Şimdi Ara

90 kiloyum günde 5 tane şınav çekiyorum dişlerimi fırçalarken kolum ağrıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObsessionC

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

5 mi

90 kiloyum diyorum.

ben 81'im şu an çek de rahat 60 tane yavaş şekilde çekerim , kendini küçümseme

Bu mesajı yazarak ben kendimi değil, sen beni küçümsemiş oluyorsun. Zorlasam 10 tane çekebiliyorum. Daha başlardayım, sen sürekli çalışıyorsundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeliMachine

quote:

quote:

5 mi

90 kiloyum diyorum.

Ben 95 kiloyum.50 tane çekerim,15 barfiks yaparım inanmıyorsanız csbciler için videoda atarız.birde boyun ne kadar?

Boyum 177

• quote:

Orijinalden alıntı: I'm-uzi

bi başlığından 5 tane başlık çıkar

1-90 kiloyum
    2-günde 5 tane şınav
    3-çekiyorum
    4-dişlerimi fırçalarken
    5-kolum ağrıyor

• Bende 90 kiloyum 10 sınav çekerim.
    100 mekik çekerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: like.no.other

demek ki 6 ceksen helvanı yeriz

Zorlasam 10 tane çekebiliyorum. Ama sonraki gün yorgun olacağımdan dolayı 5 tane çekiyorum şu an için günlük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

ısınıp çek. kollar agrımaz

Üşenmesem ısınırım da şimdi uğraşamam onunla. Bir de ısınınca neden kollar ağrımıyor?
  • quote:

quote:

Zorlasam 10 tane çekebiliyorum. Ama sonraki gün yorgun olacağımdan dolayı 5 tane çekiyorum şu an için günlük.

5 5 5 biyere varamazsin. Bir gun kendini zorla 5 cek dinlen. Ustune bi 5 daha cek . Boyle 15 20 yap. Ertesi gun 5 cek dinlen bidaha 5 cek birak. Sonraki gun de dinlen. Bu sekilde arttirirsan gelistirirsin. Ilk basta 10 cekemezken 70 tane cekiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Kaslar çok çabuk gelişir. Ben de 5 şınav 10 mekik bile zorlanarak yaparken en fazla bir ay içinde 30-40 şınav ve 50 mekik çekmeye başlamıştım. Barfiks hiç yapamazken onu da layıkıyla beş tane yapıyordum. Bunları yaparken kilom 90'lardaydı. Sonra çekebildiğim şınav ve mekik sayısı arttıkça daha fazla vaktimi almaya başladı bu iş. Çok vaktimi alınca ben de bıraktım.

Ama 'günde' 5 tane olmaz. Şimdi 5 tane şınav 10 tane mekik çektin diyelim; yarım saat dinlendikten sonra 5 şınav 10 mekik daha yapacaksın. Bir çay molası vereceksin; dizi falan izliyorsun diyelim; reklama girince 5 şınav 10 mekik daha yapacaksın. Zaten bir iki gün içinde bile anlayacaksın farkı. Kolların şişkin durmaya başlayacak.

Yeniden mi başlasam be şınava mekiğe Belim ağrıyo neyse

Dediğim gibi önceden 58 kiloyken günde 5 tane çekiyordum baştan. Daha sonra kısa sürede 10'a çıkarmayı başarmıştım. Yine o kilolardayken 2-3 tane barfiks anca yaparken 5-6 hatta 10lar'a kadar çıkarmıştım. O zamanlar çok çabuk gelişmişti. Fakat şimdi 90 kiloyum ve normalde 3 tane zor çekebiliyordum. Boğazımdan üşütmüştüm. Evde karışım varmış böyle ballı falan bol malzemeli. O karışımdan yeyince 5 tane stabil çekmeye başladım. Ben de her gün o karışımdan yiyorum. 90 kilo olmama rağmen nedense kaslarım o kadar çabuk gelişmedi + kollarımda gün içinde yorgunluk oluyor.

