Şimdi Ara

90lardan sonra doğanlar için zengin olmanın yolları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
280
Cevap
27
Favori
30.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi başarısızlığını herkes gibi sanma hadi bakim 3 bin tlye üni mezunu olarak çalışmaya devam et parayla okudun sonuçta :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teramycin T kullanıcısına yanıt
    başka bir yatırım veya girişimcilik önerin varmı abi bizimkilerin 16k doları var bankada bunu arttırabilecek bi öneri falan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum ben yatırımcı yada girişimci degilim sadece çabalayan birikmeye calisan biriyim. 96 bin tllyle su an bence temiz araba bulup ucuzdan almak en mantıklısı hem kullanıp hemde daha sonra 10 bin üstüne koyup satabilirsin. Tabi gelirinlede arttirman gerekli benim aylik sahsi giderim 150 tl sigara telefon faturamda 40 tl. Sürekli harcama yapan biri değilim yani 30 paket tütün alırım hergün 1 paketle kendimi sınırlarım . Kendime hedefler koyup o hedeflerden sapmam. Mesela ilk hedefin 100bini 120bin yapmak olsun ve o hedefe ulasana kadar da gereksiz harcama yapma sonra daha fazla daha fazla hedef koyarak ilerleyebilirsin.

• aslında tavsiye değilde biraz ego tatmini gibi olmuş kardeşim.. herkesin bir hikayesi var. kimi iyi kimi kötü, kimi az kazançlı kimi çok kazançlı.. bazı insanın kafası ticarete çalışır sen ben gibi. bazıları da sadece masa başında çalışabilir.. bu kadar uzun yazacağına direk tavsiye dip yol göstersen yeterli olurdu..

bu arada 10 yılda 1 ev parası da kimine göre çok iyi kimine göre birşey değil.. geçenlerde bir arkadaşın abisiyle tanıştım. ticaretini anlatırken 250-300 BİN diye abartarak anlatıyor.. öyle nalatıyorki sanki 250 milyon dolar bende sesimi çıkarmadım daha sonra arkadaşla yalnız kalınca abisinin hikayesini sordum adam elinde malzeme satarak para kazanmış tabi yıllar sonra 300 bin para kazanınca çok büyük geliyor abimize abarta abarta anlatıyor falan..

senin ki de biraz buna benzedi.. bu kadar özele girmeye gerek yok diye düşünüyorum.. elde ettiğin başarı da küçülüyor böyle olunca..

• Dostum ben elde ettigimi büyük görmüyorum insanlar buna bile inanmayip beni yalanliyor ona sinirlendim sadece. 10 senede 300bin birikmeyi imkansiz saniyorlar tek yaptiklari oturmak ve is begenmemek. 300bine 1 ev aliniyor istanbulda bunu herkes yapabilir benim amacim bunu göstermekti ama bazi lubunyalar insanin sinirini zorluyor boynunda fular elinde kahveyle hicbirsey yapmayan tiplerin bu tarz kışkırtıcı mesajlarina sinir olmamak elimde değil.

inanmayan inanmaz kafaya takma buradaki herkes klavye kullanıyor yazıyor çiziyor vs... ama sen çok uzatırsan o zaman millete koz verirsin.. kendi kazancını konuşacağına boşta gezeni iş sahibi yapacak gerçekçi şeylerin tavsiyesinde bulun.. ben 40 yaşındayım.. çok ticaret yaptım. son 8 yılda gerçek anlamda kazanmaya başladım.. 3-5 gayrimenkul ve birkaç tanede araba yaptım.. şimdi haftanın 2-3 günü çalışıyorum sayılır.. kafama göre takılıyorum gibi görüyorlar dışarıdan ama aylık 17-18 bin kredim var sadece... ama gel gelelim bunların hiç önemi yok.. 10 tane bina sahibi olsam ne olur ki.. gelirin kadar giderin oluyor zaten.. yetecek kadar kazanıyosan fazla abartmaya gerek yok kısaca.. ama bana soracak olursan en büyük başarım etrafımdaki çoğu kişinin evine ekmek götürmesinde büyük rol oynadım.. çok kişiyi iş sahibi yaptım.. batana el vermeye çalıştım.. bence en büyük başarım bu..

bu arada Ankara'nın eski kuryelerindenim.. ben motokurye işini 2010 yılında bıraktım.. yani para kazanmanın ne kadar zor olduğunu iyi bilirim.. çok işsiz olup iş arayanı da motokurye yaptım.. en azından şuan 4-5 bin aylıkları var.. sana da bunu demek istedim.. yol göstereceğin birşey varsa oradan git.. yoksa sen kazandın diye vereceğin tavsiyelerle herkes kazanabilir diye bir sonuç çıkmaz bu yazdıklarından..

• Dostum bir iki sey yazdim kovalamak lazım forumdakilerin ensesinden tutup ise götüremem ben fikir verdim anlayabilenler yapabilir anlayamayan yada zora gelemeyen laf atar bunu anladim zaten :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Sen mağdur değilsin diye biliyorum hocam. En son valide hanım dolar almıştı, satmamışsa kâr etmiştir

Alıntıları Göster
    Doğrudur hocam. Bilmiyorum ne yaptı valide hanım, para bitmez bizim sülalede. Akıyor maşallah.

• zengin olmak için ayda 39 tlye bimcel kullanmak mı ben böyle cebinde akrep varcılık görmedim sen zengin olmucan da biz mi olcaz
  • 11 cigolayt veriyo haci bana yetiyor da artiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: teramycin

Kendi başarısızlığını herkes gibi sanma hadi bakim 3 bin tlye üni mezunu olarak çalışmaya devam et parayla okudun sonuçta :)
    Hadi abicim git hikayeni baska yerde anlat burada yemezler

• Kudur

• quote:

Orijinalden alıntı: teramycin

11 cigolayt veriyo haci bana yetiyor da artiyor
    çekmiyo diyolar
  • Istanbulun heryerinde cekiyor

• 7-8 K yı başarı saymak da ne bileyim yani.Ortalama maaş.

• Görkem Y. kullanıcısına yanıt
    Dostum lise mezunuyum benim icin basari ki hayatimin nasil gectigiyle ilgili birkac sey daha yaziyor onlarida incele hayata 10 0 geriden başlayaraj 7k bana göre basari

Zırla.

• Çıldır

• 15k maliyetle gıda sektöründe bir iş kurucam demişsiniz hocam, çiğ köfte vs mi? Detay paylaşırsan dinlemek isterim çünkü benim de aklımda gıda sektörüne girmek gibi bir şey var.
  • ReaLGz kullanıcısına yanıt
    Dostum dondurma ve tatli uzerine kurucam yaz sezonu icin . Avantajlarim var yazmistim söyle soylıyım dolaplar,dondurma ve tatli hepsi ücretsiz. Akrabam istanbul distribütörü ondan alcam satinca odicem satamazsam iade. Sadece paket servis olcak yani masa sandalye eleman cart curt alinmicak ve mahalle arasi biyerde olsada sıkıntı olmiycak. Biriyle anlastim 30m2 dükkan 5 bin 3 aylik pesin ödicem , kalan 10 binde paketleme malzemelerine gidicek siparisi kendim goturcem ve dükkanda siparisleri kabul edip hazirlicak kiside kardesim yani minimum gider maksimum kazanc :)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.