Şimdi Ara

90-91-92-93 lüler gelin bakayım (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
10
Favori
10.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 91liyim laboratuvar firmalarina seminer veriyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 95liyim çok ateşliyim
  • 93 lüyüm üni okuyorum hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdgarDavids

quote:

Orijinalden alıntı: UcanTospa

2002liyim, lisenin bitmesini bekliyorum, sonra amarikaya taşinip orda üniverte okumaya düşunuyorum
    Parlak bi gelecek beni bekliyoryani

Senin yaşındayken bizde neler dusunuyoduk

Neler düşünüyodunuz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 92 liyim Allah heralde 92 lilerin belasını vermiş. Yıldız teknik üniversitesi elektrik mühendisliğine iki kere hazırlandıktan sonra girdim, 3. Sınıfta hastalıktan dolayı memlekete selçuk üniversitesine yatay geçiş yaptım Bologna sistemine geçmişler çoğu dersim sayılmadı kafam bozuldu bıraktım okulu saç maç kalmadı zaten.

Şimdi açıktan okuyoruz bakalım nolcak akibetimiz.

Kenimi yurt dışına atmayı düşünüyorum heralde ülkem için en iyisi bu..
  • 90 lıyim günde 3 ekmek yiyom 2 buçukta gola iciyom allaha sukur golu gomşu üç beş yardım ediyor kömür taşıyorum odun kiriyorum amelelik yapiyom gunluk yovmiyem çıkıyor şükür evlenmek istiyorum ev kira 295 tl aylik gelirim 200 tl iyi yemek yaparım akrabası olan varsa evlenirim iyi olur teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıktaYaşayanAdam

94 lüyüm, 2012 de meslek lisesi elektronik bölümünden mezun olduktan sonra, 1 sene yattım ve sonrasında 2 yıllık özel bir üniversitede mekatronik bölümü okudum, 2015 yılında mezun olduktan sonra dikey geçiş sınavıyla boğaziçi ee(elektrik-elektronik mühendisliği) ye yerleştim, 1 sene hazırlık okudum şu an ilk dönem aldığım derslerin 5 tanesini 3 ünü verememiş durumdayım. Kendimi hep gerizekalı olarak gördüm bu okulu hakkettiğimi düşünmüyorum, kapasitem yetersiz, çalışıyorum olmuyor. Staj dışında hiç bir yerde çalışmadım, bu gidişle boğaziçinide bırakıcam benden bir cacık olmayacak. Yaş 23 oldu, yaşıtlarım mezun oldu, ben 1. sınıftayım ve şu an hayatımın en zor dönemlerinden birini yaşıyorum. Evlilik hayali falan yok hiç olmadı, çocukluğumdan beri mühendis olmak istedim, para beklentim yok hep bir şey öğrenmek istedim elektrikle alakalı, şu an bu mesleğe yetecek zekaya sahip olmadığımı düşünüyorum.

Her şey çalışkanlıkla alakalı. Ben de köklü bir üniversitede EHM okuyorum. Bizim buradan bir kız ilk senemizde Boğaziçi EE'ye geçti. Çok çalışkandı, yapıyordu. Her şey çalışkanlıkla alakalı, açıklayacağım. O kız o kadar verimli çalıştı ki, bugün galiba UCLA gibi bir yerde yüksek lisans yapıyor, hatta bitirdi.

Sen istedikten sonra her şey olur. Bizde Devre ve Sistem Analizi gibi bir ders var. O dersi nasıl geçeceğimi düşünürdüm hep. Bir gün kafama koydum, dedim ki ben bu derse çalışacağım, takip edeceğim. Dersleri takip ettim, notumu tuttum. Ayrıca sınav öncesi her kaynaktan yeterli veriyi aldım. İlk sınavım herkesten yüksek geldi, bunu görünce biraz rahatladım gerçi ama daha sonra o dersi yine de yüksek bir notla geçtim. Şu anda 8. senemdeyim ve akademisyenler özellikle benim için üzülüyor. (Uzatanlar arasında) Çünkü yapabileceğim halde benim çabalamadığımı, kendimi kahrettiğimi biliyorlar.

Kendine asla acıma, benim en büyük hatam bu. Yapacağını düşün, yaparsın. Gerizekalı olmadığına eminim.

