Şimdi Ara

90 level olunca sırayla yapılması gerekenler nelerdir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar 2-3 haftada 90 levele ulaştım(maalesef son çıkan paket bende mevcut değil) fakat diğer arkadaşlarında dediği gibi yapılabilecek bir sürü şeyle karşılaştım.Fakat hangisinden başlayacağımı karar veremedim.Kısaca 90. seviye ulaştım kaldım öyle.Bende tecrübeli arkadaşlar sormaya karar verdim.Sizce ilk neyden başlamalıyım,nasıl bir taktik izlemeliyim bana yol haritası oluştururmusunuz bu konuda.Bu arada frost death Knight sahibiyim.
    Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan1733 -- 15 Aralık 2014; 8:36:53 >

• Warlord of Draenor'u satın al derim, zevk alamazsın tek bir paketle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesleklerini fulleyebilirsin WoD'u alana kadar.İtem kasmakla uğraşma, WoD'u aldığın gibi çöp olacaklar zaten.
  • Wod al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 olduktan sonra yapacağın ilk şey bir adet Warlords of Draenor sahibi olmak. Sonra 91 level olmak, sonra 92... 100 level oluncaya kadar. Sonra da "100 level olunca sırayla yapılması gerekenler nelerdir ?" diye konu açmak.

Hadi kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan1733

Öncelikle herkese selamlar saygılar.
    Arkadaşlar 2-3 haftada 90 levele ulaştım(maalesef son çıkan paket bende mevcut değil) fakat diğer arkadaşlarında dediği gibi yapılabilecek bir sürü şeyle karşılaştım.Fakat hangisinden başlayacağımı karar veremedim.Kısaca 90. seviye ulaştım kaldım öyle.Bende tecrübeli arkadaşlar sormaya karar verdim.Sizce ilk neyden başlamalıyım,nasıl bir taktik izlemeliyim bana yol haritası oluştururmusunuz bu konuda.Bu arada frost death Knight sahibiyim.
    Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.

Bende finaller yakın olduğundan wod almadım yoksa sonum iyi olmayacaktı :D 90da yapabileceğin en iyi şey mount/pet farmlamak olabilir. Çünkü dedikleri gibi gearların wod aldığında hiçbir önemi kalmayacak. Yada transmog item falan kasabilir, mesleklerini yükseltebilirsin.

• Moonwalk yapabilirsin orgrimmar önünde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.