Şimdi Ara

90-91-92-93 lüler gelin bakayım (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
10
Favori
10.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: öylesine biri

90 lıyım dgsye giricem

marmara iç mimarlığı kazandım 1. sınıfım kaldı 3 sene
  • Millet evlenmiş çocuğu bile olmuş.
    Bizde halen bütlerle uğraşalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 92 liyim
    Avustralya'da yazilim muhendisligi yapiyorum. Yakinda full-time ise devam edip, part-time olarak yuksek lisans yapmayi planliyorum.
  • 93lüyüm hazırlık okudum 1 yıl ünide iktisat 1.sınıftayım,lisedede 1yil kalmıştım ,uzatmadan bitirirsem 26 yaşında mezun olacam,meslek lisesi mezun olmanın cefasını çekiyorum,pismanlığım dağlar kadar

• 91liyim 2014te üniden mezun oldum yaklaşık bir hafta önce de askerlik görevimi tamamladım çok şükür .
  • 11 Mayıs 1992'liyim, açıköğretimden sosyolojiye kayıtlıyım, 7/24 evde yatıyorum.
  • 95'liyim lisede sağlık meslek radyoloji, üniversitede marmara tıbbi görüntüleme okudum. Şimdi özel bi hastanede çalışıyorum ancak neredeyse her gün söve söve gidiyorum çünkü yapmak istediğim iş bu değil memurluk zaten hayal gibi bi şey (84 puan şırnak devlet) artık alımlar azaldı vs.

Gelecek yıl için kendime yeni bi hayat çizmeye çalışıyorum. Ya DGS ile hemşireliğe geçip memur vs olmaya çalışacağım veya yeni severek yapabileceğim bir bölüme gidip "şu radyasyon belasından" tez zamanda kendimi kurtarmaya çalışacağım.

Bölümü düşünen genç kardeşlere tavsiyem sağlığa toptan bulaşmayın. Memur olurum ben diyorsanız orası ayrı tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osvajac -- 26 Haziran 2016; 18:04:47 >
  • Osvajac kullanıcısına yanıt
    Kimsin olüm sen.Bende marmara görüntüleme mezunuyum 92 liyim

Edit:Sen bizim dönemden değilsin baktım faceden Rıdvanı falan tanıyorsan alt dönemsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UsainBolt -- 26 Haziran 2016; 17:20:39 >
  • 93 lüyüm hala okuyorum elde ne diploma var nede başka bir şey.

Değil evlilik kız arkadaşım bile yok şuan.
  • UsainBolt kullanıcısına yanıt
    Rıdvan benim dönemden, bende seni tanıyorumdur büyük ihtimal akraba çıkmasak bari.
  • 93 dogumluyum son sinifa gectim. Bolumumden ayri yeni bi ise atildim bakalim hayirlisi -,- Onun haricinde bi esim veya cocugum falan yok 😎

• 92 liyim polisim

• 98 liyim sağlık meslekten mezun oldum üniye geçtim

• 93 lüyüm,üni 2 deyim makine mühendisliği okuyup bir yandan da çalışmaya çalışıyorum

• PoloClassic75 kullanıcısına yanıt
    Ne iş yapıyorsun hocam?

• 91'liyim. Bir kaç firmada çalıştım Proje yöneticiliğidir, Restaurant müdürlüğüdür, Formülasyon yetkililiğidir. Şimdiyse Piyasadaki en büyük yere sahip O... Çiğ köftelerinin Bilgi işlem biriminin başındayım. Masa başı iş forumda takılıp dizi falan izleyebiliyorum . Kimizi zaman işler iyi gitti kimi zaman kötü idare ediyoruz şimdi. Üniversite mezunuyum bu arada onu da belirteyim.
  • 91 liyim,memurum.

• 94'lüyüm üni 2. Siniftayim bölüm hukuk sıkıntı 0

• 94'ü sormadığın için cevaplamıyorum
  • ifşa konusu aman dikkat edelim

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.