Şimdi Ara

93 Doğan slx e LPG TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleykum Arkafaslar.Aracim 93 model karburatorlu enjeksiyonsuz dogan slx.Kaliteli bir lpg sistemi taktirmak istiyorum.Hgi marka kaliteli ve ruhsatla beraber kaca patlar?

• Serdar8106 S kullanıcısına yanıt
    lpg de ustanın mahareti çok önemlidir kardeşim..iyi bir atiker ustası bul taktır fazla pahalıya kaçmaya gerek yok..zaten lpg fiyatları da almış başını gidiyor..
  • Bir yakınım atiker taktırdı memnun, fiyatı da uygun. kitler enjeksiyonlular kadar da pahalı değil. Güle güle binin.
  • SERVİSİ EN BOL HANGİSİYSE ONA TAKTIRIN ÇEVRENİZDE, MALUM ARABADA ESKİ ATİKERDE yoğunlukta olduğunu düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar8106

Selamun Aleykum Arkafaslar.Aracim 93 model karburatorlu enjeksiyonsuz dogan slx.Kaliteli bir lpg sistemi taktirmak istiyorum.Hgi marka kaliteli ve ruhsatla beraber kaca patlar?

Kardeşim karbüratörlü araçlarda benim tavsiyem LOVATO, daha önceki araçlarımda değişik markalarda kullanmıştım (BRC, VOLTRAN, ATİKER) En uyumlu LOVATO çıktı, özellikle LPG den benzine, Benzinden LPG ye geçişte hiç sıkıntı çıkarmıyor çevrende iyi bir servis varsa mutlaka değerlendir.

• brc olursa iyi olur
  • Brc var bende ama tuzlu dersen atikere bir bak ustan da iyi olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.