Şimdi Ara

&&& 92---98 EFSANE TOYOTA COROLLA KLUBÜ &&& (467. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.643
Cevap
53
Favori
1.208.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 465466467468469
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dahool

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Sigorta yaptıran var mı?

Evet yeni aldık 830 tl ye sigorta yaptirdik

Hocam şaka gibi ya.. 12 aya bölsen aylık 74 lira yapıyor. Ben ayda 74 liralık gaz koymuyorum arabaya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat iyi tabiki hayırlı olsun.

@Angelica Umarım tekrar düşer sigorta fiyatları ,Haziranda 280 liraya yaptırmıştım bende fiyatları artmamıştı henüz.
  • ProduceR. kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle ümit ediyorum. Sizinle aynı zamanda aynı fiyata yaptırmıştım. Bakalım bu sene nasıl olcak..

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Günü bitmeye tekrar normale döner fiyatlar inş. Pek ihtimal göremiyorum ama bir umut :)
    radyator suyunu her gun kontrol ediyorum herhangi bi eksilme yok.

gaz ayarina baktirayim o zaman bi
  • 98 model station wagon corollam var.

Vites gecisleri zorlanmaya basladi baski balatada sorun olabilir mi ?

Birde baskı balata marka oneriniz ve fiyat bilgili paylasir misiniz.
  • Vites geçişleri kış aylarında biraz sert olabilir hocam,soğuk havalara bağlı olarak tabi yazın olduğu gibi yağ gibi geçmez biraz zorlanır vitese geçmekte bundan kaynaklı olabilir.

Yazında aynı sorun varsa o zaman şanzıman yağından veya baskı balatadan olabilir hocam.Baskı balata markası olarak Aisin veya Valeo Takılabilir.

Orjinal olan Aisin bizim araçlar için Fiyatıda Geçen yaz 250 tl civarındaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProduceR. -- 5 Ocak 2016; 11:42:19 >
  • Arkadaşlar göstergede yağ ikaz ışığı anahtarı takınca yanıyor mu sizde diğer gösterge ışıkları(akü,el freni vs.) ile birlikte?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yaniyor. Yanmasinin sebebi ise o an yaglamanin yapilmiyor olmasi

• Kontağı takıp çevirince yani yarım kontakta iken tüm ışıklar yanar ve çalıştırınca söner.

• Evet bende öyle biliyorum bi kaç gündür benim yağ ikaz ışığı yanmıyor anlayamadım bazen yanıyor bazen yanmıyor onun için sorma ihtiyacı duydum yarın ampulü kontrol edeyim en iyisi.

Ben tam tersini yani yanmasi size tuhaf kaciyor sanmistim ama durum dediginiz gibiyse buyuk ihtimal yazdiginiz gibi ampulle yada kablolarla falan ilgilidir.

Siz kendiniz mi acip bakacaksiniz?

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Evet daha önce 2 kez açtım yarın bi kontrol edeyim

• Bir Hafta içerisinde 2 kez sinyallerin sigortası yandı arkadaşlar daha önce böyle birşeyle karşılaşan var mi ? Ciddi bir elektrik sorunu fln olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ayavas

quote:

Orijinalden alıntı: meqarap

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: meqarap

slm arkadaslar dün akşam bi sorunla karşılaştim lpg göstergesindeki ışıklar yanmıyor ve marş basmasına rağmen arabam çalışmıyor.ek olarak kontağı çevirdiğimde fren lambaları da yanıyor.alarm farlar falan da çalişiyor yanlız aracı çaliştiramadim bu lpg beyninin bi sigortası falan varmıdır acil arkadaslar kaldı arac evin önünde lütfen yardım acilll!!!

lpg ecusunun sigortası var.lpg ne marka

lpg atiker marka fakat sıralı değil..

sıralı değilse pek bilgim yok.ama illaki sigortası vardır.

selam hocam anladığım kadarıyla corolla xei sahibisiniz ve atiker taktırşmışsınız bende de 97 corolla xei var ve tüp taktırmayı düşünüyorum. Sizce atiker taktırayımmı arabanın çalışması ayarı felan bozluyormu_? Bir rahatsızlık söz konusumu acaba, ben biraz pinpirikliyim. Arabada öyle rolantisi felan bolzurmu , bozulacaksa hiç taktırmayım daha iyi. Diğer arkadaşlarında fikirleri benim için çok önemli lütfen yarıdımcı olun.

Bu arada araba 120 binde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 20 Ocak 2016; 0:20:07 >

• ukayl06 kullanıcısına yanıt
    Bende 8-9 yıldır gaz var 40-50 bin oldu rahat.gayet memnunum.atiker fast tavsiye edrim.montajı yaptıracağın yerde önemli.ben ayar kablosu aldımhttp://www.mscsi.net/destek/ bu siteden 5-6 yıldır kendi ayarımı kendim yapıyorum herşeyi bu linkini verdiğim yerdeki siteden öğrendim.holenti benzinde gazda aynı zaten öyle olmalı.ben ümrfaniyedeyim yakınsanız buyrun gelin bakın
  • quote:

Bende 8-9 yıldır gaz var 40-50 bin oldu rahat.gayet memnunum.atiker fast tavsiye edrim.montajı yaptıracağın yerde önemli.ben ayar kablosu aldımhttp://www.mscsi.net/destek/ bu siteden 5-6 yıldır kendi ayarımı kendim yapıyorum herşeyi bu linkini verdiğim yerdeki siteden öğrendim.holenti benzinde gazda aynı zaten öyle olmalı.ben ümrfaniyedeyim yakınsanız buyrun gelin bakın

cevabın için çok teşekkürle hocam, Ankarada olsan gelebilirdim yanına, atiker taktırmakta kararımı verdim.
    Bende atiker kullanıyorum,tavsiye ederim. Tabi marka kadar sistemi takan ustalarda önemli. Bulunduğunuz yerdeki tavsiye edilen yerleri araştırıp taktirin ,bağlantıları yaparken bazen kolay yoldan yapıp uğraşmıyorlar sonrasında sorun yaşanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ProduceR.

Bende atiker kullanıyorum,tavsiye ederim. Tabi marka kadar sistemi takan ustalarda önemli. Bulunduğunuz yerdeki tavsiye edilen yerleri araştırıp taktirin ,bağlantıları yaparken bazen kolay yoldan yapıp uğraşmıyorlar sonrasında sorun yaşanıyor.

Çok teşekkürler hocam , bi kaç yerle görüştüm bakalım, müsait zamanda gideceğim inşallah.
    Şimdiden Hayırli olsun hocam.

• 
Sayfa: önceki 465466467468469
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.