Şimdi Ara

90-91-92-93 lüler gelin bakayım (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
10
Favori
10.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam boşver bir sen mi işsizsin? Hem acelen ne zaten hertürlü öleceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

hocam boşver bir sen mi işsizsin? Hem acelen ne zaten hertürlü öleceksin.

Suan bazi seylerden sikildim. Satilan silahlarin cogu kuru siki anca ist. Ank. Orjinal varmis. Bulabilirsem parasi muhim degil sikicam kendime.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2002liyim, lisenin bitmesini bekliyorum, sonra amarikaya taşinip orda üniverte okumaya düşunuyorum
    Parlak bi gelecek beni bekliyoryani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beginyou kullanıcısına yanıt
    Ben 'Allah'ım yaşamam hayırlıysa beni yaşat, değilse canımı al' diye dua ederim. Bu bir sınav ve sen kağıdı boş vererek çıkarsan bunun bedelini ödersin.

İnanıyorsan tevekkül et ve çalış. Kendine bir hedef belirle, hedefin nasıl belirlendiğini öğrenmek için Ahmet Şerif İzgören in youtube'dan "avucunuzdaki kelebek" videolarını izle.
    Yok inanmıyorum diyorsan yinede yanacaksın ama şu dünyaya imansız ölürsen ama sonuçta şu dünyaya bir kere geldin. Deniz, kum, güneş ve hayatın tadını çıkar. Tabi kimseye zarar vermeden.
  • şu an iş yok belki ilerde eğitime devam ederim hayat zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Ben 'Allah'ım yaşamam hayırlıysa beni yaşat, değilse canımı al' diye dua ederim. Bu bir sınav ve sen kağıdı boş vererek çıkarsan bunun bedelini ödersin.

İnanıyorsan tevekkül et ve çalış. Kendine bir hedef belirle, hedefin nasıl belirlendiğini öğrenmek için Ahmet Şerif İzgören in youtube'dan "avucunuzdaki kelebek" videolarını izle.
    Yok inanmıyorum diyorsan yinede yanacaksın ama şu dünyaya imansız ölürsen ama sonuçta şu dünyaya bir kere geldin. Deniz, kum, güneş ve hayatın tadını çıkar. Tabi kimseye zarar vermeden.

Evet bakalım ilerde ne gorurum bilemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PembeLokum

92liyim, evliyim, stajyer avukatım, bebek bekliyorduk ama bebeğimizi kaybettik :(
    Bize de nasip olur inşallah evlat sahibi olmak.

Temmuz 2015 te yazmışım bu mesajı, şimdi 6.5 aylık bir kızım var Allah bağışlarsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PembeLokum -- 25 Aralık 2016; 12:53:28 >
  • 93 lüyüm 2 yillik bi bolumde okumak denirse okumaya calisiyorum tek dersim kaldi, mezun olsak da, kurtulsak çok illet bi bolum .
  • 94 lüyüm ilkokul mezunuyum işçiyim yalnız yaşıyorum
  • 93'lüyüm suan is olanağı iyi bir üniversitede Finansman son sınıf öğrencisiyim bunun haricinde bankada calısıyorum gecen senenin yaz aylarında ise bir holding'in muhasebe departmanındaydım yani bos durmuyorum suan ise hem okuyup hem calısıyorum, mezunayım yani
  • 93. Mekanik tasarım mühendisi. Yüksek lisans bu sene bitiyor. Doktora için onay alırsam yurt dışına gidebilirim.
  • 93lüyüm intörn doktorum. Uzmanlık istiyorum ama hiç TUS çalışma hevesim yok, napacam bilmiyorum.
  • 93. lüyüm ne evliyim ne okulum var nede adam akıllı bir işim var. Baristayım bi cacık olmaz benden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 91liyim bi cacik olmadi lise bile bitmedi daha o derece düşün yani
  • 95 liyim 2 yıllık PC programcılığı okuyorum 4 Senem daha bitiremedim KPSS den 77.5 aldım alanimda 2659 yum ama atama yok
  • 92'liyim iktisat mezunuyum 80 a grubu puanıyla ilan gelmesini bekliyorum. Aslında namluya mermiyi sürdüm bekliyorum
  • 92 liyim özel deyim askerlik yaptım bekarim taliplerimi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanTospa

2002liyim, lisenin bitmesini bekliyorum, sonra amarikaya taşinip orda üniverte okumaya düşunuyorum
    Parlak bi gelecek beni bekliyoryani

Senin yaşındayken bizde neler dusunuyoduk

• 91liyim . 2 yıldır meb de öğretmenim
  • 93 lüyüm geçirdiğim bir hastalık yüzünden metalurji malzeme mühendisliğini bıraktım zaten 4 senelik okul 7 seneye uzamıştı bende 3. sınıfta bıraktım

Şimdi tekrar üniversite sınavına gireceğim kendi bulunduğum şehir Bursada okumaya çalışacağım
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.