Şimdi Ara

Full Str Bow Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
18.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar full str bow char kasıcam buildi ne olmalı ve ne giymeli?

Ben pacheon-fire-light diye düşündüm çünkü str olduğumuz için pek cold a ihtiyaç olduğunu düşünmedim aynı zamanda hızlı olsun istedim çünkü light olmadan char kasmak ölüm.Bu builde protector uyar diye düşünüyorum fikirleriniz neler?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Full Str Bow Rehberi: Silkroad'da Güçlü Bir Okçu Olun

Silkroad Online'da, str bow okçular, yüksek fiziksel saldırıları ve menzilli yetenekleriyle bilinirler. Bu rehber, sizlere full str bow build oluşturmak ve str bow oynanışını en üst düzeye çıkarmak için gerekli bilgileri sağlayacaktır.

Silkroad Bow Build'i

Bir str bow build oluşturmanın temeli, Güç (Str) statüsünü en üst düzeye çıkarmaktır. Bu, daha yüksek fiziksel saldırı gücü sağlar. Ayrıca Çeviklik (Agi) ve Zekayı (Int) orta düzeyde tutmanız gerekir, çünkü bunlar okların hızını ve isabet oranını etkiler.

Full Str Bow Rehberi

110 Cap Str Bow Build:

• Silahlar: Kara Ejderha Yay +12 veya Ebedi Ok +12
    • Zırhlar: Ejderha Zırhı +12 veya Karanlık Ruh Koruması +12
    • Aksesuarlar: Kadim Ejderha Bileziği +12 veya Akrep İğnesi +12
    • Takılar: Gökkuşağı Kuşağı +7 veya Turuncu Taş +7

Oynanış İpuçları

• Uzun Menzilden Saldır: Str bow okçuları, uzun menzillerden saldırma konusunda uzmandır. Düşmanlardan uzak durun ve oklarınızı hedefinize isabet ettirin.
    • Kritik Vuruşlara Odaklanın: Str bow build'ler, yüksek kritik vuruş oranlarına sahiptir. Kritik vuruşlarla daha fazla hasar verebilirsiniz, bu nedenle kritik vuruş oranınızı artıran yeteneklere ve ekipmanlara yatırım yapın.
    • Hareketliliğinizi İyileştirin: Str bow okçuları, nispeten düşük hareketliliğe sahiptir. Hareket hızınızı artıran yetenekleri öğrenin ve hareket kabiliyetinizi geliştirmenize yardımcı olacak ekipmanlar kullanın.

Sonuç

Bir str bow build, Silkroad Online'da güçlü bir okçu olmak isteyen oyuncular için mükemmel bir seçimdir. Bu rehberi takip ederek, karakterinizi optimize edebilir, uzun menzilden yüksek hasarlar verebilir ve savaş alanında üstünlük sağlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Garment giymeli bence.

pacheon / fire / Light iyi olabilir...
  • 109 level bow charım var.. Öncelikle Fire Cold Pacheondu... Ancak bu build çok klasik ve sınırlı bir build..Bir karar verdim ve çevirdim Su an Force Fire ve Pacheon var..En iyi bow buildi oldugunu düşünüyorum.. Hiç ch rakibim yok..

Giysi olarak Kesinlikle Pro giymelisin.. Benim Chest Ve legs de ammor.. Çünkü cold yok phy kaybediyorsun

Ama eğer yok ben uniq kesicem hızlı kasılayım kral olmak önemli değil dersen Light Bow Fire yap.. ( Cold u 20 de yapabilirsin..)
    Garment giyersin..

Sonuç olarak ilk önerimi göz atda etme..Özellikle 100 leveldan sonra çok etkili oluyor.. Ve en iyi ch buildi oldugunu düşünüyorum..Hepsini denedim çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: CheekyPeace

109 level bow charım var.. Öncelikle Fire Cold Pacheondu... Ancak bu build çok klasik ve sınırlı bir build..Bir karar verdim ve çevirdim Su an Force Fire ve Pacheon var..En iyi bow buildi oldugunu düşünüyorum.. Hiç ch rakibim yok..

Giysi olarak Kesinlikle Pro giymelisin.. Benim Chest Ve legs de ammor.. Çünkü cold yok phy kaybediyorsun

Ama eğer yok ben uniq kesicem hızlı kasılayım kral olmak önemli değil dersen Light Bow Fire yap.. ( Cold u 20 de yapabilirsin..)
    Garment giyersin..

Sonuç olarak ilk önerimi göz atda etme..Özellikle 100 leveldan sonra çok etkili oluyor.. Ve en iyi ch buildi oldugunu düşünüyorum..Hepsini denedim çünkü

hiç force kullanmadım bu güne kadar nasıl olur bilemiyorum tecrübe isteyen bir build gibi görünüyor ben de daha önceden hiç bow kasmadım.

• Kesinlikle bow char açıyosan force açman lazım diğerlerini çok rahat yatırıyorlar. benim bowum vardı eğer çökmeselerdi charıma forceye çewiricektim ama.. Kesinlikle Force / Paceon / Fire
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DarkDevil
    Kesinlikle bow char açıyosan force açman lazım diğerlerini çok rahat yatırıyorlar. benim bowum vardı eğer çökmeselerdi charıma forceye çewiricektim ama.. Kesinlikle Force / Paceon / Fire

Öyle oluncada seri olmuyor e seri olmayıncada str char kasılmıyor
  • quote:

109 level bow charım var.. Öncelikle Fire Cold Pacheondu... Ancak bu build çok klasik ve sınırlı bir build..Bir karar verdim ve çevirdim Su an Force Fire ve Pacheon var..En iyi bow buildi oldugunu düşünüyorum.. Hiç ch rakibim yok..

