Şimdi Ara

90lardan sonra doğanlar için zengin olmanın yolları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
27
Favori
30.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zengin değilimki dostum 10 sene çalışarak 1 ev parası biriktim bu zenginlik mi :) Krediyle bile 10 senede alıyor insanlar evini :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Popüler bir twitch yayıncısı olmak.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Anadan babadan ev ,para kalmayanlar da alıyor merak etme 10 sene çalışıp 1 ev parası biriktirmek imkansız değil kredi çekip 10 senede evini alıyor insanlar zaten. Tanıdığım biri var şu an hyundai i20 2014 e biniyor , 2+1 evi var birde kayınpederiyle ortak yazlık aldılar. Babadan 5 kuruş almadığını biliyorum.

• Dostum o zenginliğe göre değişir twitch yayıncıları benim gözümde über zengin benim hedefim 1 ev 1 araba birde sabit 5000 gelir bu bana yeter :)

• Hocam dedikleriniz doğru diye tahmin ediyorum. Maalesef forumun csb olayı var herşey den şüpheleniyoruz.

Tırnağınızla kazıya kazıya bir yere gelmişsiniz, her işi yapmışsınız ne güzel para biriktirmişsiniz. İyiki de okumamışsınız. Okuduğunuz zaman hem paranız hem zamanınız çöpe gidiyor bir de yaptığınız işlerinden hiç biri yapılmıyor ben vasıflıyım diye yani iş seçiliyor.

Allah bol bereket versin

Edit: konuyu okuduktan sonra bu mesajı yazdım. Üstteki mesaj hükümsüzdür :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 4 Şubat 2020; 16:57:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraközkan

Faizi kar olarak görmek ahmaklık. Faiz enflasyona karşı paranın değerini korur sadece. Bankalar zaten ona göre oran veriyorlar.
    Dediğiniz doğru ancak faiz daha garanti. Yüklü şekilde dolara girip MB müdahalesiyle mağdur olup aylarca zararı kapansın diye bekleyen çok insan tanıyorum.

• Dediğim gibi aileler hane geliri 4kyken bile çocuklarını özelde yıllık 15bine okutuyor . Çocukları kazanamadığı halde kazandım diyip bu paraları ödetiyorlar ailelerine en basiti ailesinden bu parayı kendisi için yatırım yapmasını istese bile daha kardalar. Düşünsene yıllık 15k okula en az 10kda çocuğun gideri 4 senede aileler 90 100k para harcıyor eğitime. 4k hane gelirli aileler 4 senede 90 100k harcayabiliyorsa bunu birikimde yapabilir. Gidip ailesini kandırıp üniversitede kendini hiç alanında geliştirmeden o kafe benim bu kafe senin diye gezip sonra iş bulamayınca 2,5 3 kya işler görünce , başarabilenlere saldırıyorlar ki başardığım şeyde 1 ev parası başka birşey değil oda 10senede :)

• The Raider T kullanıcısına yanıt
    Sen hakaret olarak algılayabilirsin . Oradaki vurgu hepimizin çabalayıp biryerlere gelebilmesi ama bunu anlayacak kapasiten olmadığı belli blocksun.

• Hocam bu yaptığın scotty tam olarak ne açarmısın bende yapabilirmiyim güzel bir iş fikirimi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Motorsikletle yolcu taşıma dostum yapman icin belli bazi motorsikletleri alman lazim ve ekipman yani biraz sermayesi var , sigorta yemek yok taksicilik gibi birsey

• quote:

Orijinalden alıntı: teramycin

Zengin değilimki dostum 10 sene çalışarak 1 ev parası biriktim bu zenginlik mi :) Krediyle bile 10 senede alıyor insanlar evini :)
    Aynen öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Bu devirde anadan babadan ev, yazlık kalmadıysa kendi yağında kavrulmaya mahkumsun hocam

Alıntıları Göster
    Aynen öyle hocam. Çok şükür aileden durumumuz iyi. Yağımızdan ziyade caddede kavruluyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Dediğiniz doğru ancak faiz daha garanti. Yüklü şekilde dolara girip MB müdahalesiyle mağdur olup aylarca zararı kapansın diye bekleyen çok insan tanıyorum.

Alıntıları Göster
    Kim mesela hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Kim mesela hocam?

Alıntıları Göster
    Sen mağdur değilsin diye biliyorum hocam. En son valide hanım dolar almıştı, satmamışsa kâr etmiştir

• teramycin T kullanıcısına yanıt
    türkiyede yasakmış sanırım uber gibi bunlar sıkıntı çıkarmı?

• Aynen yasak Türkiyede yakalanirsa motoru 2 ay bağlarlar yakalanmican o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teramycin -- 4 Şubat 2020; 19:1:33 >
  • teramycin T kullanıcısına yanıt
    Glovo nasıldır hocam sizce oda kurye hizmeti şimdi indirip baktımda scotty e hiç kimse hizmet vermiyor sanirım antalyada

• Yasayamadigi hayalleri anlatiyor arkadas.

Agir CSB

• Hocam glovo kapattı Türkiyedeki faaliyetleri

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.