Şimdi Ara

90'a Kadar Full İNT,90'dan Sonra STR???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 88 lvl bi nuker charım var (light-cold-force) ve bu zamana kadar hep int verdim chara.Elinde Sword/Shield var.90'dan sonra str versem ve elime de spear alsam nasıl olur sizce?Yani hybird misali?Yorumları görelim;

• Pvplerde gördüğüm kadarıyla hybird spearda iyi char snow olduğu sürece çok yüksek damage vuruyo ama snow yokken her nuker gibi çok zayıf full int nukere oranla çok çok zayıf.Snowsuz yakalanmaman gerek ama hoş char unique için vesselam.
  • 100 Olunca tercihin PvP yapmak mı yoksa Unique kesmek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Arkadaşlar 88 lvl bi nuker charım var (light-cold-force) ve bu zamana kadar hep int verdim chara.Elinde Sword/Shield var.90'dan sonra str versem ve elime de spear alsam nasıl olur sizce?Yani hybird misali?Yorumları görelim;

oyuna EU Geldiğinden itibaren Hyb devri kapandı diye biliriz.
    100 Lvl Hyb Spear görmedim ama 90 Max lvl iken bir cok hyb spear char sahibi charlarını bıraktı
    Str char ların hp olmuş 40k++
    Hyb olarak zaten vuruşların düşecek bence artık cok gereksiz.

• Güçlü bir char yapılandırabilirsen iyi char olur. Fakat sana tavsiyem force yerine heuksal açmandır. Sanırım 3k hp ekliyordu o da az bir miktar değildir. Aksi taktirde zaten def kötü ss olmayacağın için. Bir de forcela kalıp kendini tehlikeye atma. 1vs1 de iyi olabilir ona lafım yok tabi ki. Ama gw ve fwlerde yer bulamayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erden1978

quote:

Arkadaşlar 88 lvl bi nuker charım var (light-cold-force) ve bu zamana kadar hep int verdim chara.Elinde Sword/Shield var.90'dan sonra str versem ve elime de spear alsam nasıl olur sizce?Yani hybird misali?Yorumları görelim;

100 Lvl Hyb Spear görmedim ama 90 Max lvl iken bir cok hyb spear char sahibi charlarını bıraktı

Hööö???? Sen bırak bu oyunu.. Ben şunu anladım ki Eu'lar geldiğinde Chin'ler için Hybrid Devri başladı.. Bu çok Basit aslında;

-EU' silahlara dikkat ederseniz Tek bir Tarz Atack vardır.. Phy // Mag.

-Chin.'de ise 2 çeşit vardır ve bu olay phy ve mag atağı olan silahlardan anlaşılabilir.

1.2 2.1 '' eşit den bahsetmiyorum mutlaka Str' veya 'Int ' e ağırlık vermek lazım.

@Aazam Senin Yapılandırman şuan çok iyi bozma bence :)

1)Force Kalsın... Light Nukeleri kalsın+ Cold'daki buz yağdırmayı açmışsındır umarım.. PVP'de ''cleric''lere karşı etkin çok az olsada (''force'' dışındaki yani) geri kalanlara karşı bir kabus olacağını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: FeeL

quote:

quote:

Hööö???? Sen bırak bu oyunu.. Ben şunu anladım ki Eu'lar geldiğinde Chin'ler için Hybrid Devri başladı.. Bu çok Basit aslında;

-Chin.'de ise 2 çeşit vardır ve bu olay phy ve mag atağı olan silahlardan anlaşılabilir.

1.2 2.1 '' eşit den bahsetmiyorum mutlaka Str' veya 'Int ' e ağırlık vermek lazım.

1)Force Kalsın... Light Nukeleri kalsın+ Cold'daki buz yağdırmayı açmışsındır umarım.. PVP'de ''cleric''lere karşı etkin çok az olsada (''force'' dışındaki yani) geri kalanlara karşı bir kabus olacağını düşünüyorum.

Öyle yapayım madem.S/S devam o zaman...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeeL

quote:

quote:

İşte tipik kendini bilmez bi eleştirici.
    Höö bırak bu oyunu
    Ben yorum yaptığım herşeyden eminim.
    Full int spear kastım Pvp de yaptım .
    Asla yorum yaparken kasmadığım bir char icin yorum yapmadım yapmamda .
    İnsanları asla yanlış yola cekmem.
    Benim Pvp anlayışım Max Lvl Dir.
    Kastığım Hiç bir char Max lvl olamdan yaptığım pvp lerde kala almam.
    Hyb devri bitti biteli yıllar oldu. Bunu herkez cok iyi biliyor.
    Arkadaş demiş ki EU Carlar tek builde endeskli. Doğrudur.
    Yani cin charlarda 2 Secenek var hyb olabilir demek istiyor.
    Olur cok güzel olur eşşek gibi mob keser .Başka bir cacığa yaramaz .....

1)Force Kalsın... Light Nukeleri kalsın+ Cold'daki buz yağdırmayı açmışsındır umarım.. PVP'de ''cleric''lere karşı etkin çok az olsada (''force'' dışındaki yani) geri kalanlara karşı bir kabus olacağını düşünüyorum

En cok da bura beni etkiledi
    @Aazam
    Sakın yanlış anlama beni .Şuan senin char daki skill dağılımı sadece mob keser.
    Ben bu char adam edecem diyosan Sakın ama sakın HYB yapıp Force Skilini acma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ablay -- 6 Aralık 2009; 18:43:56 >

• quote:

@Aazam
    Sakın yanlış anlama beni .Şuan senin char daki skill dağılımı sadece mob keser.
    Ben bu char adam edecem diyosan Sakın ama sakın HYB yapıp Force Skilini acma.

Zaten kasmada bi sorun olmuyo.Çok seri ama force skillini de açma demişsin.Zaten force açıktı ki bende,80'de hatta.Orda sadece Force Curse Serisi ve debufflar açık bi de mp arttıran passive bi skill var o.N'apıcam şimdi kafam iyici karıştı ha!Keşke açmasaydım böyle bi konu...

• Full int kas derim . charı bozma

spear değilde s/s olsan daha güzel gibime geliyor

spearda shield kullanamadığından fazla damage yersin. intsin shield bi nevze korur seni

skill yapılandırmasına gelince değişik bi build olmuş ama şunu bunu yap demiyeceğim. daha 100 lwl nuker kasmadm ama kasacağım inş. yakında.

cold fire blade veya cold lihgt blade düşünebilirsin
  • Pvplerde herşey ortada valla adam spear hybrid snowu bi açıyo diğer adamı haşat ediyor.

Ama yinede senin kararın.
  • forceyi kapatmassan pvplerde asla başarılı olamazsın
    zaten nukerler için force çok gereksiz bi buıld
    forceyi kapatıp heuksal açarsan 90 dan sonda hybirte dönebilirsin
    ama sana tek tavsiyem forceyi kapatman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.