ZH.BRL.OKL. VE EĞT.TÜM.K.LIĞI/ANKARA ETİMESGUT hayırlısıyla gıdelım bakalım. oxford denen boluge dusmezsek ıyıdır :) bı kac boluk varmıs %80 kıbrısa gonderıyo dıger bolukler dogu cogunlukla bakalım nolcak.
Arkadaşlar ben silüsümü aldım yanında 54 tl para verdiler 20 kasım gecesi ıspartaya gidiyorum 21 kasımda teslim olacağım
quote:Orijinalden alıntı: xcrrwwrx Arkadaşlar ben silüsümü aldım yanında 54 tl para verdiler 20 kasım gecesi ıspartaya gidiyorum 21 kasımda teslim olacağım Dostum sülüsleri şimdi alabiliyor muyuz ?
quote:Orijinalden alıntı: blackxare dagıtılmaya baslandımı sulusler bnde gıdım yarın bakım hangi şubeye bağlıysan ona göre değişir kardeşim önce arayıp bilgi al öyle git boşuna yorulma ;)
quote:Orijinalden alıntı: blackxare ZH.BRL.OKL. VE EĞT.TÜM.K.LIĞI/ANKARA ETİMESGUT hayırlısıyla gıdelım bakalım. oxford denen boluge dusmezsek ıyıdır :) bı kac boluk varmıs %80 kıbrısa gonderıyo dıger bolukler dogu cogunlukla bakalım nolcak. bende Eticiyim :) İzmir'den..22 kasımda ordayız..
sülüs lerin dagitim tarihleri il il deişmektedir arkadaşlar. Sülüs için gidicekler önce Askerlik şubesini arayarak bilgi edinsin. Bilginize..
quote:Orijinalden alıntı: JoseMaria28 sülüs lerin dagitim tarihleri il il deişmektedir arkadaşlar. Sülüs için gidicekler önce Askerlik şubesini arayarak bilgi edinsin. Bilginize.. Teşekkürler dostum sağol bilgi için
quote:Orijinalden alıntı: |Mustafa| quote:Orijinalden alıntı: 92\4 quote:Orijinalden alıntı: |Mustafa| quote:Orijinalden alıntı: 92\4 sağolasın kardeşim sıkıntı şurda tecili 2 ağustosda bozdurdum acaba çıktımı çıkmadımı karın ağrıda var o yüzden , film karışık biraz benim bende 2 ağustosta bozdurdum tecili dostum 92/4 a olarak EZİNE 3'ÜNCÜ J.EĞT.TB.K.LIĞI ' na gidiyorum kanka varya çölde su bulmuşum gibi mutlu oldum ya çok sağol söylediğin için şimdi gel pazartesi gel gel gelll Hakkında hayırlısı kardeşim çıkmasa bile vardır bir hayır de geç zmir Deniz Er Eğitim Tabur Komutanlığı... İzmir'de Poligon'a gidiyorum... Bahriyeli oldum kardeşim :)
quote:Orijinalden alıntı: |Mustafa| quote:Orijinalden alıntı: xcrrwwrx Arkadaşlar ben silüsümü aldım yanında 54 tl para verdiler 20 kasım gecesi ıspartaya gidiyorum 21 kasımda teslim olacağım Dostum sülüsleri şimdi alabiliyor muyuz ? Evet ben bugün ankara askerlik şubesinden aldım belgelerimi 30 dakikada bitti işim çok kolay oldu
quote:Orijinalden alıntı: 92\4 quote:Orijinalden alıntı: |Mustafa| quote:Orijinalden alıntı: 92\4 quote:Orijinalden alıntı: |Mustafa| quote:Orijinalden alıntı: 92\4 sağolasın kardeşim sıkıntı şurda tecili 2 ağustosda bozdurdum acaba çıktımı çıkmadımı karın ağrıda var o yüzden , film karışık biraz benim bende 2 ağustosta bozdurdum tecili dostum 92/4 a olarak EZİNE 3'ÜNCÜ J.EĞT.TB.K.LIĞI ' na gidiyorum kanka varya çölde su bulmuşum gibi mutlu oldum ya çok sağol söylediğin için şimdi gel pazartesi gel gel gelll Hakkında hayırlısı kardeşim çıkmasa bile vardır bir hayır de geç zmir Deniz Er Eğitim Tabur Komutanlığı... İzmir'de Poligon'a gidiyorum... Bahriyeli oldum kardeşim :) Şans işte kardeşim ben izmir'den gidiyorum sen yerime geliyorsun Hayırlısı olsun sevindim dostum senin adına İzmir güzel yerdir
arkadaşlar kırkağaç jandarma komando birliğine düştüm fakat komando olarak devam edermiyiz yoksa ayırırlarmı. bilenler cevaplayabilir mi.
Jandarma KOmando Olursun. Ayırırlar diye bi konu yok Komando birliğine seçilmişsin komando olacaksın.
istanbul maltepe askerlik subeside veriyor silüsleri ama 2. gruba kalanlar 15 aralıktan sonra verilebilir dedi yine cıkamadım işten
89 doğumluyum 3 seneden beri erteletıyordum bugun arkadas karakolda listede senın adın yazıyor dediler hataya gidiyorsun dedi bana 15 gun sonra.1 sene daha erteletme şansım varmıdır arkadaşlar.
quote:Orijinalden alıntı: xcrrwwrx Arkadaşlar ben silüsümü aldım yanında 54 tl para verdiler 20 kasım gecesi ıspartaya gidiyorum 21 kasımda teslim olacağım Benim sevk bitiş tarihi 22/11/2012 Ben 22'sinde Teslim Olsam Sorun Yaşarmıyım ? Şimdiden cevablar için teşekkürlerr
quote:Orijinalden alıntı: korhanozcan quote:Orijinalden alıntı: xcrrwwrx Arkadaşlar ben silüsümü aldım yanında 54 tl para verdiler 20 kasım gecesi ıspartaya gidiyorum 21 kasımda teslim olacağım Benim sevk bitiş tarihi 22/11/2012 Ben 22'sinde Teslim Olsam Sorun Yaşarmıyım ? Şimdiden cevablar için teşekkürlerr Zaten 22' sinde teslim olucaksınız?
quote:Orijinalden alıntı: k1lınc arkadaşlar kırkağaç jandarma komando birliğine düştüm fakat komando olarak devam edermiyiz yoksa ayırırlarmı. bilenler cevaplayabilir mi. Herşey olabilir öyle düşünün. Komando açığı varsa piyadeden bile komando olabilecekleri seçip, ayrı eğitim verirler.