Şimdi Ara

&&& 92---98 EFSANE TOYOTA COROLLA KLUBÜ &&& (475. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.643
Cevap
53
Favori
1.208.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 473474475476477
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mobil Super 2000 10/40 w olanından sipraiş verdim umarım sorun olmaz. Yarı sentetik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukayl06

Mobil Super 2000 10/40 w olanından sipraiş verdim umarım sorun olmaz. Yarı sentetik.

Castrol Magnatec'de deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProduceR.

quote:

Orijinalden alıntı: ukayl06

Mobil Super 2000 10/40 w olanından sipraiş verdim umarım sorun olmaz. Yarı sentetik.

Castrol Magnatec'de deneyebilirsiniz.

Daha önce onu kullandım, sürekli aynı yağdan almak istemiyorum. Birdahakine ondan alırım yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 29 Temmuz 2016; 23:21:33 >
  • ukayl06 kullanıcısına yanıt
    Çok öven duydum bende bu sene castrol deneyecegım,sizce nasıl castrol?
  • ProduceR. kullanıcısına yanıt
    Valla piyasada en çok kullanılan marka sanırım , şikayetçi olan duymadım . Mobil ile ikisi piyasada en iyi yağlardan diye söyleniyor hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 30 Temmuz 2016; 0:58:24 >
  • Arkaşlar bu şanzıman yağı değişimi ile ilgili bilgisi olan varmı _? Ne kadar da bir değiştirilmesi lazım _?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 2 Ağustos 2016; 16:20:22 >
    Kullanım Kılavuzunda 96 ayda bir yazıyor diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProduceR.

Kullanım Kılavuzunda 96 ayda bir yazıyor diye hatırlıyorum.

Hangi yağdan koydurmak lazım acaba onun özellikleri yazıyormu_?
    DEXRON®-III veya DEXRON®-II kullanılmasını yazıyor. Kullanım Kılavuzunu İsterseniz Pdf olarak gönderebilirim.
  • Dostlar 96 GLİ otomatik hakkında ne söylersiniz.
    Otomatik iyi olur mu?
    Klimalı olan model, kliması nasıl soğutuyor?
    20-21 civarına alınır mı? Gidip 2000 model Clio,Polo almayı düşünmüyorum bu bütçeye.
  • Otomatik kullanmadım fakat efsane kasa hastası olan bır tanıdıgım istanbul trafiginde rahat etmek amacıyla otomatik aldı ve pişman olup sattı tekrar manuel bir efsane kasa aldı.
    GLİ modeli dört cam otomatik, elektrikli dikiz ayna var ve koltukları kadife ,arka koltuklar yatabiliyor,Hidrolik Direksiyon vs.
    20-21 Civarına alınır mı tartışılır ,fakat aracın durumuna bakmak lazım. Diğer almayı düşündüğünüz araçların daha fazla ekstraları olabilir fakat 96 gli iyi durumdaysa düşünülebilir.
    Ayrıca 22 -23 civarında GLİ Special fln bulabilirsiniz.(+ olarak ABS,Airbag var)
  • İyi bildiğim bir araç babamın dükkan komşusu japon araç tamircisi adam yani araç bakımlı baya.
    Hiç düşünmemiştim bugüne kadar ama arabayı değiştireyim dedim bütçe düşük kaldı biraz.
    Trafikle işim yok İstanbulda değilim.
    Otomatik verimli çalışıyor mu seriliği nasıl onu merak ediyorum.Genelde işe git gel için kullanırım haftasonlarıda 300km kadar uzun yol yaparım.
  • Otomatik kullanan arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar sanırım.
  • Teşekkür ederim gece vakti yazdığın için tecrübeli bir arkadaş yazar umarım bekleyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlet.

Teşekkür ederim gece vakti yazdığın için tecrübeli bir arkadaş yazar umarım bekleyelim.

https://m.facebook.com/groups/165372173643022?ref=bookmarks bu grup daha aktif hızlı cevap alabilirsin. Katılıp merak ettiklerini sorabilirsin, otomatik konusunda daha fazla bilgi verebilecek kişiler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birşey sorucam 98 model 1.3 xl sw var bende karbüratörlü 260binde buna hangi yagı kullanmam gerekir önerileriniz bekliyorum
  • 1.6 xl için castrol 10w40 koydum 1 hafta önce , super bence marka olarak castrol almalısın.

• bende de toyota 96 gli var.(aslında 95 haziran çıkıslı.bu yuzden 105 mi yoksa 114 mu diye merak eder dururum)aldıgımda tek anahtar verdiler.Anahtarın ucu katlanan cinsten.Alarmlı.Bu modellerde chip yok.Gittim anahtarcıda 10 tl ye cogalltım.Daha once hic denememiştim çogalttıgım anahtarla kapıyı acayım dedim kapıyı acmadı.bagacı zorladım açmadı.bunun üzerine orjinal anahtarı da denedim.o da açmadı.Kontakta her iki anahtarda da sorun yok.Ama kapıyı ve garajı açmıyor.Kıracak kadar zorladıgım halde.Bu arabalarda kontak anahtarı ile kapı anahtarı farklı mı acaba?Bilemedim
  • Anahtar aynı anahtar yani anahtarda sorun yok. Sorun uzun süreler anahtarla açılmayan kapı kilidinin şifresinin bozulması. Bende de aynı durum var bagaj ve şöför kapısını açmıyor sadece ön yolcu kapısını açıyor onu da çok sağlıklı açmıyor. Kilitçiye sordum söktürüp getirirsen 35 er liraya yeniden şifreleriz diyor.bi 40 50 de 3 kilidi sökmek için alırlar tahminen.
  • ProduceR. kullanıcısına yanıt
    Bu kasanin sifiri olsa hemen alirim; ayni motor ayni tasarim fakat gunumuzun guvenlik ve konfor ozellikleri eklenmis olarak Corolla Classic diye Toyota uretime gecsin simdikinden daha cok satar:)

• 
Sayfa: önceki 473474475476477
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.