Şimdi Ara

92 Doğanın Yazlık termostatı nerede

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar 92 model doğan sl arabam var bordo renk orijinal bi parça boya ve değişen yok hafif güneşyanığı malumunuz serilerinin kronik sorunu
    Herneyse sorunum şu havalandırma yerinden sıcak hava geliyor kolların sıcak kısmı küçük kırmızıda, soğuk kısmı büyük mavide yani iç tertibat doğru ama bunun bi termostatı olmalı motor tarafını kapatan açan sanırım bunu öğrenmek istiyorum.
    Birde zayıf çalışan sileceğimin sorunu motordandır diye motoru söktüm bakık yaptım performans arttı ama yinede çok iyi değil gibi geldi bana araya röle takılıyomuş, yani röle anahtarlama yapar sadece diyorum kendi kendime hiç mantığını kavrayamadım yani birde bu konuda yardım istiyorum
    teşekkürler
    Saygılar...

• GÜNCEL!!!

S.A.
    Arkadaşlar 92 model doğan sl arabam var bordo renk orijinal bi parça boya ve değişen yok hafif güneşyanığı malumunuz serilerinin kronik sorunu
    Herneyse sorunum şu havalandırma yerinden sıcak hava geliyor kolların sıcak kısmı küçük kırmızıda, soğuk kısmı büyük mavide yani iç tertibat doğru ama bunun bi termostatı olmalı motor tarafını kapatan açan sanırım bunu öğrenmek istiyorum.
    Birde zayıf çalışan sileceğimin sorunu motordandır diye motoru söktüm bakık yaptım performans arttı ama yinede çok iyi değil gibi geldi bana araya röle takılıyomuş, yani röle anahtarlama yapar sadece diyorum kendi kendime hiç mantığını kavrayamadım yani birde bu konuda yardım istiyorum
    teşekkürler
    Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efecelebi -- 6 Ağustos 2008; 15:45:15 >
  • Sigorta kutusunun yanında (sol taraf) bir boru ve tel var belki oralarda olabilir diye düşünüyorum. Ama emin değilim. Silecek motoru ile ilgili olarak da çok pahalı olmadığını düşünüyorum. Bence yenileyebilirsiniz.

Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.