Şimdi Ara

90 m2 ye salon tipi inverter klima tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben de işyerine bir klima alacağım. Simdi elektrik tesisatı için ilk başvuruyu yaptık ayedastan adam geldi fakat trifaze talep edilmiş bu küçük saati sökün trifaze taktrırın ondan sonra çağırın aktive edeyim dedi.

Bu bilgiyi salon tipi de olabilir tavsiyeniz diye vereyim istedim.

Ofisimiz istanbulda ve bölmesiz açık alan olarak 88 m2 tavan yuksekligi ise 2.80

Ne dersiniz paraya baştan kıyıp mitsubishi inverter salon tipi birsey almak mı mantıklı , yani kendini çok mu uzun vadede amarti eder?

Yoksa sigma markasının inverter olmayan 3000 tl civarında olan salon tipi mi mantıkkı karar veremedim?

Yerimiz günes almadıgından yazın serin olacak eminim acaba yaz sonu almak mı mantıklı kampanyaların coştuğu veya fiyat avantajının olduğu bir dönem var mıdır ?

Simdiden ilgilenen ve cevap veren uyelere tesekkur ederim..

• biraz hort olacak ama yardım etmek istiyorum ... Klima Bir Kere Alınır.. Mitsubishiyi Alın Başka Klima Almazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klima5505 -- 24 Eylül 2011; 14:39:27 >
  • ZİBRO Salon tipi İnv. uygun fiyatlı tek klima.İnceleyin 24 lük serde işinizi görebilir.

http://www.pvg.com.tr/zibro_fsdc_6024-16-68.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    103 m2 odaya tavsiye klima
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.