Şimdi Ara

90-91-92-93 lüler gelin bakayım (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
10
Favori
10.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 93lü olup üniye gidecek bi ben mi varım koskoca forumda
  • Bune lan millet çoluk çocuga karismis ben daha universite okuyom 93

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 91 liyim üni bitti askerlik bitti iş bakıyorum :D
  • 92'liyim, okulum bu sene bitti . 2,5 senedir de çalışıyorum ilk arabamı da baba parası olmadan aldım.(Kredi ile)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

92 liyim bir cacık olmadı benden.

+1
  • 92liyim, evliyim, stajyer avukatım, bebek bekliyorduk ama bebeğimizi kaybettik :(
    Bize de nasip olur inşallah evlat sahibi olmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 92 liyim.işletme 4.sınıf öğrencisiyim. Ulan önümüzde daha çok yol var be okulu,askerliği,iş bulma ohooo

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

quote:

Orijinalden alıntı: apokalipta

94 luyum. Üniversite 3 teyim. Bu yaz staj yapacak yer bulamadım. Evde cs go yardiriyorum. Sabah iş gorusmesine gidicem.

Ne oldu iş

Sormayın hocam adam çakal çıktı. Sadece yapılan satış üzerinden komisyon vericem hesabi birşeyler döndürdü, bende yapacağım işle satıştan alacağım komisyonun adil olmayacağını düşündüm, maaş yoksa bende yokum dedim çıktım geldim. Zaten pekte hevesli değildim. Evde cs go devam. Bayramdan sonra köye gidicem zaten

• 93 doğumluyum, gemi kaptanıyım. Açıktan uluslararası ilişkiler okuyorum, 3 senedir 1. sınıftayım. Sevgilim var, işim gücüm var ama hayatımdan memnun değilim. Sevdiğim işi yapmıyorum, kazandığım parayı iyi değerlendiremiyorum. Anlık zevkler için yaşar hale geldim, sonumu iyi görmüyorum
  • 93 lüyüm fethiyede hemşirelik okuyorum. 1 sene kaybim var ama olsun memnunum hayatimdan . 4 e geçtik artik . Kpss ye girip iyi bir puan yaparım diye düşünüyorum inşallah. 74 ile çoğu yere yerleşiyorum bu sene ilk yerleştirme sonuçlarını baz alirsak . +80 alırsam istediğim her yer açık . Devlette bi kaç sene çalışır sonra askere giderim ya da yüksek lisans yapip öğretim görevlisi olarak görev yapabilirim arkadaşlar. Hayat gerçekten çok karışık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UrieI -- 17 Temmuz 2015; 20:52:21 >
  • 95 liyim, boş boş yatarak geçiyor günler ve kendimi suçlu hissediyorum. Var mi öneriniz, "şimdiki aklım olsa böyle yapardım" dediğiniz?

• 99'luyum okuyorum.

• tavukum kullanıcısına yanıt
    Hocam anlatsam roman olur dedikleri sey bu olsa gerek adina uzuldum.

• 92 liyim üni 2.sınıftayım
  • Benden 2 yaş büyük 92li adam evlenmiş şaka gibi

Yahu kardeşim gez toz biraz hayatını yaşa ne evlenmesi yahu

40-41 yaşında dede olma ihtimalin var senin

Onu geçtim bir de memur olarak çalışıyormuş, ölmeden kendini mezara koymuşsun resmen
  • 93'lüyüm 3. Sinifa gectim bos zamanlarimda da evlenen arkadaslarimin dedikodusunu yapip, düğün fotograflarini laykliyorum.

• 93 lüyüm üni 2. sınıfa geçtim daha 27 gibi mezun olucam sanırım bakalım bir halt olucak mı benden
  • 93 lüyüm devlet iscisiyim 4 yıllık evliyim bir buçuk yaşında oğlum var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 93'lüyüm üni 3'lüyüm
  • 90'lıyım. 2012'de iktisat fakültesinden mezun oldum. Haziran 2015'te askerliğimi tamamladım. Toplam 4-5 yıl (okulun son 1,5 yılı dahil) iş tecrübem var. Şu an bir Holding'de muhasebe departmanında çalışıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.