Şimdi Ara

92/4 TERTİPLER BURAYA (YERLER AÇIKLANDI) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
7
Favori
44.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tokat ve Sivas'a düşen arkadaşlar şimdiden üzülmeye başlayabilir. Hudut karakollarına dağıtım olacaklar, ya da iyi bir ihtimalle hudut karakollarının bağlı olduğu Tabur veya Alay'da askerlik yapacaklar. Ben Şırnakta bir hudut karakolundayım, Sivasta yapmıştım acemi birliğimi. Hudut zor gerçekten. Günde 8 saat nöbet tutup 8 saat hazır kıta bekliyoruz. yürüdüğümüz yol, taşıdığımız yük insanı isyan ettiriyor. Ama yine hudutta nöbet tutmak herkese nasip olmaz. Allah yardımcınız olsun, sağ salim gidip gelin inşallah. Atarsa 27 bu arada, zorunuza gitmesin. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardımcınız olsun. acemide en büyük probleminiz soğuk olacaktır kasımın sonundan şubatın başına kadar günde 12 saatten fazla dışarıda olacaksınız kışlık kaliteli yün çorap ve kaliteli yün içlik alın mutlaka. size verilecek valizden çıkıyor ama siz yine de alın kantinde satılan içlik çok kalitesiz.
    Geçen sene Kastamonunun soğuğunda perişan olmuştuk özellikle soğuk yere düşenler iyi hazırlık yapında gidin has torunlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner4141

quote:

Orijinalden alıntı: drift34

quote:

Orijinalden alıntı: caner4141

quote:

Orijinalden alıntı: arif topçu

3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58'İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/BURDUR MERKEZ

İSTANBUL / ÜMRANİYE DEN GİDİYORUM...

VARMI BAŞKA ??

Benden başka 2 arkadaş daha var.İrtibat halinde olalım..

bu arada ocak mı gidiyorsun kasım mı?

caner facedeki grupta varmısın sen 20 kişi falan olduk grupta

yokum kardesim,link atarsanız katılırım.

https://www.facebook.com/groups/118652641614256/

• 3. piyade eğitim tugayı 58. piyade eğitim alay komutanlığı Burdur/Merkez
  • Yarın ilk işim e devlet şifresini almak.Şimdiden herkeze hayılrı olması dileğiyle.Kazasız belasız atlatalım inş.
  • Ç.KalE 116.J.EĞT.A.K.LIĞI/ÇANAKKALE izmir buca dan herkeze hayırlısı olsun
  • arkadas oncelıkle hepımıze hayırlı olsun ben izmir bucadan ibrahim Ç.KalE 116.J.EĞT.A.K.LIĞI/ÇANAKKALE var sa tertıplerım mesajını beklıyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 92\4

quote:

Orijinalden alıntı: |Mustafa|

quote:

Orijinalden alıntı: 92\4

sağolasın kardeşim sıkıntı şurda tecili 2 ağustosda bozdurdum acaba çıktımı çıkmadımı karın ağrıda var o yüzden , film karışık biraz benim

bende 2 ağustosta bozdurdum tecili dostum
    92/4 a olarak EZİNE 3'ÜNCÜ J.EĞT.TB.K.LIĞI ' na gidiyorum

kanka varya çölde su bulmuşum gibi mutlu oldum ya çok sağol söylediğin için şimdi gel pazartesi gel gel gelll

Hakkında hayırlısı kardeşim çıkmasa bile vardır bir hayır de geç

• K.AĞAÇ 6.J.KOM EĞT.A.K.LIĞI/KIRKAĞAÇ memeleket kayseri bu arada manisa nereye atıyor beyler haberi olan var mı
  • Arkadaşlar Manisa-Alaşehir bir ben mi varım yahuu...
  • gideceğiniz gün o evden ayrılışınız o kadar koyacak ki size şimdi ne kadar moralinizi bozmamış gibi görünsenizde geceleri içiniz içinizi yer önünüzde kocaman bi 460 olduğunu hatırlatarak kaçıyorum forumdan

ş:262 şimdiye kadar nası geçtiğini bile anlamadım 4 gözle 92/4 leri bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mburakbural

K.AĞAÇ 6.J.KOM EĞT.A.K.LIĞI/KIRKAĞAÇ memeleket kayseri bu arada manisa nereye atıyor beyler haberi olan var mı

%80 doğu
  • Arkadaşlar hiç üzmeyelim kendimizi kimin doğuya gitceği belli olmaz.Önemli olan yıpratmıyalım kendimizi...Sadece "anı yaşamak" lazım.Öyle yada böyle Allah'ın izniyle biticek bu askerlik.
  • Isparta hakkında da pek iyi şeyler duymadım açıkçası. Bizim karakola Hakkari Dağlıca dan bir manga geldi. Paralı askerler almış yerlerini, onların da acemi birlikleri Ispartaydı. Ispartadan tek tim bile batıya düşmedi diyorlardı. Eğitimleri de çok ağırmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sisilli -- 4 Kasım 2012; 16:21:28 >
  • arkadaslar bnde Ç.KalE 116.J.EĞT.A.K.LIĞI/ÇANAKKALE bazı arkadasları gordum ırtıbata gecebılırız

• ben tecil ettirdiğim halde acemi birliğim çıkmış birşey anlamadım bu işten,

5'İNCİ P.EĞT.TUG. 48'İNCİ P.EĞT.A./TOKAT MERKEZ
  • ben ezine jandarma karşıyakalı kada manisa turgutludan
  • dostum bonservis var doğuya gitmekte benim için bi sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

1'İNCİ KOMD.TUG. K.YRD.LIĞI HV.İND. VE KOMD.EĞT.TB./KAYSERİ MELİKGAZİ

Celp Grubu
    1

dostum senin durum vahim otur ağla en iyisi dünyanın en iyi komando tugayına geliyon ben kayseriliyim burda çarşıda ağlayan çok asker gördük
  • sulusler ne zaman alınıyo acaba yarın verırlermı haberı olan varmı.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.