plastiklerse evet cok kalitesiz bir arabam var. Yok teknik kalite ise belkide piyasadaki en kaliteli araclardan biridir. Aracim 100km de 2bin devirde gidebildigi icin yalitim eksikligide sorun olmuyor. Ne tuhaf degil mi insanlarin farkli dusuncede olmalari. Senin tu kaka dedigin baskalari icin mukemmel kombinasyon. Zira herkes saliseler içinde vites degisimine ihtiyac duymuyor veya yokus yukari 120 yapmak gibi gereksiz fantezileri yok. Hayirli gunler |
Affedin ama kaza anında sizi şanzıman veya yalıtım korumayacak, hava yastıkları koruyacak.
|
Bence alınmaz, onun yerine temiz bir 2.el araç alınabilir eğer bütçeniz sabitse..
|
paranın hiç değeri kalmamış 90 bin
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 8 Haziran 2018; 22:46:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neiss -- 9 Haziran 2018; 8:50:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 9 Haziran 2018; 8:58:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |