Şimdi Ara

90Lvl Ful İnt Wizard/Cleric - SATURN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undeadboy -- 16 Aralık 2008; 19:59:54 >

• Güzel Char Hayırlı Satışlar.
  • güncel
  • bu forumda 90 lv Blader 250 ytl ye Satılmadı Bnce bu fiyata satılacagını sanmıyorum ama Takas Gerceklesebilir

N0T:Hevesini kırmak gibi olmasın dostum ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: [B]ertu

bu forumda 90 lv Blader 250 ytl ye Satılmadı Bnce bu fiyata satılacagını sanmıyorum ama Takas Gerceklesebilir

N0T:Hevesini kırmak gibi olmasın dostum ...

1 levelden 90 levela kadar char kasmamışsın bilmiyorsun :) (90 level 800ytle gitti bu neden gitmesin)

bu charın gerçek hakkı 1milyar başka söze gerek yok.. bide yabancı forumlara bakın ne kadar fiyatlar.
  • peki bizim insanlarımız bu fiyatı verebilecekmi onuda düşündünmü çar iyi fakat fiyat yüksek bu arada satürnde bende çar arıyorum ama satış izmir içi olması şart
    up
    up
    up
  • Arkadaşlar bu oyunu eğer zevk için oynuyorsanız maddiyat sizin için problem değildirki ben bu charıma yaptığım masrafdan biliyorum. Ama yok ben sadece silkroada girip çıkıyorum dersen aç bi char yap 20lvl dw - jangan arası kervan çek yada git banditlerde item kas. 90Lvl blade charın kaça gittiği veya beni ilgilendirmez ben kendi charıma bakarım. Çok güzel bi arkadaş ortamım var ve sevilen bi isim o yüzden alacak arkadaş bu konuda problem yaşamaz. Char sadece oyunu ciddiye alıp oynamak isteyen kişilere satılır diğerleri gereksiz yorum yapmazsa sevinirim. Konu güncel. İtemlerin int özellikleri bitti hepsi max 6, sadece 2 str eksiğim kaldı.

Ayrıca yine saturnde 76lvl ful str bow charımda mevcut onuda satmayı düşünüyorum son fiyatı 125ytl. Char soyuldu şuan üzerinde süper olmasada set var. Almak isteyen arkadaşlar iletişim bilgileri yukarıda mevcut.
  • saturnde 90 ff nuker ile takas düşünürmüsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: FallenAngelLord

saturnde 90 ff nuker ile takas düşünürmüsün

İsmi ney?
  • __TheHosT__ 90 ff,4 lvl hunter
  • güncel
  • güncel
  • güncel
  • güncel
  • güncel
  • güncel
  • güncel
  • güncel
  • Murat Up Olsun Bu da Benden

Peki Benim Charı Az Cok Biliyorsun 78 LwL 380+K Sp Var Msn Den De Haber Ver Altı Üstü Ne Olur ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.