Bildirim
900 tlye ''sıfır'' htc sensation xl alınırmı ? yada aynı paraya kaliteli müzik calan telefonönerisi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Htc iyidir birde marshall major al yardırırsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: %100
http://www.hepsiburada.com/liste/htc-sensation-xl-beats-audio-kulaklik-hediye-/productDetails.aspx?productId=telcephtcsensixl&categoryId=371946&SKU=TELCEPHTCSENSIXL&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dtelcephtcsensixl%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dhtc%255cu0020sensation%255cu0020xl%26fh_refview%3dsearch
buyur dostum sana 900 liraya sıfır htc sensation XL
bende ordan alıcam zaten alırsam :) telefonu yerden yere vuranlar olmus yorumlarda o yuzden tereddütte kaldım.o fiyat civarlarında daha iyi bi telefon bulabılırmıyım diye.(kulaklıkla kaliteli ve yüksek ses veren bı telefon)
-
birde sadece bu kulaklığı için telefonu övenler var. kulaklık dediğin 3-4 ay sonra cebinde taşıya taşıya bozulacak teki yeni almak durumunda kalıcam 50 liraya bi tane -
quote:
Orijinalden alıntı: burak12398
quote:
Orijinalden alıntı: %100
http://www.hepsiburada.com/liste/htc-sensation-xl-beats-audio-kulaklik-hediye-/productDetails.aspx?productId=telcephtcsensixl&categoryId=371946&SKU=TELCEPHTCSENSIXL&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dtelcephtcsensixl%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dhtc%255cu0020sensation%255cu0020xl%26fh_refview%3dsearch
buyur dostum sana 900 liraya sıfır htc sensation XL
bende ordan alıcam zaten alırsam :) telefonu yerden yere vuranlar olmus yorumlarda o yuzden tereddütte kaldım.o fiyat civarlarında daha iyi bi telefon bulabılırmıyım diye.(kulaklıkla kaliteli ve yüksek ses veren bı telefon)
Dostum müzik için istiyorsan bu telefon bu fiyattaki en iyi tercih2000 lere cıkarsan yine htc nün telefonları müzikte önde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tamam müzik olarak iyj de donanım yerlerde git bi tane xperia l ya da gm discovery al kalan parayla da adam gibi bir kulaklık alırsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen xperıa L bırde ıyı kulaklık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- pwm dimming nedir
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- pttavm telefon alınır mı
- play protect nedir
- telefon önerileri 2024
- device health services nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- telegramda video nasıl izlenir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X