Şimdi Ara

&&& 92---98 EFSANE TOYOTA COROLLA KLUBÜ &&& (469. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.643
Cevap
53
Favori
1.208.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkür ederim öncelikle xenonları araştırdık koldan şase geliyormuş heralde teaisatda oynama yapmaları gerekiyormuş onu öyle halledeceğim inş aklınızda bulunsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetk14 A kullanıcısına yanıt
    Xenonlar orjinal değilse hem muayneden geçmez hem karşıdan gelen aracın sürücüsünün gözlerini alır hemde yağmurlu ve sisli havalarda iyi aydınlatma sağlamaz.
  • Arkadaslar lastik olarak ne onerirsiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Continental.

• ProduceR. kullanıcısına yanıt
    Contipremiumcontact 5 ideal gibi ne dersin?

Bir de jantı 15 ya da 16 inch yapınca yol tutuşu, yakıt vs konularında hissedilir derecede değişim olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Bir de jantı 15 ya da 16 inch yapınca yol tutuşu, yakıt vs konularında hissedilir derecede değişim olur mu ?

Contiecocontact5 kullaniyorum 1 sene oldu. Tavsiye ederim premium daha iyidir benim kullandığım seriden. Jant değiştirmeyi düşünüyorsan lastik almadan değiştir , ben lastikleri aldıktan sonra değiştirmek istedim ama lastikleri almış olunca jantları elden çıkartamadım. 15inç ideal bence 16 yapma bana kalırsa. Yakıta hissedilir pek etkisi olmaz, virajı daha iyi dönersin, konforun eskisi kadar iyi olmayabilir. Ama pek farkedilir mi sanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ProduceR.

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Contiecocontact5 kullaniyorum 1 sene oldu. Tavsiye ederim premium daha iyidir benim kullandığım seriden. Jant değiştirmeyi düşünüyorsan lastik almadan değiştir , ben lastikleri aldıktan sonra değiştirmek istedim ama lastikleri almış olunca jantları elden çıkartamadım. 15inç ideal bence 16 yapma bana kalırsa. Yakıta hissedilir pek etkisi olmaz, virajı daha iyi dönersin, konforun eskisi kadar iyi olmayabilir. Ama pek farkedilir mi sanmam.

Premium alıyım ben o zaman hocam. 15 inch jantla beraber almayı düşünüyorum. Güzel jant bulamazsam çıkma jant bulcam çünkü bizimkiler ufak bir kaza atlatmış :) Büyük ihtimal de çıkma taktırırım. Bilgiler için teşekkür ederim

2.el jant daha hesaplı olur,ama gidip görüp al hocam internetten alma. Kaynaklı ,yamuk fln olabilir.

• ProduceR. kullanıcısına yanıt
    2. ellere de bakacagim hocam.

• Arkadaşlar 97 xei için 14 jant yerine 15 kullansak bir sorun olurmu_? Birde tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı çelik jant varmı acaba_?
  • Arkadaşlar 94 model 1.6 xli orjinal hoparlör ölçülerini bilen var mı acaba, bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

• ismail4444 İ kullanıcısına yanıt
    Önler:13cm Arkalar:16cm

• quote:

Önler:13cm Arkalar:16cm

Emin misiniz hocam önler için 10 cm diyenler de var. Bir de bazı hoparlörler ön camın tamamen açılmasına engel oluyormuş.
    Pardon hocam yanlış yazmışım, ön 10cm. Bende 13 takılı takması epey zahmetli, cam değiyor camı açtığınızda.

• quote:

Pardon hocam yanlış yazmışım, ön 10cm. Bende 13 takılı takması epey zahmetli, cam değiyor camı açtığınızda.

Kendim montajı yaparım tesisatı hazırsa diye düşündüm ama karmaşık birşeyse direk alıp elektrikçiye götüreyim.
    Tesisatı hazır olmasi lazım hocam 10cm alırsanız direk yerine yerlestirip kabloları bağlarsınız.

Elektrikcilik bir durum yok kendiniz de baglarsiniz ama onemli olan dosemeyi zarar vermeden sokmek.

Kapı döşemesini sökmeden döşeme yüzeyindeki kapağı sökerek montaj yapamazmıyım sizce. O kapağı sökmeyi hiç denemedim ama çok zor olmasa gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

Kapı döşemesini sökmeden döşeme yüzeyindeki kapağı sökerek montaj yapamazmıyım sizce. O kapağı sökmeyi hiç denemedim ama çok zor olmasa gerek.

İmkansız değil ama epey zorlar seni.

Hiç öyle birşey yapma hocam , ben kapakları çıkartıp taktım kapaklar kapakliktan çıktı kenarlarında tırnakları var onlar kırılırsa artık silikon fln uğraşıp durursunuz hic estetik olmuyor ayrıca. En temizi kapi döşemesini çıkartıp takmak.

• 
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.