Şimdi Ara

91-94 arası Mazda 323 alacağım. Tavsiye ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Max. 6000 TL ye kadar 323 arıyorum. Fakat baktığım araçların çoğu motor yapıldı yazıyor. Kimisi 150.000, kimisi 350.000.. ama neredeyse hepsinde motor yapıldı, motor sıfır vs ibareler var. Bu ne demektir. Motor yapılması çekişi performansı düşürür mü. yakıtı artırır mı. Megane 2 sedan aracım var. Onu satıp bazı nedenlerden dolayı mazdaya karar verdim. Şahin doğan broadway, lada tarzı araçlarla uğraşamam. En başta güvenlik sözkonusu. Tabi arabaya da benzesin. Zaten 1-1,5 sene kullanacağım. Araştırdığım kadarıyla zaten mazda dan vazgeçemezsin diyorlar. Görecez bakalım. Sedan ilk tercihim. Kronik sorunları ve yakıt hakkında bilgisi olanlardan tavsiye ve görüş rica ediyorum. Motor yapılı bir mazda alınabilir mi. Yoksa ilk tercih yapılmamış bir motor mu olmadılır. Aldıktan 2 gün sonra motor yaptırmak zorunda kalmayım. Tahminimce 1000-1500 tl yi buluyordur. Derdim masraf çıkarmasın yeter. Ah bir de klimalı olsa... Otomatik sanırım yakıt konusunda dezavantajlı. Şanzıman arızası çıkarma ihtimali nedir. Manuel mi otomatik mi tavsiye edersiniz. 626 satışı ve yakıtı konusunda tereddütüm var. o yüzden 323 daha uygun. ah bir de klimalı olsa... Teşekkür ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-acil-92-model-mazda-65403481/detay/?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-1991-model-temiz-mazda-323-hb-64307583/detay/?

• Ben de en fazla 7000 tlye kadar 323 HB arıyorum, o yüzden buradaki yorumları da sabırsızlıkla bekliyorum diyebilirim. :)
  • carisma bakıyorum şimdi. 99-2000.. bir de 97 civarı family, 323 ve lantis var. ama ağırlık carsimadan yana
  • Mazdalar motor yönünden sağlamdır. Ancak bakımsızlık nedeni ile yağsız ve susuz kalan motorlar ömründen önce rektifiye görür. Motor ehil kişilerce yapıldı ise sorun olmaz. Ancak bu tarz araçlar ucuz olduğu için maliyetlerden mümkün olduğunca kaçılabilir. Bu da malzeme ve işçilik kalitesini düşürür. EN nihayetinde motoru yapılan aracın gerçek performansına ulaşmama ihtimali her zaman vardır. Ben 225.000'e kadar test ettim. Motorun performansı tek kelime ile şahaneydi. Motor yapılma ihtiyacı bir yana, yağ bile eksiltmezdi.

CArisma alınacaksa 1.8'lerine LPG takılmıyor. Kaliteli araç ancak üretiminin bitmiş olması, Mitsubishi markasının Türkiye'de ticari araç dışında Toyota yüzünden desteklenmemesi nedeni ile karar verilmesi zor bir model.

Saygılarımla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.