Şimdi Ara

900 Watt'lık Mısır Patlatma Makinesi ne kadar yakar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamünaleyküm iyi günler Mısır patlatma makinesi aldım ilk defa bugün geldi ve denedim her şey güzel tatsız ve tuzsuz neyse :) Aklıma geldi nette baktım faturalara baktım pek bir şey anlamadım ben günlük taş çatlasa 10 dakika kullanacağım ve 900 watt birim değeri bulunmakta faturaya ne kadar fark eder bilgisi olan biri yardımcı olabilirse çok iyi olur teşekkürler hayırlı günler ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ttombala

Selamünaleyküm iyi günler Mısır patlatma makinesi aldım ilk defa bugün geldi ve denedim her şey güzel tatsız ve tuzsuz neyse :) Aklıma geldi nette baktım faturalara baktım pek bir şey anlamadım ben günlük taş çatlasa 10 dakika kullanacağım ve 900 watt birim değeri bulunmakta faturaya ne kadar fark eder bilgisi olan biri yardımcı olabilirse çok iyi olur teşekkürler hayırlı günler ...

Hesaplamaya bile değmez, isterseniz yazayım.
  • çok bir meblağ değil ise zahmet etmeyin bilmek istedim sadece aşırı bir fark yaratır mı diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttombala

çok bir meblağ değil ise zahmet etmeyin bilmek istedim sadece aşırı bir fark yaratır mı diye :)

Bir ay 30 gün, günde 10 dakika çalıştırsanız;

30 X 10 = 300 dakika = 5 saat yapar.

900 Watt = 0.9 kW

0.9 kW X 5 h = 4.5 kWh

Elektriğin kiloWatt başına ücreti yaklaşık 0,37 TL'dir.

4.5 X 0.37 = ~1.67 TL

Saygılar...
  • teşekkür ederim :) merak edenler içinde bir detay oldu. İyi günler selametle...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.