Şimdi Ara

&&& 92---98 EFSANE TOYOTA COROLLA KLUBÜ &&& (465. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.643
Cevap
53
Favori
1.208.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 463464465466467
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

97 XL var 126binde değişen yok araçta , 17bin fiyatı var nasıl sizce ? İlk aracım olacak o yüzden iyi birşey alıyorum.
    Bu araçlar hidrolik direksiyon mu ?
  • eaglenver E kullanıcısına yanıt
    O fiyata xli al enjeksiyonlu.
    17bin çok karbüratörlüye.
    Bu kasalar hidrolik direksiyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi james53 -- 3 Aralık 2015; 13:27:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eaglenver E kullanıcısına yanıt
    O km oynanmamış ise o fiyat iyi arabanın durumu iyi ise kaçırma derim.Hidrolik direksiyon var tabiki.Aklınıza takılan şeyler için mesaj atabilirsiniz.
  • Arkadaşlar S. Aleyküm bende Toyota Corolla 93-98 arası 1.6 araç bakıyorum. Birtane benzinli xei araç var 120000 kilometrede bir kaç parça boyası var sizce bu araç için maximum verilebilecek fiyat nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wingchunegitim -- 7 Aralık 2015; 12:01:00 >
  • wingchunegitim kullanıcısına yanıt
    Km doğru ise 19'dan başlar 22- 23 bin fiyat olabilir , o paralar verilir mi tabi tartışılır orası :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProduceR.

Km doğru ise 19'dan başlar 22- 23 bin fiyat olabilir , o paralar verilir mi tabi tartışılır orası :)

Vay be rakamlar dehşet

Benimkide 105000 de. Ama satmayacağım için piyasasının önemi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    O km'de bende satmazdım hocam :) Maşallah daha gideri çoktur :)
  • ProduceR. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam :)

Aynen gideri var namussuzun

• Producer ilgin ve cevabın için teşekkürler.
  • Arkadaşlar fiyat konusu açılmışken bende almayı veya satmayı düşünen arkadaşlar için bir şeyler yazayım;

Bu araçlar efsane kasadır ve piyasada çok talep gören araçlardır.Bunların belli bir piyasası yoktur,fiyat aracın durumuna göre, temizliğine göre değişir.Bu paralar verilir mi bence verilir.Yıpranmış yorulmuş,çok km li darbeli kaza yapmış araçlara bir şey diyemem,ama sonu i harfle biten 1.6 motorlu az km li 10 numara bir araç iyi paraya alınır satılır
  • Arkadaşlar merhabalar 1.6 93 corolla var ve yeni aldım, motor yağını değiştirmek istiyorum.

Bu işlerden hiç anlamam ve sizlerden fikir edinip ona göre yağı internetten alıp değiştireceğim.

Tavsiye edebileceğiniz yağ nedir?
  • mshysteria M kullanıcısına yanıt
    Gulf 10w 40 kullanıyorum ben ama Castrol Magnatec 10w 40 da olabilir. 3.2 Litre yeterli olacaktır. Yağ filtresinide orjinal olanı ile değiştirmenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProduceR. -- 13 Aralık 2015; 21:48:17 >
  • Arkadaşlar 94 model 1.6 xli corolla aldım araç sıralı sistem enjeksiyonlu ama üzerinde tek nokta enjeksiyon sistem var. 2.35 lpg nin litresi ve aracım ilk ölçümüme göre 27 kuruş yakmış. Bu yakıt değeri kış mevsimi için normal midir. Full şehir içi kullandım sayılır ortalama seviyede Malatya trafiğinde. Bu araçtan kullanan varsa alıntı yaparak cevaplarsa sevinirim. Teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

Arkadaşlar 94 model 1.6 xli corolla aldım araç sıralı sistem enjeksiyonlu ama üzerinde tek nokta enjeksiyon sistem var. 2.35 lpg nin litresi ve aracım ilk ölçümüme göre 27 kuruş yakmış. Bu yakıt değeri kış mevsimi için normal midir. Full şehir içi kullandım sayılır ortalama seviyede Malatya trafiğinde. Bu araçtan kullanan varsa alıntı yaparak cevaplarsa sevinirim. Teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

Şehir içi kullanımda gayet normal hocam. Yaz mevsiminde 25 kuruş görebilirsiniz veya biraz daha altını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProduceR.

quote:

Arkadaşlar 94 model 1.6 xli corolla aldım araç sıralı sistem enjeksiyonlu ama üzerinde tek nokta enjeksiyon sistem var. 2.35 lpg nin litresi ve aracım ilk ölçümüme göre 27 kuruş yakmış. Bu yakıt değeri kış mevsimi için normal midir. Full şehir içi kullandım sayılır ortalama seviyede Malatya trafiğinde. Bu araçtan kullanan varsa alıntı yaparak cevaplarsa sevinirim. Teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

Şehir içi kullanımda gayet normal hocam. Yaz mevsiminde 25 kuruş görebilirsiniz veya biraz daha altını.

Cevap için teşekkür ederim ustam. 93 model 1.6 xl karbüratörlü corolla arkadaşımda var. Yaz döneminde emanet alıp şehir içi dolaştım 250 300 km falan onun aracı ile şehir içi 21 22 kuruş civarı gezmiştim. Gazını bizzat ben doldurduğum için arkadaşın uydurmuş olması ihtimali yok yani. Gerçi şimdi onun yakıtı da muhtemelen artmıştır şu an ne kadar yakıyor bilmiyorum. Bir diğer faktör ise araca henüz tam uyum sağlamış değilim arada devirsiz gitmiş olabilirim. Bundan önceki aracım broadway olduğundan ilk kalkışta ve ışıklarda felan araba ok gibi yerinde fırlıyordu, bu araç ilk kalkışta biraz daha hantal olduğundan o alıştığım ilk kalkış performansını yakalamak için biraz gaza fazla yükleniyorum sanırım. Alışırsam araca 1 2 haftaya az daha düşer yakıt diye düşünüyorum.

• ismail4444 İ kullanıcısına yanıt
    Aynı araç bendede mevcut benim yaz kis standart 25 kurus hocam ortalama olarak 1.6 xl araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProduceR. -- 15 Aralık 2015; 19:03:43 >
  • Öncelikle iyi forumlar dilerim. 94 model 1.6 xli corolla enjeksiyonlu motor araç 5. Vites 3000 devirde ne kadar hıza çıkıyor kullanıcıları cevap verebilirse sevinirim.

• quote:

Öncelikle iyi forumlar dilerim. 94 model 1.6 xli corolla enjeksiyonlu motor araç 5. Vites 3000 devirde ne kadar hıza çıkıyor kullanıcıları cevap verebilirse sevinirim.

100 civarı yapması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Öncelikle iyi forumlar dilerim. 94 model 1.6 xli corolla enjeksiyonlu motor araç 5. Vites 3000 devirde ne kadar hıza çıkıyor kullanıcıları cevap verebilirse sevinirim.

95 100 arası bi hız yapıyor benimki. Arkadaşımda 93 model 1.6 xl karbiratörlüsü var o 110 120 civarı yapıyor diyor yalan mı söylüyor acaba yoksa benim araçta mı sorun var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

95 100 arası bi hız yapıyor benimki. Arkadaşımda 93 model 1.6 xl karbiratörlüsü var o 110 120 civarı yapıyor diyor yalan mı söylüyor acaba yoksa benim araçta mı sorun var.

Biraz abartmış hocam.

• 
Sayfa: önceki 463464465466467
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.