Ya o da zor gelir. Sürekli şınav çek falan onunla uğraşmak istemem. Zaten kullandığım ilaçlar tembellik yapıyor. 3 sene önce sağ kolum kesilmişti. Biraz zorlayınca çabuk yoruluyor ve ağrı, kasılmalar oluşuyor. Sırf bu sorunları sıfıra indirmek için kollarımı güçlendirmeye çalışıyorum. Mekik zaten bana çok zor gelen bir şey onunla hiç uğraşmam. Yalnız şöyle bir şey var. Birden 10 tane şınav çekince çok yoruluyorum. Ama 5 tane çekip dinlenince 5 tane daha çekince o kadar yorulmuyorum. Bir ara 5 tane çekip dinlendikten sonra 5 tane daha şınav çekmiştim. Öyleyse birden 10 tane de çekebilirim diye düşünüp birden 10 kere çekmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

Menende vardir senin

Fazla yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.D

Bende 90 kiloyum 10 sınav çekerim.
    100 mekik çekerim.

10 şınavı ben de çekiyorum da mekik zor iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigSilver

quote:

quote:

5 5 5 biyere varamazsin. Bir gun kendini zorla 5 cek dinlen. Ustune bi 5 daha cek . Boyle 15 20 yap. Ertesi gun 5 cek dinlen bidaha 5 cek birak. Sonraki gun de dinlen. Bu sekilde arttirirsan gelistirirsin. Ilk basta 10 cekemezken 70 tane cekiyorum

Her gün direk 5 tane çekince aynı hesaba gelmiyor mu zaten?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayir kaslarini yorman lazim

• dişlerini fırçalama

• quote:

quote:

100 mekik çekerim.

Mekik dahs kolay 100 abarttlmıs olabilirim

• 75 kilo 184 boy 15 + 15 + 15 çekerim her gece ilk başladığımda şaka değil 2 tane anca çekiyordum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayir kaslarini yorman lazim

Hmm anladım.

• quote:

quote:

quote:

100 mekik çekerim.

Mekik dahs kolay 100 abarttlmıs olabilirim

Yok abi ya mekik çekerken karın kasları falan zorlanıyor, onun dışında bel de zorlanıyor.

Bu cümleyi yazdıktan sonra 10 tane mekik çektim, rahat çektim. Ama eskiden çok zorlanıyordum Allah Allah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Kaslar çok çabuk gelişir. Ben de 5 şınav 10 mekik bile zorlanarak yaparken en fazla bir ay içinde 30-40 şınav ve 50 mekik çekmeye başlamıştım. Barfiks hiç yapamazken onu da layıkıyla beş tane yapıyordum. Bunları yaparken kilom 90'lardaydı. Sonra çekebildiğim şınav ve mekik sayısı arttıkça daha fazla vaktimi almaya başladı bu iş. Çok vaktimi alınca ben de bıraktım.

Ama 'günde' 5 tane olmaz. Şimdi 5 tane şınav 10 tane mekik çektin diyelim; yarım saat dinlendikten sonra 5 şınav 10 mekik daha yapacaksın. Bir çay molası vereceksin; dizi falan izliyorsun diyelim; reklama girince 5 şınav 10 mekik daha yapacaksın. Zaten bir iki gün içinde bile anlayacaksın farkı. Kolların şişkin durmaya başlayacak.

Yeniden mi başlasam be şınava mekiğe Belim ağrıyo neyse

aynen hocam bende 92 kiloyum boy 1.83 5 şınav 10 mekikden sonra karnıma bir ağrılar giriyor sormayın gitsin günde 2 set yapıyorum faydası oluyo ama sizinde dediğiniz gibi son zamanlar bıraktım tekrarmı başlasam
    Edit : imla

• Spor için mi can sıkıntısından mı? :D

Spor için yapıyosan yanlış kulvarda koşuyosun abicim kasma.

p90x biraz incele sonra gel teşekkür et.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.