Bildirim
93 Doğan slx e LPG TAVSİYESİ
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
lpg de ustanın mahareti çok önemlidir kardeşim..iyi bir atiker ustası bul taktır fazla pahalıya kaçmaya gerek yok..zaten lpg fiyatları da almış başını gidiyor.. -
Bir yakınım atiker taktırdı memnun, fiyatı da uygun. kitler enjeksiyonlular kadar da pahalı değil. Güle güle binin. -
SERVİSİ EN BOL HANGİSİYSE ONA TAKTIRIN ÇEVRENİZDE, MALUM ARABADA ESKİ ATİKERDE yoğunlukta olduğunu düşünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Serdar8106
Selamun Aleykum Arkafaslar.Aracim 93 model karburatorlu enjeksiyonsuz dogan slx.Kaliteli bir lpg sistemi taktirmak istiyorum.Hgi marka kaliteli ve ruhsatla beraber kaca patlar?
Kardeşim karbüratörlü araçlarda benim tavsiyem LOVATO, daha önceki araçlarımda değişik markalarda kullanmıştım (BRC, VOLTRAN, ATİKER) En uyumlu LOVATO çıktı, özellikle LPG den benzine, Benzinden LPG ye geçişte hiç sıkıntı çıkarmıyor çevrende iyi bir servis varsa mutlaka değerlendir.
-
brc olursa iyi olur -
Brc var bende ama tuzlu dersen atikere bir bak ustan da iyi olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X