Arkadaşlar merhaba uzun süredir araç bakıyorum ben ve eşimin kararsızlığından dolayı düşündüğümüz araçlar 1.2 mio civarına geldi peugeot 508 gibi.. Aklımda Renault talisman var max 50.000 km civarı heybetli duruşu,şanzımanı,yakıtı vs hoşuma gidiyor ama 4-5 yaşında olacak ne yazıkki. Üretimi de durdu,kasa ve iç tasarımı da eskidi bu da dezavantajları. Mercedes cla serisi var diğer seçenek o malum 7-8 yaş ve 100.000 km civarında var ancak. Mercedes olması hoşuma gidiyor ama yaş ve km yüksekliği,konsoldaki ekranın küçüklüğü vs biraz demode BMW 3 serisi diğer seçenek o da güzel ama ülkede kekoların altında düşmüş bi araç. Yaş ve km yüksekliği de diğer dezavantajı Skoda octavia hibrit 2020 ve sonrası modeller de aklımda ama onunda Dsg şanzımanı korkutuyor açıkçası. Passat ve octavia da aynı şekilde ve daha yüksek km olacak olması modellerden uzaklaştırıyor. Ford focus st line mavi rengi hoşuma gidiyo dizel yakıt tasarrufu hoş tipini beğeniyorum ve 30.000 kmye kadar bulunabiliyor fakat o araç da demode ne yazıkki Peugeot 508 ya yüksek km boyalı allure paket yada prime paket de alınabilir fakat prime paket modeli yansıtmıyor pek. Aslan diş led farlar yok ve jantlar 16 çok kötü duruyor Jeep compass,peugeot 2008 de aklımda açıkçası aylardır kadar veremedim. Başka önerilere de açığım arkadaslar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim