Şimdi Ara

90 kiloyum günde 5 tane şınav çekiyorum dişlerimi fırçalarken kolum ağrıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

75 kilo 184 boy 15 + 15 + 15 çekerim her gece ilk başladığımda şaka değil 2 tane anca çekiyordum

Ben de işte başlarda 2-3 tane zor yapıyordum. Sonra karışım yemeye başlayınca 5 tane sabit yapmaya başladım. Şimdi yavaş yavaş gün içinde 5'er 5'er yapmaya çalışıcam.
  • Naptınız la bi oturuşta 65-70 çekiyorum ben.Sorun sizde mi ben mi çok iyiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeliMachine

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

Orijinalden alıntı: DeliMachine

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ObsessionC

5 mi

90 kiloyum diyorum.

Ben 95 kiloyum.50 tane çekerim,15 barfiks yaparım inanmıyorsanız csbciler için videoda atarız.birde boyun ne kadar?

Boyum 177

ya çok güçsüzsün yada çok korkak

Bütün gün evdeyim, kondisyonum yok. Olayın korkaklıkla ne alakası var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 21 Eylül 2013; 15:49:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Warwicky

Spor için mi can sıkıntısından mı? :D

Spor için yapıyosan yanlış kulvarda koşuyosun abicim kasma.

p90x biraz incele sonra gel teşekkür et.

Spora kasmak için yapmıyorum ya, öyle görüntü olsun falan diye değil. Sağ kolum kesilmişti 3 sene önce, sol kolumdan daha çabuk yoruluyor. Ve bazen sağ kolumda uyuşma, karıncalanma, birden kasılma oluyor. Kasılma böyle hani damar birden atar ya onun gibi oluyor. İşte kollarım güçlenince bu gibi sorunlarım daha da azalır diye şınav çekiyorum. Benim arkadaşım p90x yapıyor ama ben yapamam sanırım. Çünkü ilaç kullanıyorum ve ilaçlar tembellik yapıyor. Yani ben en basitini yapmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayalPerestİso

Naptınız la bi oturuşta 65-70 çekiyorum ben.Sorun sizde mi ben mi çok iyiyim.

Bodyci misin?
  • Beyler yemek yedikten ne kadar sonra başlamaya lazım şınav çekmeye? Yemek yedikten sonra yüzmek ve yorucu hareketler yapmak sakıncalı.
  • Doppelgangbanger kullanıcısına yanıt
    bak bı tane sopa al omzuna koy bı yere otur sag sola 3 set 50 tekrar yap sonra mekık olarakda 3 set 25 yap yavaştan mekıgı yukselt en azından yanlarıda yakarsın o sopa çevırmeyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eISgood -- 21 Eylül 2013; 16:10:44 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HayalPerestİso

Naptınız la bi oturuşta 65-70 çekiyorum ben.Sorun sizde mi ben mi çok iyiyim.

Bodyci misin?

Sporu ve beslenme düzenini bir arada yürütmeye çalış.Şınav,mekik gibi hareketler ile kondisyon kazanabilirsin ama pek bişey bekleme.

Sonuçta benim ısınmak için kullandığım hareketler onlar

• quote:

quote:

5 mi

90 kiloyum diyorum.

Bende 90 kiloyum 30 tane çekiyorum kiloyla ne alakası var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feayture___

bak bı tane sopa al omzuna koy bı yere otur sag sola 3 set 50 tekrar yap sonra mekık olarakda 3 set 25 yap yavaştan mekıgı yukselt en azından yanlarıda yakarsın o sopa çevırmeyle

İlaçları bırakınca zaten body'e yazılmayı düşünüyorum. Tembellik yapıyor ilaçlar. Bir de sağa sola 50 kere yap derken sağa ve sola dönünce 1 mi artacak sayı, yoksa sağa dönünce 1 sola dönünce 2 mi olacak?
  • ben 53 kiliyoum set halinde 100 mekik hergün arttırıyorum 30 şınav set halinde her gün artırıyorum 10-15 tane barfiks çekiyorum
  • Doppelgangbanger kullanıcısına yanıt
    sağ sol 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: veym2

quote:

quote:

5 mi

90 kiloyum diyorum.

Bende 90 kiloyum 30 tane çekiyorum kiloyla ne alakası var

Çok alakası var. 58 kiloyken 10 tane rahat çekiyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kraker61051

ben 53 kiliyoum set halinde 100 mekik hergün arttırıyorum 30 şınav set halinde her gün artırıyorum 10-15 tane barfiks çekiyorum

58 kiloyken ben de 10 şınav, 10 barfiks çekiyordum.
  • Sopa yok ama kollarımı omzumda sopa varmış gibi yana açarak 50 kere sağ sol yaptım.
  • Demin 5 tane şınav çektim. Tam çektim bu sefer. Önceden karnımı yere değdirmeden çekiyordum. Çok yoruldum. İnşallah gelişecek kaslarım.
  • Beyler 2-3 set 5 tane şınav çekiyorum. Her çektiğimde de çok yoruluyorum bunun nedeni ne?
  • quote:

quote:

5 mi

90 kiloyum diyorum.

Hocam bende 90 kiloyum günde 3 set halinde 6 kg 25 kere dambıl yapıyorum. ve 30-35 şınav çekerim . Herhalde arkadaş yeni başladığı için öyledir. Zamanla yükseltir.
  • programı değiştirmen lazım 5 kere dişini fırçala 1 kere mekik çek farkı hissediceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: B&LueMans

quote:

quote:

5 mi

90 kiloyum diyorum.

Hocam bende 90 kiloyum günde 3 set halinde 6 kg 25 kere dambıl yapıyorum. ve 30-35 şınav çekerim . Herhalde arkadaş yeni başladığı için öyledir. Zamanla yükseltir.

Bende 90 kiloyum ve aşırı göbekliyim.
    ancak bende 5 sınav ve arkasına 5 mekık cekebılıyorum.
    yaş 38 birde yıllarca spor yapmayıp, günde 2 paket sigara, 2 günde bir 15 bira içince malesef böyle oldu durumum. Gençken çakı gibiydim.
    yıllar ve kötü alışkanlıklar maalesef vücüdu yıpratmakta.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.