Şimdi Ara

5 LT LİK LPG TANKI ARIYORUM VE KAÇ BAR BASINCA DAYANIKLIDIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
12.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlığı açtığım saat itibarı ile herkese iyi akşamlar evde kullanmak üzere ekovattan (buzdolabı motoru) kompresor yaptırıcam ama şöyle sağlam bir tank arıyorum lpg tankı olabilir 5-10 lt lik ama bulamıyorum tavsiyeniz varsa Ankarada bulabileceğim yer tarifi bekliyorum

birde bu lpg tankları kaç bar basınca kadar dayanıklıdır benim kullanacağım basınç maksimum 7-8 bar ortalama 6 bar

teşekkürler

• Yanlisim olmasin ama, lpg sistenleri genelde 27-30 bar da calisiyor diye biliyorum. cng sistemleri 200 barlarda olsa gerek.
    Oto simit tuplerinin ustunde yaziyor max 30-33 bar seklinde. Piknik tupu is gorebilir. Bilmiyorum piknik tupu kac litre.
    Sen yine tam arastirmani yapta, tank yirtilmasin sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • banada biri akrabam biride yakın tanıdıgım bu tankı tavsiye etmişlerdi böyle oksıjen tupu gıbı oluyor onlardan taktır dıgerlerı hem cok buyuk yer kaplıyor felan demıslerdı uzun ince tanklar varmış
  • piknik tüpleri 2 kg olduğuna göre yaklaşık 4.5 lt civarı olması gerekir. Araç lpg tankına petrollerde 17-20 bar civarı basınçta gaz basılıyor. Arkadaşın dediği gibi 33 bar civarı olabilir dayanımı. Özel bir amacı yoksa 25 litrelik küçük kompresörlerden al 200 lira civarına kullan gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkkarakartal1903

piknik tüpleri 2 kg olduğuna göre yaklaşık 4.5 lt civarı olması gerekir. Araç lpg tankına petrollerde 17-20 bar civarı basınçta gaz basılıyor. Arkadaşın dediği gibi 33 bar civarı olabilir dayanımı. Özel bir amacı yoksa 25 litrelik küçük kompresörlerden al 200 lira civarına kullan gitsin.

evde kullanıcağım için sesi sorun oluyor sessiz olanlarda çok pahalı yaptırmak zorundayım airbrush için kullanıcam
  • Klima gazi tupleri isini gorur dostum. Herhangibi klima gazi basan yerden bos olanini bedavaya alabilirsin.

• 6 kg lık yangın tüpü diyorum o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30 lt LPG ile kaç km Normal
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bildiğin tüp işe yarar,ne için kullanacaksın?
  • otomobil genelde buzdolabı parçası aranıyor işte bu forumu bundan dolayı seviyorum
  • Anladığım kadarıyla arkadaş evdeki doğalgaz hattından araca doğalgaz basacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şurada basınçla alakalı üç beş bir şeyler varhttp://www.atiker.com.tr/haber.asp?HaberID=25
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Anladığım kadarıyla arkadaş evdeki doğalgaz hattından araca doğalgaz basacak

Cng sistemi varsa tabii. Yurt dışında bu tip sistemler var. Bizde hiç görmedim. Keşke çıksa.
  • Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Basınç olarak yeterince dayanıklımıdır peki bu klima gazı tüpleri 7-8 bara dayanır mı sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESOES1981TR

Basınç olarak yeterince dayanıklımıdır peki bu klima gazı tüpleri 7-8 bara dayanır mı sence?

26 bar dostum
    https://imageshack.us/i/eyp1IgdSj

• 300 barlık 6litre tüp var bende evde odada duruyo. Tam dolu. 4350 psi yapıyor.550 tl ye almıştım sıfır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doenitz -- 30 Ağustos 2015; 13:59:48 >
  • Du Hast D kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler artık gönül rahatlığı ile basabilirim bu tüpe , HAVAYI HEHEHEHEHEH

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.