Şimdi Ara

900TL Bütçeyle ikinci el bulduğum alternatif sistemler - Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar. Zamanınızı alacağım, hakkınızı helal edin. Ben bu işlerden pek anlamadığım için ve Beni en iyi yönlendirecek olan insanların bu forumda olduğunu bildiğim için böyle bir konu açma gereksinimi duydum.

Yorumlarınız ve düşünceleriniz benim için değerli. Çünkü gerçekten bir fikrim yok. Şimdiden teşekkürler.

Not: Sistemlerden çok bir beklentim yok, Gta 5 vb. emsali oyunları orta ayarlarda çalıştırsa yeterlidir. (Düşük te kabul edilebilir)

Sistem 1:
    AEROCOOL VS3 ADVANCE KASA 2X USB 3.0
    700W COUGAR 80+BRONZE PSU
    ASROCK 960GM-VGS3 FX AM3+ 1866 MHZ DDR3 (SIFIR KART)
    AMD PHENOM IIX2 555 BLACK EDİTİON 3.20 GHZ
    2X4 GB ( 8GB )KINGSTON HYPERX GENESİS 1600 MHZ DDR3 RAM
    ASUS GTX560Tİ DİRECT CUII GDDR5
    AKASA NERO CPU COOLER
    120 GB İNTEL SSD DİSC
    LG DVD WR

Sistem 2:
    İşlemci: AMD FX 8120
    Anakart: Asrock 960GM-VGS3
    Bellek: Patriot G Series ‘Sector 5’ Edition 4GB DDR3
    Sabit Disk: Seagate Barracuda 2TB
    Ekran Kartı: AMD Radeon 3000 graphics
    Kasa: Cooler Master Centurion 5 Silver
    Güç Kaynağı: ZALMAN ZM500-LE 500W

Sistem 3:
    Bellek : 4GB
    Camera : Cam
    Diğer : NX-MRHEY-002
    Ekran Kartı : 2GB VGA
    İşlemci Hızı : 4210U 1.70 GHz
    İşlemci Tipi : i5
    LCD Ekran : 15.6 HD Led
    Marka : ACER
    Model : E5-571G
    Sabit Disk : 500GB
    Ürün Ailesi : Aspire
    Yazılım : Dos

Sistem 4:
    INTEL i5 3330
    ASUS P8H61-İ REV 2.0
    POWER COLOR HD 7730 2 GB
    1 TB WESTERN DIGITAL HDD
    4 GB DDR3 RAM KINGSTON HYPERX
    ASUS VENTO KASA
    460 WATT FSP PSU
    SAMSUNG DVD WRITER

Sistem 5:
    Cooler Master RC 690 Kasa (Siyah, pencereli, çiziksiz)
    Aopen 550 W PSU
    GIGABYTE H67MA Anakart
    INTEL Core i3 3220 İşlemci
    KHX1600C9D3K2 8GB Ram
    Radeon HD6570 DDR3 2GB Ekran Kartı
    Kingston SSD Now 100 128GB HDD
    WD10EARS HDD (Bad sektör yok)
    TP-LINK TL-WN951N 300Mbps Wireless PCI Kart
    DVD-RW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nur12 -- 9 Mayıs 2015; 13:13:42 >

• O sistemlerden sadece 1. alınabilir gerisi bir işe yaramaz. Onun da işlemcisini x4 955 yaparsan güzel olur.
  • Öneriniz için teşekkür ederim
  • 1.si tercihim benimde.ama gta vs o boyuttaki oyunları açmasını bekleme..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hzyato

1.si tercihim benimde.ama gta vs o boyuttaki oyunları açmasını bekleme..

Acmasini bekleme? Yüzbinlerce kez soyluyorum su forumda insanlari yanlis yonlendirmeyin diye. Phenom x2 555 denen islemcinin 3. cekirdegi cok rahat acilabiliyor ve sanildigi kadar da kotu bir islemci degil. 560ti ın zaten performansi bellidir ve hala guclu bir karttir ki oyunu 6850-7770 gibi kartlarla cok rahat oynayanlari dusunursek su yorumun fazlasiyla komik. Tekrar ediyorum insanlari yanlis yonlendiriyorsunuz ozellikle de sen kardes her konuda bir yorumun var. Yapma!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ? her konu ? ne zaman insanları yanlış yönlendirmişim ? daha kötü işlemciyle bile açarsın oyunu ama aldıgın performans sana tad vericek mi? vermez.lowda oynarsın 1-2 saat oynadıktan sonra işlemcin çıldırır sonra sende çıldırırsın.gelip burda bana çok bilmişlik taslama.çok meraklıysan topla böyle bi sistem aç gta nı oyna.ben olanı söylüyorum.öyle sayısal verilerle zırlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hzyato

ben ? her konu ? ne zaman insanları yanlış yönlendirmişim ? daha kötü işlemciyle bile açarsın oyunu ama aldıgın performans sana tad vericek mi? vermez.lowda oynarsın 1-2 saat oynadıktan sonra işlemcin çıldırır sonra sende çıldırırsın.gelip burda bana çok bilmişlik taslama.çok meraklıysan topla böyle bi sistem aç gta nı oyna.ben olanı söylüyorum.öyle sayısal verilerle zırlamıyorum.

Adam 900tl ye 2.el sistem aliyor sen kalkmis gta5 acmaz diyorsun sonra da kalkmis anca low oynar diyorsun. Ne garip adamlarsiniz ya! Herkes butcesinin el verdigince oynar 900tl lik 2.el sistemle anca o kadar ki milletin aldigi zevkten sana ne? Nereden biliyorsun 1-2 saat oynayacagini? Velhasil 6 nisan da uye olmussun 1 ayda 200 mesaj atmissin. Senin gibi tipleri cok iyi biliyorum. 3 gün abi hangi sistem yardim edin, beyler yardim edin hangisi? 4. gün 2 cigolayt 512 bit al kardes en guclusu o herseyi full acarsin, 8 çekirdekli al kardes 5 cigahayz en guclusu diye insanlara oneride bulunursunuz. Ozetle 3 gunluk bilginl3 burada bik bik otme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.