Şimdi Ara

90.000 TL'ye kadar Otomatik Araç Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sıfır ikinci el fark etmeksizin,

-az sorun çıkartan ( şansıman motor vb.)
    -yedek parçası ve bakımları makul ölçüde olan,
    -az yakan
    -kesinlikle otomatik,
    -Hatchback (olursa iyi olur olmazsa üzmez)

araç bakıyorum önerisi olanlara teşekkür ederim. Özellikle nedeniyle belirtirseniz çok sevinirim.

Uzun süredir araştırıyorum ama hala modele dahi karar veremedim :)

çok fazla kilometre yapacağımı düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnNashhh -- 20 Haziran 2019; 21:28:36 >

• Polo olabili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 308
    V40

• toyoto yaris 1.5 cvt şanzıman.senelerce sorunsuz binersin.sıfır bile alınabilir veya 2018 model 4-5 bin km lerde rahat bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpikom -- 19 Haziran 2019; 13:2:16 >
  • Merhaba,
    Citroen C4 1.6 Bluehdi,
    Tam otomatik şanzıman, kendini kanıtlamış motor, az yakar, hatchback

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önerileriniz için teşekkür ederim. Polonun dsgsinden dolayı açıkçası çok cezbedici gelmiyor.

Yaris, 308 ve Citroen c4 e şöyle bir göz baktım.

Citroen'in sanırım sıfırı yok. 308 aklımda olan bir araçtı. Yarisin ise diğerlerine göre daha küçük olduğunu düşünüyorum.
  • Hocam galiba araçtan beklentilerimiz aşağı yukarı aynı.
    Boyumdan ve bagajın biraz büyük olmasını istememden dolayı ben 308 üzerinde yoğunlaştım.
    Sedan a dönerim dersem de 508 olacak gibi.

C4 bakmıyorum sebebi ise firmanın asıl kaliteli olarak ürettiği araçlar pejo markası altında. ufakta olsa kalite farklılıkları göze çarpıyordu eski model yılı olanlarda.
    yakın zamanda pejo özel servisi işleten bir tanıdığın yanındayken bahsi geçti mesela. citroenler pejolara göre yalıtım olarak biraz daha düşük seviyede dendi
    Bu tabiki reno ile daica arasındaki kadar dağlar taşlar değildir. ufak tefek şeylerdir.

Şuan bana en sıcak gelen 308 açıkçası.

Sizde durum değişebilir sebebi ise çok yol yapmam demeniz. Dizeldense benzinli alabilirsiniz belki
    Benzinli olursa seçenekler biraz artıyor. Çift kavramaların riskleri de biraz azalıyor.
    1.2TSI Leon ya da Golf bakabilirsiniz diye düşünüyorum.
    Pejo ile VW grubu araçlarının sonraki evreler için satış kıyaslamasını da yapacak olursak, VW biraz daha ağır basar.
    Bakım masraflarına bakarsanız servislerde 1000tl altı bakım yapan marka neredeyse hiç kalmadı.
    Garantili araç alacaksanız bakımlarını serviste yaptıracaksınız mecburen garanti sıkıntısı olmasın diye. Tabi alırken de dikkat edin bakımları servisinde yapılmış olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uzunca961 kullanıcısına yanıt
    detaylı bilgilendirme için teşekkür ediyorum. VW de dsg konusu çok kafamı kurcalıyor, hiç bulaşmak istemiyorum aslında.

çok kilometre yapmayacağım için benzinli de olur diyebiliyorum.
  • Astra j 1.4 T

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnNashhh

detaylı bilgilendirme için teşekkür ediyorum. VW de dsg konusu çok kafamı kurcalıyor, hiç bulaşmak istemiyorum aslında.

çok kilometre yapmayacağım için benzinli de olur diyebiliyorum.
    Benzinli olur derseniz DSG biraz daha makul olabilir. VW grubu veya farklı bir araç düşünebilirsiniz.
  • karahancer2 kullanıcısına yanıt
    Yakıtı çokta düşünüldüğü kadar az değil aslında ama diğerlerine kıyasla tabi ki de az.
    Dizel kullanan biri olarak 9lt üstü benzin biraz üzüyor
  • hala işin içinden çıkamadım :)))) yok mu bir forumsever al şunu kullan şundan dolayı diyecek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnNashhh

hala işin içinden çıkamadım :)))) yok mu bir forumsever al şunu kullan şundan dolayı diyecek :)
    E insanlar söylemiş; hblerin kralı golftür. Her yönüyle çok kaliteli, zevkli bir araçtır. Dsg de çok güzel bir şanzıman.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Çok güzel 43.000 TL istiyorlar ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.