Şimdi Ara

&&& 92---98 EFSANE TOYOTA COROLLA KLUBÜ &&& (466. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.643
Cevap
53
Favori
1.208.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim araçta bi anormallik yok o zaman değil mi hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

Yok hocam içiniz rahat olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

Yok hocam içiniz rahat olsun.

Eyvallah ustam sağolasın.

• ismail4444 İ kullanıcısına yanıt
    110 görmüşlüğüm var 5. vites 3000 devirde. 1.6 Xl hocam araç,Ama uzun yolda uzun süre devirli kullanımda görebiliyorum.Şehir içi 110 olmuyor hiç o devirde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProduceR.

110 görmüşlüğüm var 5. vites 3000 devirde. 1.6 Xl hocam araç,Ama uzun yolda uzun süre devirli kullanımda görebiliyorum.Şehir içi 110 olmuyor hiç o devirde :)

Bir arabanın 5. vites 3000 devirde yapacağı hız her şartta aynıdır. Yol durumu,yük vb şeylerde değişmez.
  • quote:

Bendeki xli 95 100 arası bi aralıkta 5. Vites 3000 devirde.

• Normal aracın sürati hocam takılmayın sürat verilerine hız felakettir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProduceR. -- 20 Aralık 2015; 23:09:36 >
  • 96 1.6 xli var 3000de 100 yapıyor benim araç. Normal degerler.

• 97 1.6 GLİ 3000 devirde 100 az geçiyor ama onun önemi yok 100 sayılır
  • Arkadaşlar havanın çok soğuk olduğu zamanlarda en ufak bi kasiste veya yol bozuluğunda sol arka tekerden yay yokmuş gibi veya amortisör yokmuş gibi takır takır bir ses geliyor . Bu sorun sadece çok soğuk havalarda ortaya çıkıyor.Bilgisi olan veya daha önce bu durumu yaşamış olan var mı?
  • ProduceR. kullanıcısına yanıt
    Yağ ile ilgili olabilir aklima ilk gelen bu oldu ama o kisimda tam olarak nerelerde yağ var bilgim yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Bende bir anlam veremedim soğukta bu sese neden olan şey nedir sertleşip böyle ses yapan ,Fazla soğuk olmazsa böyle bir ses fln olmuyor .
  • ProduceR. kullanıcısına yanıt
    yaz başı arka amortisor leri monreo marka takıldı get de koyuldu az yukselsin diye gayet iyiydi bagaj da ve araç içinde ağır yuk taşıdıktan sora sol arka amortısorden çukurlarda garç sesi geliyor nedenini bilmiyorum ama arka sol biraz düştü acaba patladımı. yoksa get takozmu ses yapar arkadaşlar
  • 1998 model xei aldik yapili 2017 kadar muayeneli hic bir masrafi yok altin rengi celik jant pionner teyp var motorda sikinti yok 19500 aldik sizce bu fiyat nasil resim cekersem atarim buraya

• Aracın durumu iyiyse ve km normal iste fiyat iyi gibi.Hayırlı Olsun.

Comanderr sizin sorununuz hakkında bilgim yok hocam :)
  • Arkadaslar selam. Aracimla ilgili bir kac sorunum var size aktarmak istedim,görüslerinzden yararlanmak icin.

1)Aracim 3-4 ay once conta yakti ve rektefiye yaptirdim.gerci bu sorun degil ama belirtmek istedim :)

2)Aracim egsozdan su atiyor.Uzun zamandir kontrol ediyorum,suyunda bir eksilme yok.Hava filtresi degistireli 1 ay civari olmustur.

Normalde kis aylari hemen hemen cogu arac su damlatir ama benim aracim isiklarda olsun kasislerde olsun iyice yavaslayip tekrar kalktiktan sonra böyle 1-2 m uzunlugunda şerit halinde su akitiyor egsozdan sonradan kesiliyor.ardindan tekrar bi yerde dur kalk olayi yaparsam yine ayni sekilde su akitiyor.

radyator suyunda bir eksilme yok conta olayından sonra her gun kontrol ediyorum hemen hemen. sizce nedir bunun sebebi ?

3)aracimin motor rölantisinde ince bir vizildama var böyle inceden dizel sesi gibi calisiyor. bir kac kisi subap ayari olabilir dedi ustaya sordum subap motor indigi zaman bir kere yapilirmis.pek anlamadim acikcasi bir baska ustaya goturecegim,yine bu konuda da goruslerinizi bekliyorum.

• Sigorta yaptıran var mı?
  • Eğer soğutma suyunda eksilme varsa yine conta sorunu diyebilirim veya gaz ayarınız bozuktur , gaz ayarına bakmanizi öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Sigorta yaptıran var mı?

Evet yeni aldık 830 tl ye sigorta yaptirdik

• quote:

Aracın durumu iyiyse ve km normal iste fiyat iyi gibi.Hayırlı Olsun.

Comanderr sizin sorununuz hakkında bilgim yok hocam :)

Aracın durumu iyi 190 kmde bu durumda fiyat iyi diyorsunuz degilmi

• 
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.