Şimdi Ara

92/4 TERTİPLER BURAYA (YERLER AÇIKLANDI) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
7
Favori
44.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12sinden sonra alacaksın die duydum ben kardeşim ama sen yarın bi ara sor şubeni yinede
  • kardeşim sen nerden? bende ezine ye gidiyorum?
  • dede044 bana mı diyorsun ;)
  • Slm arkadaşlar çanakkale 116. Jandarma er eğitim alayına 22 kasımda teslim oluyorum. Afyon03

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drift34

quote:

Orijinalden alıntı: mburakbural

K.AĞAÇ 6.J.KOM EĞT.A.K.LIĞI/KIRKAĞAÇ memeleket kayseri bu arada manisa nereye atıyor beyler haberi olan var mı

%80 doğu

ben isteyerek seçtim kardeş komando olmak istiyormusun dedi kadın evet istiyorum dedi kadın üstüne sanki vatanı siz kurtaracaksınız dedi hayırdır sen mi kurtaracan dedim öyle baktı yüzüme :)
  • quote:

quote:

quote:

K.AĞAÇ 6.J.KOM EĞT.A.K.LIĞI/KIRKAĞAÇ memeleket kayseri bu arada manisa nereye atıyor beyler haberi olan var mı

%80 doğu

ben isteyerek seçtim kardeş komando olmak istiyormusun dedi kadın evet istiyorum dedi kadın üstüne sanki vatanı siz kurtaracaksınız dedi hayırdır sen mi kurtaracan dedim öyle baktı yüzüme :)

hakkında hayırlısı olsun dostum ama manısa hakkında pek iyi şeyler duymadım ben inş sıkıntı yaşamazsın şimdiden hayırlı teskereler ;)

• quote:

quote:

quote:

%80 doğu

ben hayır dedimde %90 askerdeki secimlerde beni alıcaklar

• çanakkale 116.jandarma er eğitim nami diğer İT DURMAZ TEPESİ 3 sene önce orada yaptım askerliğimi kısaca rüzgara doyacaksınız arkadaşlar kulaklarınız soğuktan kabaracak yanınıza bol miktarda krem alın derim olmadı birde rüzgar tribünü alın kendi elektriğinizi kendiniz üretebilirsiniz banyo için 15 dakika ormanın içinden toz toprak yürüyeceksiniz banyoda sıcak su size kalırsa ne ala yok kalmazsa o soğukta yıkanacaksınız hadi yıkandınız koğuşlarınıza geldiğinizde yine toz toprak içinde kalıcaksınız yemk yemek için 30 ile 40 dakika iştimada bekliceksiniz yemekhaneye girdiğinizde tepenizde saka kuşları uçacak artık hanginiz tabağına kuş pislerse ne çıkarda bahtınıza yemeğinizde keçi veya koyun eti çıkacak yemekten çıkan tüylerle kendinize bi post daha yapabilirsiniz daha yazarımda şimdilik bu kadar yeter

• bana sadece taknçısın dedi Etimesgut / ANKARA

Tankçı birtek benmi varım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpa07 -- 5 Kasım 2012; 13:48:05 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

1'İNCİ KOMD.TUG. K.YRD.LIĞI HV.İND. VE KOMD.EĞT.TB./KAYSERİ MELİKGAZİ

Celp Grubu
    1

dostum senin durum vahim otur ağla en iyisi dünyanın en iyi komando tugayına geliyon ben kayseriliyim burda çarşıda ağlayan çok asker gördük

valla kardeş çocukluğumdan beri hep bir askerliğe hevesim var şuan vatan millet sakarya modundayım zorlukları tahmin edebiliyorum kafa olarakda hazırım bakalım hayırlısı olur inşallah
  • quote:

quote:

quote:

1'İNCİ KOMD.TUG. K.YRD.LIĞI HV.İND. VE KOMD.EĞT.TB./KAYSERİ MELİKGAZİ

Celp Grubu
    1

dostum senin durum vahim otur ağla en iyisi dünyanın en iyi komando tugayına geliyon ben kayseriliyim burda çarşıda ağlayan çok asker gördük

valla kardeş çocukluğumdan beri hep bir askerliğe hevesim var şuan vatan millet sakarya modundayım zorlukları tahmin edebiliyorum kafa olarakda hazırım bakalım hayırlısı olur inşallah

hayırlısı olsun kardeşim bak bende manisadayım

• quote:

Orijinalden alıntı: ttfvol

çanakkale 116.jandarma er eğitim nami diğer İT DURMAZ TEPESİ 3 sene önce orada yaptım askerliğimi kısaca rüzgara doyacaksınız arkadaşlar kulaklarınız soğuktan kabaracak yanınıza bol miktarda krem alın derim olmadı birde rüzgar tribünü alın kendi elektriğinizi kendiniz üretebilirsiniz banyo için 15 dakika ormanın içinden toz toprak yürüyeceksiniz banyoda sıcak su size kalırsa ne ala yok kalmazsa o soğukta yıkanacaksınız hadi yıkandınız koğuşlarınıza geldiğinizde yine toz toprak içinde kalıcaksınız yemk yemek için 30 ile 40 dakika iştimada bekliceksiniz yemekhaneye girdiğinizde tepenizde saka kuşları uçacak artık hanginiz tabağına kuş pislerse ne çıkarda bahtınıza yemeğinizde keçi veya koyun eti çıkacak yemekten çıkan tüylerle kendinize bi post daha yapabilirsiniz daha yazarımda şimdilik bu kadar yeter

naptın böyle ya .Allah şükür sadece acemilik oraya düştü.Korkutma körpeleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Okanca2367

SÖĞÜT J.ULŞ.EĞT.TB.K.LIĞI/SÖĞÜT/BİLECİK Varmı Arkadaşlar

ben varım kardeş benimde oraya düştü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BKM.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI/BALIKESİR MERKEZ kimse yokmu arkadaşlar
  • Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. K.lığı ETİMESGUT ANKARA Giden arkds varsa eklesın

https://www.facebook.com/forzamhmt.uzun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çepni28

Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. K.lığı ETİMESGUT ANKARA Giden arkds varsa eklesın

https://www.facebook.com/forzamhmt.uzun

Kardeşim benimde aynı yer.
  • oktay kardes sensın heralde hayrlısı :)
  • ınternetten sadece e-devletten herkes kendısı mı oğrenebılıyor? eskıden msb yada asal sıtesınden bakılıyordu yok mu sımdı????
  • quote:

Orijinalden alıntı: dede044

kardeşim sen nerden? bende ezine ye gidiyorum?

Devrem bende ezineye gidiyorum bulalım birbirimizi orada
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackxare

ZH.BRL.OKL. VE EĞT.TÜM.K.LIĞI/ANKARA ETİMESGUT buraya cıkdı hayırlısı bakalım. burayı bılen varmı nasıl bı yer yazarsa ıyı olur :d

ben de ankara düştüm. celp grubu 1 :)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.