Garment giyersin..

Usta sana katılıyorum bendede Bow Char war Fire-Pacheon-Light buildleri acık ama light acarım seri olurum zannetme wizzlerden uniq alıcagınıda hıc bekleme :) bende zaten denemek amacıyla acmıstım light'ı ama hıc memnun degılım Force benımde tercih ettigim bir build bow charlarda sana tavsıyem light'a dokunma bıle hem hızlı olmak sadece light degılkı %100 luk speed war :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kopuk75

quote:

Garment giyersin..

Usta sana katılıyorum bendede Bow Char war Fire-Pacheon-Light buildleri acık ama light acarım seri olurum zannetme wizzlerden uniq alıcagınıda hıc bekleme :) bende zaten denemek amacıyla acmıstım light'ı ama hıc memnun degılım Force benımde tercih ettigim bir build bow charlarda sana tavsıyem light'a dokunma bıle hem hızlı olmak sadece light degılkı %100 luk speed war :)

Uniqe kesmek için açmıcam charı o drug da cok para istiyor yav, birisi bana force un ne işe yaradıgını anlatabilir mi?

• Hocam Force bow kasacaksan şu konuya bi göz gezdir istersen.

http://forum.donanimhaber.com/m_30798600/tm.htm

Force istemiyorsan buraya bakabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_13086539/tm.htm

• gerçekden dedikleriniz aptalca force acsan firewall acarsan bosuna basarsın bütün skiller serbestse ama sen force kullanıyorsan firewall da serbestsdir he benim tercihim 120light-120pacheon-120fire str vererek fiziksel savunma alıyoruz zaten benim secicimim 120 light yaparsanız garment kıyafettir boylece savunmanız dengede olur yani benim dedigim gibi yaparsanız her seyiniz esit olur yanınıza bir blade gelse bile onu 5li 6lı 7li kombo ile uzaklastırıp firewall sayesinde yere düsmeyip fire kullanıcagından dolayı blade char damage azalır he nukere ve wiz e gelince oradada sıkıntı yok sen pvp baslar baslamaz firewall ı ac adam meteoru atar genellikle firewall onu emer sana hasarı fazla vermez sende onun fiziksel savunması ve hpsi az oldugundan sizin 2 veya tek skilinize olucekdir diyelim kılıc kalkan nuker ozaman senin oyun ustalıgına kalmısdır saygılar :)
  • gerçekden dedikleriniz aptalca force acsan firewall acarsan bosuna basarsın bütün skiller serbestse ama sen force kullanıyorsan firewall da serbestsdir he benim tercihim 120light-120pacheon-120fire str vererek fiziksel savunma alıyoruz zaten benim secicimim 120 light yaparsanız protector kıyafettir boylece savunmanız dengede olur yani benim dedigim gibi yaparsanız her seyiniz esit olur yanınıza bir blade gelse bile onu 5li 6lı 7li kombo ile uzaklastırıp firewall sayesinde yere düsmeyip fire kullanıcagından dolayı blade char damage azalır he nukere ve wiz e gelince oradada sıkıntı yok sen pvp baslar baslamaz firewall ı ac adam meteoru atar genellikle firewall onu emer sana hasarı fazla vermez sende onun fiziksel savunması ve hpsi az oldugundan sizin 2 veya tek skilinize olucekdir diyelim kılıc kalkan nuker ozaman senin oyun ustalıgına kalmısdır saygılar :)

Özür dilerim garment yazmısım protector derdim
  • Kardes asil senin dediklerin sacma light kasarken iyi olabilir ama vs de asla ! Bir bladeri force debuflari olmadan kesmen cok zordur firewall acar diyosun hic oynamadigin belli blade ve glavie uzaktan seni oldurmeleri imkansiz olcagi icin wall acmazlar yanina gelmeye calisicaklardir , nukerler weapon skilleri olmadan tek yada en fazla iki yiyecegi icin wall acip uzaktan dalmayi goze alamazlar , avrupa charlara debuflari etki etmesede stun atmak ve kendine cure atmak icin kullanabilirsin ozellikle warlocklar uzaktan vurmani kisitlayip sen 6 li 7 li okla ittirsende uzaktan vuramadiginda curenin degerini anlarsin . Birde lighti inceleyelim pvp de ; el yakmaya gerek yok firedeki daha iyi , magical ataka gerek yok phy vuruyorsun , hiza gerek yok 100+ olup druga vercek paran yoksa zaten ugrasma eziksindir kesemessin adam :) , atak skilleri isine zaten yaramaz birtek bertaraf icinde forcenin stun + cure + saldiri azaltma + defans azaltmalarini hice sayiyorsan haklisin kardesim cok zekiymissin biz sacma konusuyoruz !

• Garment ,

pacheon / fire / force
  • Fire/light/pacheon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi cevap vermeden önce konunun tarihine bakın
  • Artık sistem değişti bildiğim kadarıyla

Pacheon - Fire (El Yakması ) - Cold - Light

Giysi : Garment .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.