Şimdi Ara

900 tlye en iyi f/p telefonu hangisidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık bir bir buçuk aydır telefonları araştırıyorum. 900 tl bütçem var ve 1 kuruş yukarısına çıkamam. Bu benim ilk akıllı telefonum olacak aldıktan sonra pişman olmak da istemiyorum açıkcası. İlk öncelerde HTC Desire X i araştırdım felan şimdide Galaxy s3 mini de karar kıldım gibi. Sizce bu fiyata en iyi hangi telefonu almalıyım? Fikirlerinizi bekliyorum. Farklı seçenekler de sunabilirsiniz arkadaşlar...

• Temiz kutusunda faturası olan bir ikinci el one x alabilirsin o fiyatlara, desire a hiç bulaşma 2. elini telefoncular almıyor. Yok sıfır alcam dersen A101de s3 mini varmış 800 lira sanırım fakat özellikleri s3 kadar iyi değil biraz araştırma yaparsan görebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dopplereffect

Temiz kutusunda faturası olan bir ikinci el one x alabilirsin o fiyatlara, desire a hiç bulaşma 2. elini telefoncular almıyor. Yok sıfır alcam dersen A101de s3 mini varmış 800 lira sanırım fakat özellikleri s3 kadar iyi değil biraz araştırma yaparsan görebilirsin.
    s3 mini alırsan pişman olmazsın bence.. fakat illa büyük ekran istiyorum diyorsan s2'nin 2. ellerine bakabilirsin..
  • Razr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • android olacaksa en mantikli secim samsng s3 mini kesinlikle.... ideal ekran buyuklugu ,amoled ekrani ve cift cekirdek islemcisi ile alinacak telefon , tek eksigi cozunurluk kesinlikle daha iyi olmaliydi..

• galaxy ace 2 yi de düşünebilirsin fiyatı daha uygun. ppi değeri S3 mini den daha iyi. İkisi de bu seviyede normal kullanıcıyı memnun eder. motorola razr xt910 tam 900 lira performans olarak s3 miniden de galaxy ace 2 den de daha iyi , ekran ppi değeri daha yüksek. Bu seviyede bence 100-200 mhz daha hızlıymış ,yok ppi değeri 10-20 daha yüksek dememeli , normal kullanıcıyı memnun eder bunların hepsi. işin özeti burdahttp://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5033&idPhone2=4273
    ekleme : LG L9 var bir de büyük ekranlı olsun istersen 4.7"http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l9_p760-4955.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00BRK00 -- 17 Ocak 2013; 1:18:50 >

• S3 mini

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: What a Goal

S3 mini
    samsung galay nexus ?
  • yok sağolun 2. el almayı düşünmüyorum.
  • ayrıca htc ve samsung ürünleri dışındaki ürünler nedense cazip gelmiyor bana hep bi korkuyla bi şüphe ile yaklaşıyorum sanırım s3 mini alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sfas

ayrıca htc ve samsung ürünleri dışındaki ürünler nedense cazip gelmiyor bana hep bi korkuyla bi şüphe ile yaklaşıyorum sanırım s3 mini alacağım
    s3 mini olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sfas

ayrıca htc ve samsung ürünleri dışındaki ürünler nedense cazip gelmiyor bana hep bi korkuyla bi şüphe ile yaklaşıyorum sanırım s3 mini alacağım

bencede s3 mini en doğrusu fakat otg yi bi kaç arkadaş denemiş çalışmamış.bide gece çekimleri kötü flashsız olanları ama gündüz çekimleri çok çok iyi gözüme çarpanlar bunlar diğer yönleri çok çok iyi bu fiyata göre üstün hatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: welowis

samsung galay nexus ?

hocam güvenilir nereden alınabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihrali Bey

quote:

samsung galay nexus ?

Alıntıları Göster
    hepsiburada2dan razr al en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknobah

quote:

samsung galay nexus ?

sanalreyonum dan bir yakınım note 2 aldı. bir sorun yok :) 2 yıl garantili diye geçiyor ama detayını sorgulamadım. ithalat garantisi altında sanırım. ben de nexus almayı düşünüyorum yakın zamanda inş...
  • quote:

quote:

quote:

samsung galay nexus ?

sanalreyonum dan bir yakınım note 2 aldı. bir sorun yok :) 2 yıl garantili diye geçiyor ama detayını sorgulamadım. ithalat garantisi altında sanırım. ben de nexus almayı düşünüyorum yakın zamanda inş...

Nexus 4 mü hocam?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

samsung galay nexus ?

Nexus 4 mü hocam?

arkadaşın konusunu da baltaladık. kusura bakmasın..

yok hayır samsung galaxy nexus :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

samsung galay nexus ?

Nexus 4 mü hocam?

Ya arkadaşa zaten tavsiyeleri tüm modelleri paylaştık. Sorun yok galiba... :)

Hocam biraz geç kaldık galiba. Siz ne zaman almayı planlıyorsunuz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

samsung galay nexus ?

Nexus 4 mü hocam?

Ya arkadaşa zaten tavsiyeleri tüm modelleri paylaştık. Sorun yok galiba... :)

Hocam biraz geç kaldık galiba. Siz ne zaman almayı planlıyorsunuz?

hemen piyasaya çıkınca almak iyi değil ya kronik sorunlar olabiliyor. biraz tecrübeler doğrultusunda karar vermek lazım. bir de sar değeri de çok önemli benim için. düşüğü varken yükseğini neden tercih edeyim ki.
    şubat gibi almayı planlıyorum kısmetse. siz de mi almak istiyorsunuz ?

• Samet tekrar diyorum, biraz daha para bul S2 al, daha uzun vadeli olur ve seni daha iyi tatmin eder

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.