Şimdi Ara

90-91-92-93 lüler gelin bakayım (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
10
Favori
10.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen ne diyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 96lıyım. Ne yapacağım bilmem. Şampiyon fenerbahçe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 liyim , elektrik teknikeriyim. Suanda da elektrik elektronik muhendisligi okuyorum , insallah subatta diplomami alacagim. Yani iki universite ve birbirini son derece ilgilendiren iki bolum diplomasi sahibi olacagim. Hayat 20 de baslamiyor , kesinlikle kendinizi sag sol ne der diye dusunup sıkmayın. Okuyun , basarin , calisin. O laf yapan elin insanlari , sizin para kazanmaya basladiginizi gorunce , saygin biri oldugunuzu gorunce susacaklar. Gipta edecekler. Onunuze odaklanin , yolunuzun disindaki etkenlere degil. İnsallah basarili olacaksiniz. Saygilarimla.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eoudoxias kullanıcısına yanıt
    1 sene olmuş. Bilgisayar Mühendisliği bitirdim Şubat ayında. 3 ay kpss çalıştım. Kpss girip çıktım iş aramaktayım. Yaklaşık 8 yerle görüştüm, dönüş bekliyorum. İş bulamazsam Kasım da askere gideceğim. Bakarsınız askerde kalırım

Niye hocam is yok mu sektorde? 95 liyim 2.sinif bil. muh. okuyorum ben. Arkadaslarima diyorum tr de kalirsam memur olurum diye, hepsi kafayi mi yedin demeye basliyor hemen. Simdiden kpss mi kassam napsam

• 91 liyim hastaliktan dolayi okula devam edemedim evin maddi drumuda pek iyi degil metalurji ve malz. Muhendisligindeyim bu senem iyi gecti bir yillik iliskim var gecmisime lanet ediyorum surekli simdi calisirdim biyerde diye lanet olsun boyle hayata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haldir54 -- 26 Haziran 2016; 23:14:27 >
  • 480mrt kullanıcısına yanıt
    İş varda deneyim istiyorlar. Yaptığım bir kaç proje var, asp.net, mvc, java ve android üzerine ama yetmiyor mu yoksa ben mi şansızım bilmiyorum :)
    Zaten yaklaşık 3 yıl özelde çalıştım it gibi çalıştırıp 3000 tl veriyorlar. Memur hiç bişey yapmıyor 3500 alıyor:)

3 yil tecrube varmis iste, 3 yillik deneyimi mi begenmiyorlar Tahmin ediyordum boyle olacagini, o kadar oku karsiligina bak.

• 480mrt kullanıcısına yanıt
    3 yıllık deneyim yazılım üstüne değil hocam yaklaşık 1.5 yılı bilgi işlem müdür yardımcılığı,1.5 yılı donanım + network.
    Bu arada mezun olalı 4 ay oldu 1 yıl değil yanlış anlaşılma olmasın:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eoudoxias -- 26 Haziran 2016; 23:22:40 >
  • kendi halime şükür ettim aman aman beterin beteri varmış.
  • 93..
  • Bekarım 1 yıldır Ingiltere'de bir yatırım şirketinde risk analiz uzmanı olarak çalışmaktayım. Burada maaşlar yıllık olarak primlerle birlikte veriliyor. Aylık olarak hesaplarsak ortalama 10.000-12.000 £ gelirim var. Geçinip gidiyoruz işte. Evlilik için para biriktiriyorum bir yandan da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih617 -- 19 Eylül 2016; 19:44:50 >
  • şuan 4 yıllık üni nin 5. yılındayım. 7 de anca biter.
  • 92'liyim. Üni 5 (uzadı, bölüm işletme )
  • 90 lıyım ama 91 sayılır aralık olduğu için
    Berbat lise hayatı. Lisede sınıfta kalıp okuldan atıldık. Açıköğretime başladım aynı zamanda knight falan oyunlara da başladım bi yandan. Sonra askere gittim 2010 yılında. 90-1 kral devre olarak 15 ay diyarbakır-lice gibi biyerde ulaşımın sadece helikopterle yapıldığı tapantepe de askerlik yaptım. Geldim başladık çalışmaya koşturmaya okulu zaten açıköğretimden salladım. Sınavlara girip çıkıyoruz. Özel sektör bana uymadı. Birinin emri altında uzun süreler çalışamayacağıma karar verdim. Ben niye vasıfsızım lan diyip okuyacam dedim. Şimdi de bu sene ygs sınavına hazırlanıyorum işte. Yaşıtlarım okul bitirip memur bile oldular ama benim için bunun önemi yok. :) Sevdiğim şeyleri yapıcam artık sadece. Sabahtan akşama kadar istemediğiniz bi işi yapmayın sizde.

• 93 lüyüm.. 2015 aralıkta askerlşik bitti.. 2 yıllık üninin 1 yılını okudum.babam cezaevine girdi diye bıraktım.. babamın işyerinde çalışıyorum.satın alınmacıyım ama hiç mutlu değilim. bok gibi bi yaşantım var allahtan sadece mutluluk istiyorum..
  • bu gidisle az zaman sonra solucan ya da bocek yemi olacagim.

• beginyou kullanıcısına yanıt
    niye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

niye

issizim uygun bir yol bulursam kendime sikacagim.

• 93 lüyüm iibf mezunuyum işsizim
    iddaa oynuyorum aylık 2.000-4.000TL gelirim var
    al-sat yapıyorum (araba ve apart)
    tecil bitmesine yakın tezsiz yüksek lisans + bedelli
    özet:ticaret candır 1aylık maaşın daha fazlası 1günde kazanılıyor
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.