Şimdi Ara

900 tlye ''sıfır'' htc sensation xl alınırmı ? yada aynı paraya kaliteli müzik calan telefonönerisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • htc sensation xl ye kımı yerde kulaklık ıle muzık kalıtesı öve öve bıtırememısler. kimi üyeler ise hayal kırıklığı vs yarattı yazmışlar.kutunun ıcınden orjınal beats audıo kulaklıgıyla bırlıkte gelıcek alırsam.

yada 1000 tlye kadar kaliteli muzık calan bundan üstün özellıkte telefon önerebılıcek?

• Htc iyidir birde marshall major al yardırırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: %100

http://www.hepsiburada.com/liste/htc-sensation-xl-beats-audio-kulaklik-hediye-/productDetails.aspx?productId=telcephtcsensixl&categoryId=371946&SKU=TELCEPHTCSENSIXL&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dtelcephtcsensixl%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dhtc%255cu0020sensation%255cu0020xl%26fh_refview%3dsearch

buyur dostum sana 900 liraya sıfır htc sensation XL

bende ordan alıcam zaten alırsam :) telefonu yerden yere vuranlar olmus yorumlarda o yuzden tereddütte kaldım.o fiyat civarlarında daha iyi bi telefon bulabılırmıyım diye.(kulaklıkla kaliteli ve yüksek ses veren bı telefon)

• birde sadece bu kulaklığı için telefonu övenler var. kulaklık dediğin 3-4 ay sonra cebinde taşıya taşıya bozulacak teki yeni almak durumunda kalıcam 50 liraya bi tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak12398

quote:

Orijinalden alıntı: %100

http://www.hepsiburada.com/liste/htc-sensation-xl-beats-audio-kulaklik-hediye-/productDetails.aspx?productId=telcephtcsensixl&categoryId=371946&SKU=TELCEPHTCSENSIXL&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dtelcephtcsensixl%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dhtc%255cu0020sensation%255cu0020xl%26fh_refview%3dsearch

buyur dostum sana 900 liraya sıfır htc sensation XL

bende ordan alıcam zaten alırsam :) telefonu yerden yere vuranlar olmus yorumlarda o yuzden tereddütte kaldım.o fiyat civarlarında daha iyi bi telefon bulabılırmıyım diye.(kulaklıkla kaliteli ve yüksek ses veren bı telefon)

Dostum müzik için istiyorsan bu telefon bu fiyattaki en iyi tercih2000 lere cıkarsan yine htc nün telefonları müzikte önde

• Tamam müzik olarak iyj de donanım yerlerde git bi tane xperia l ya da gm discovery al kalan parayla da adam gibi bir kulaklık alırsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen xperıa L bırde ıyı kulaklık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.