Merhabalar,şu anda 2010 model megane coupe kullanmaktayım ilk aracım ve severek kullanmaktayım ancak daha hacimli bir araç istiyorum. Ortalama bütçem 90000-100000 arası şu aralara piyasaya çıkmak üzere olan bu fiyat aralığında ne gibi araçlar var 2-3 ay bekleyebilirim,dikkatimi çeken sadece s60 oldu başka nelere tavsiye edersiniz,Teşekkürler
Haklısınız detay vermezsem alırım öyle cevabı bende güldüm doğrusu,hacimli derken 4 kapılı spor modelleri düşünmüştüm,aslında a5 ilk aklımdaki model ancak rakam çok fena zorlar, 100000 tl civarı ikinci elde çok sıkıntı yaşamıyacağım,dizel olsun,2.el olmasın suv yada yüksek araç düşünmüyorum ,megane coupe ilk arabam ve çok dikkat çekmişti şimdi ondan sonra sönük kalacak bir araç almak olmaz. Yardımlarınız için teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: dtseko
Haklısınız detay vermezsem alırım öyle cevabı bende güldüm doğrusu,hacimli derken 4 kapılı spor modelleri düşünmüştüm,aslında a5 ilk aklımdaki model ancak rakam çok fena zorlar, 100000 tl civarı ikinci elde çok sıkıntı yaşamıyacağım,dizel olsun,2.el olmasın suv yada yüksek araç düşünmüyorum ,megane coupe ilk arabam ve çok dikkat çekmişti şimdi ondan sonra sönük kalacak bir araç almak olmaz. Yardımlarınız için teşekkürler
meganın dikkat çektiğini nasıl anladın nasıl bir muhitte oturuyosunki
Amerikan verelim hacim istiyorsan
kesinlikle s 60
Benim de şu aralar aklımdaki tek seçenek bu rakam aralığı için s60,merak ettiğim yeni bir model gelecekmi yakın zaman içinde bu konuda pek bilgim yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme