Şimdi Ara

90 k Den 34-35 K ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sene ygs denemelerinde ortalama 370 ile 400 arasi aliyordum ilk 50 bin diyordum ygs icin lakin 90 bin geldi.
    Okul 46-47 puan felan verecek sıkı bir calisma yerlestirme de 30-35 k ya cekebilir miyim ?

Hedef Gazi Universitesi Ins. Muh.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: bobmarleyyo

Ben seninle birebir aynı durumdayım. Denemelerden aldığım puandan tut okuldan gelecek puana kadar. Fakat bence 25 bine bile çekebilirsin sıralamanı inan ki hayal değil arkadaşım. Lys gerçekten çalışana çok daha kolay ve emek işi. Unutma şunu 90.000 deyiz ikimiz de ve önümüzdeki insanların çoğu şans veya yorum becerisiyle bu dereceyi yapmış lys si kötü insanlar. Pek çoğuna ben bizzat şahidim

Umarim kardesim umarim. 3 ay sonra burda beraber hedefledigimi yerleri kazanmis bicimde konusuruz insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: egehal

bu sene ygs denemelerinde ortalama 370 ile 400 arasi aliyordum ilk 50 bin diyordum ygs icin lakin 90 bin geldi.
    Okul 46-47 puan felan verecek sıkı bir calisma yerlestirme de 30-35 k ya cekebilir miyim ?

50 binde olsaydın eger kaça çekecektin yani kaça çekilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Panikatak19

quote:

Orijinalden alıntı: egehal

bu sene ygs denemelerinde ortalama 370 ile 400 arasi aliyordum ilk 50 bin diyordum ygs icin lakin 90 bin geldi.

50 binde olsaydın eger kaça çekecektin yani kaça çekilir

Hacettepe veya ODTU icin ugrasirdim
    Ins. Muh icin konusuyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.