Şimdi Ara

&&& 92---98 EFSANE TOYOTA COROLLA KLUBÜ &&& (468. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.643
Cevap
53
Favori
1.208.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracında beyaz halojen ampül kullanan var mı? Önerisi olan varsa söylermisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ProduceR. kullanıcısına yanıt
    Ben kullanmadım ama osram night breaker'ın iyi olduğunu söylüyolar ama diğer ampüllere göre ömrü daha kısaymış.
  • 98 Model 1.3 xl corolla soğukta ilk çalıştırmadan sonra 7-8 saniye gaza basmassam stop ediyor. Bunun nedeni nedir ? Benzin pompasıyla alakası var mıdır ?
    Not : 155 bin km de ve benzinli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SweentLyy -- 24 Ocak 2016; 23:54:26 >
  • SweentLyy kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam.
    Sizin sorununuz da rölanti jiklesi ile alakali olabilir, soğukta motor ısınana kadar rolantinin devrini yüksek tutmaya sağlar. Bu yüzden stop ediyor olabilir.

İki yıldır kullanıyorum takımını 50 TL ye almıştım çok aşırı sağnak yağmurlarda ışık biraz kesiliyor ama memnunum..
    1.6 lar gibi otomatik jikle varmı bilgim yok varsa ilk etapda jikle devreye girmez jikle manuelse çalıştırmadan jikleyi çek..
  • op_dede O kullanıcısına yanıt
    Ampül markası neydi hocam.Birde resim varsa atabilir misiniz?

• ProduceR. kullanıcısına yanıt
    Osram H4 Night Breaker
     &&& 92---98 EFSANE TOYOTA COROLLA KLUBÜ &&&
  • Otomatik jikle var. Sağolun yardımlarınız için.

• Radyötör suyu eksiltmiyorsa sıkıntı yok su gelmesi normal benim aracı görsen jontası bozuk musluk gibi:)Dikkat edersen yeni araçlrda su atar eksozdan
  • op_dede O kullanıcısına yanıt
    Araçta ki halini merak etmiştim hocam onun için sormuştum :) Farlar açıkken hiç fotograf var mı o sekılde daha faydalı olur .Teşekkürler.
  • Arkadaşlar dün sabah 6 gibi yola çıktım sıcaklık eksi 6 derece idi sanırım. En ufak çukur ve tümsekte aracın arka tarafından takır tukur sesler geliyordu bi 15 20 km gittikten sonra ses tamamen kesildi. Sanki ses arka amortisörlerden geliyordu. En son bakan rot balanscı arka amortisörlerin iyi değil ama yaza kadar idare eder demişti. Amortisörden böyle bi ses olur mu acaba hadi oldu diyelim 15 km falan gittikten sonra ses tamamen kesilir mi? Araç 94 model 1.6 corolla.

• quote:

Orijinalden alıntı: op_dede

Osram H4 Night Breaker
     &&& 92---98 EFSANE TOYOTA COROLLA KLUBÜ &&&

Bunlar iyimi hocam ya benim araçtada zifiri karanlık yollarda ilerisi çok karanlık oluyor. Özellikle yağmurlu havada.
  • ukayl06 kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum mamnunum ama aşırı yağışlarda bunlarda az gösteriyor.Burada test videosuna bak.
    https://www.youtube.com/watch?v=LNsQD3wv9kQ
  • quote:

Ben kullanıyorum mamnunum ama aşırı yağışlarda bunlarda az gösteriyor.Burada test videosuna bak.
    https://www.youtube.com/watch?v=LNsQD3wv9kQ

Çok iyi hocam ya, n11 de balktım 55 lira birde 15 liralıklar felan farklı kutua ama onlar sahte agaliba_?
  • ukayl06 kullanıcısına yanıt
    Ben iki yıl önce tavsiye üzerine 50 TL ye almıştım öncekilere çok farklı daha parlak yanıyor
  • quote:

Ben iki yıl önce tavsiye üzerine 50 TL ye almıştım öncekilere çok farklı daha parlak yanıyor

Eyvallah hocam. sipraiş verdim 54 liraya, benim şu an kullandıklarım çok dandik 5-10 lirakık ampüldü sanırım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 30 Ocak 2016; 21:37:07 >
  • Merhabalar ben yeni üyeyim kabul ederseniz tabi uzun zamandır takip ediyorum bende 94 gli var bir kaç sorum olacak 1.) eski aracımdaki xenon ları takmayı denedim çalışmadı ?? 2. Göğüsteki 4lü düğmesi ile arka cam buz çözücüde sizlerde ışık yanıyormu içinde hepinizden haber bekliyorum

• ahmetk14 A kullanıcısına yanıt
    94 model 1.6 xli var bende hocam. Dörtlüleri yakan ve arka cam ısıtıcı düğmelerinde ışık yanmıyor yani düğmenin içinde ışık yok. Bu düğmelere basınca gösterge panelinde ışık yanıyor bu da zaten tüm araçlarda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetk14

Merhabalar ben yeni üyeyim kabul ederseniz tabi uzun zamandır takip ediyorum bende 94 gli var bir kaç sorum olacak 1.) eski aracımdaki xenon ları takmayı denedim çalışmadı ?? 2. Göğüsteki 4lü düğmesi ile arka cam buz çözücüde sizlerde ışık yanıyormu içinde hepinizden haber bekliyorum

xenon ların çalkışması için içindeki elektronik aksamında düzgün bağlanması gerekiyor. Diğer soruda ise sadece gösterge panelinde ışık yanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.