• 90 doğumluyum, makine mühendisliğinden mezunum, 3 ay önce 2 okul arkadaşımla kendi işimi kurdum. Eski işimde daha az çalışıp daha fazla kazanıyordum ama artık en azından milletin kahrını çekmiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EdgarDavids

quote:

2002liyim, lisenin bitmesini bekliyorum, sonra amarikaya taşinip orda üniverte okumaya düşunuyorum
    Parlak bi gelecek beni bekliyoryani

Senin yaşındayken bizde neler dusunuyoduk

Neler düşünüyodunuz hocam

Seni dusunuyodum kanka

• Jetgiller pokemon yugioh çakmaktaş tom ve jerry hatırlamayanlar bizden değildir
  • Dying of Humanity D kullanıcısına yanıt
    Kardeşim çalışmadığımı kim söylediki? Benim 10 dakika da anladığım şeyi adamlar 1 dakika da anlıyor, ekonomi dersi işleniyor, hoca bir şeyler anlatıyor, sınıfta tartışıyorlar falan ben dersin sonunda bir şeyler anlamaya başlıyorum. Diğer dersleri hiç saymıyorum mal gibi bakışıyoruz hocalarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaranlıktaYaşayanAdam -- 25 Aralık 2016; 17:33:9 >
  • 91liyim. 5yil unv okuduk. 2014 mezunuyum. Kizlarin agirlikli oldugu bir bolum. Ogretmen olmaya calisiyorum. Okudugum bolumun Ozel sektorune hic bulasmak istemedim.
  • 92liyim okul bu sene bitiyor 6.5 yılda bitirmiş olacağım. İşsiz kalacam gibi bi süre. İyi bir üniversitenin elektronik ve haberleşme mühendisliği.

• 91liyim ben de. Diş hekimiyim 1 senedir özel bir hastanede çalışıyorum. Çok şükür mesleğimi ve çalıştığım yeri seviyorum. Ama günün birinde farklı işlerle de uğraşmak istiyorum ve çabalıyorum da bir yandan. En beğenilen yorumlardaki arkadaşın dediği gibi bazı insanlar her şeye çok geç kalındığını her şeyin hemen olması gerektiğini düşünüyorlar. Ama aslında öyle değil, başarının ve hayallere hedeflerle ulaşmanın yaşı yok. Warren buffett diye bir adam var mesela dünyanın en zenginlerinden biri. 20 yaşındayken adamın değeri 20bin dolarken şu an yaklaşık 60milyar dolar. 1 milyon dolara ise 30 yaşında ulaşıyor. Ya da jason statham mesela ilk filmini oynadığında 31 yaşındaydı. Ya da Zaz ilk albümünü çıkardığında 30 yaşındaydı. Yani, hiçbir şey için hiçbir zaman geç kalınmış değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 93.
    grafik tasarım bölümünde ön lisans yaptım. freelance işler dışında bir iş bulamadım kendi alanımda. satış danışmalığı ve steak house ta çalıştım dönem dönem.
    şuan lisans için hazırlanıyorum, hedef marmara gsf veya mimar sinan gsf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıktaYaşayanAdam

Kardeşim çalışmadığımı kim söylediki? Benim 10 dakika da anladığım şeyi adamlar 1 dakika da anlıyor, ekonomi dersi işleniyor, hoca bir şeyler anlatıyor, sınıfta tartışıyorlar falan ben dersin sonunda bir şeyler anlamaya başlıyorum. Diğer dersleri hiç saymıyorum mal gibi bakışıyoruz hocalarla.

Kendini acındırmaya devam edersen Boğaziçi'nde okuyup okumaman bir şeyi değiştirmeyecek. İstersen 100 dakikada anla, sonuçta öyle ya da böyle anladığını kendin söyledin. Bu durumda onlardan çok daha fazla çalışman gerekir, ki ben senin kendini avuttuğunu düşünüyorum. Bu da sana son cevabım.

• quote:

Orijinalden alıntı: efesliefe

92 liyim ilkokula 93 lerle başladım,2.hazirlanisimda Ankarada %50 burslu iktisat kazanıp gitmedim,sonraki sene İstanbul daki bir vakıf uni.sinde 4 yıllık bir sağlık bölümü kazandım,ilk yıl bitince yatay geçişleburayi bırakmayı düşündüm sonra vazgeçip devam ettim,bu yıl lys ye girdim çok büyük sürpriz olmazsa hukuk yazıp gidicem,şimdiki uni yi her şekilde birakicam tekrar 1.siniftan başlıycam sonuç olarak 23 ümde tekrar uni ye başlıyorum ve henüz birsey olamamış durumdayım.

Bende 93 lulerle basladim allah kahretmesin ya hala mezun olamadim

• Dying of Humanity D kullanıcısına yanıt
    Sağolasın.
  • Yacatisma kullanıcısına yanıt
    Merhaba kabul ederseniz. O okudugunuz bolumu yapmak istiyorsaniz. Okumak size sadece diploma kazandiracaktir.
    Mesleginizi seviyorsaniz! zaten er yada gec basariya ulasirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 25 Aralık 2016; 19:01:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayansame

Merhaba kabul ederseniz. O okudugunuz bolumu yapmak istiyorsaniz. Okumak size sadece diploma kazandiracaktir.
    Mesleginizi seviyorsaniz! zaten er yada gec basariya ulasirsiniz.

Merhaba,
    6. sınıftan beri iki idealim oldu, grafik tasarım yada endüstriyel tasarım. Şuan grafikten altyapım olduğu için belki en-tas seçebilirim lisans olarak. hayır sadece diploma için okumuyorum, mesleğimi seviyorum : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yacatisma -- 25 Aralık 2016; 19:6:18 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.