Şimdi Ara

9000 tl bütçeye kadar alınabilicek oyuncu laptopları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu pc hakkında düşünceleriniz nedir internette fazla bi bilgiye rastlamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evocu E kullanıcısına yanıt
    - Ekran kartı max q modeli ise fiyat çok yüksek.Max q modelleri 1650'den 10-15 fps fazla verir sadece. Gercek 1660 ti, 1650'nin 1.5-2 katı fps verir.
    - Ram takviyesi ister +8gb
    - hdd'nin okuma hızı 5400 rpm oldukça düşük.Şöyle düşünün bu saniyede en fazla 100 mb veri okuyabilirken, m2 Ssd'ler 3.5 gb veri okuyabiliyor.Yani bilgisayarda donmalar yaşayabilirsiniz,kopyalama-yukleme işlemleri oldukça uzun sürecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Attıgım asus modeli vardı oda stoklarda kalmamış başkada bi pc bulamıyorum

Lenovo Y540'a bakın güzel üründür. Bir kaç gün önce itopya da msi alpha indirime girmişti bütçenize uygundu. İndirim kovalayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr0n -- 24 Nisan 2020; 4:50:34 >
    8 gb ram vs 16 gb ram oyunlarda cok fark etmiyor, ama render da fark edecektir.
  • 1660ti maxq = gtx 1650 + %30-35
    1660ti mobile = 1660ti maxq + %12-13

Bu kurlarla bile 9000tl yi gtx 1650 kartlı bir laptoba yatırmayın derim. maxq da olsa ekran kartı gtx 1660ti olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 25 Nisan 2020; 12:1:5 >

• K@sToR kullanıcısına yanıt
    Hocam işlemci olarak i5 e düşücem ekran kartını 1660 ti alıcam galiba

• senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt

Bu modeli sonunda alıcam galiba i7 istiyodum ama i7 1650 modeller var hep bu pc hem 120 hz 1660 ti var ama işlemci yeterli olurmu acaba

• i5 9300h kötü bir işlemci değil ama 1660ti'ı ryzen 7 3750 kadar besleyebiliyor. 1660ti mobile olmasına rağmen 1660ti maxq civarı performans verecektir. Bir de 8gb ram eklemeniz şart dual channel olmayınca performans düşüyor. Onun dışında malzeme kalitesi olsun ekranı olsun güzel bilgisayar.
  • K@sToR kullanıcısına yanıt
    Ara sıra oyun oynuyucam daha çok adobe programlar photoshop vs programlar solid rhino gibi programlar kullanıp render alıcam almışken iyi bişey olsun diyorum asus hakkındada nerdeyse hiç kötü yorum yok bu fiyat bandındada bi dell ler var 1660 ti maxq lu onlar hakkındada bi yorum bulamadım

Güzel bilgisayar, soğutması başarılı deniyor.
    Numpad yok bu hususa dikkat ettiniz umarım.
    İşlemci şimdilik yeterli ama ileride darboğaz yapabilir.Nasil ileride darboğaz yapar, şöyle ki mesela yeni bir windows sürümü gelir daha cok işlemci kullanır, bilgisayarına uygulamalar yükledikçe mutlaka onlar da işlemci kullanır.Yeni nesil bir oyun cikar bayağı işlemci ister falan.Ha bu durumda yine 60 fps'ten 30 fps düşmezsin ama 10-15 fps kaybedersin bir ihtimal.

Bir de ram takviyesi mutlaka ama mutlaka ister.Yoksa tam perfprmans alamazsınız bazi oyunlarda ultra ayarlarda anlık fps droplar olabilir.

• senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt
    8 gb ram daha alıcam zaten num pad touchpad in orada çıkıyomuş çokta kullandığım bişey değil almışken uzun süre kullanıyim diyorum sadece işlemci kafamı kurcalıyo bu modelin ekranı 60 hz i7 1650 lik olanı vardı onda karar kılmıştım stok kalmamış ama buda ekran kartı 1660 ti

• Fiyat biraz pahalı gibi ama ucuz bişey kalmamış düşüceginide hiç sanmıyorun

Bu süreçte umarım vazgeçmezsiniz..

Rog modelini sipariş etmek üzereyken fiyat artışı olduğu için bekleyeyim dedim keşke demeseydim diyorum.

Hala arayış içerisindeyim bakalım

• 11x kullanıcısına yanıt
    Bende rog modelin /7 1650 ligini alıcakken oyalandım stok kalmadı alamadım i5 e düştük ama ekran kartını yükselttik fiyatların hiç düşücegini sanmıyorum bi süre

Rog modellerde yaklaşık 1 ay içinde sağ taraf fandan ses, cızırtı gibi birşey geliyormuş ve titreşim yapıyormuş. Bende rog bakıyordum.

• Bunu önerirmisiniz

• ahmetkbdy A kullanıcısına yanıt
    Hem i5 hem thin modeli.Orjinal 2060 degil max-Q olan model diye biliyorum.o karta en azindan i7 islemci daha iyi olur ilerisi icin.Bende fermadayım bekliyorum.1660ti yada 2060.Ama pahali malesef

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.