Şimdi Ara

93500 KM'de SATILIK 2001 OPEL ASTRA ELEGANCE OTOMATİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ilk-sahibinden-az-kullanilmis-opel-astra-181875363/detay detaylar için telefonla ulaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jhtzdmr -- 15 Ekim 2014; 22:38:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jhtzdmr

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ilk-sahibinden-az-kullanilmis-opel-astra-181875363/detay detaylar için telefonla ulaşabilirsiniz

Km 93.500 ? orjinal mi hocam ?
    24.750 TL + LPG taktırsa = 27.750 ?

27.750 yi boşver 27 de,, 27.000 e temiz 2006 model H kasa alınır mı LPG li manuel vites ?

mesela adamın birisi geldi ben alacam bunu dedi sana. nakit 22.000 trank veririm dedi satarmıydınız ? sadece merak ettim =)

( Not: ben almayı düşünmüyorum. otomot vites bakmıyorum koyu renk bakmıyorum. lpg bakıyorum. hemde şehir dışı bakmıyorum. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmailKansas -- 16 Ekim 2014; 6:26:54 >

• Hiç LPG takılmadı araca H kasa kullanmadığım için bilmiyorum fiyatta cüzzi bi rakam indirim yapılır LPG takıcak arkadaşa Lpg yi ben takmıycağım için fiyatı beni değil onu ilgilendirir o zaman bende kış lastiklrri isteyene artı para yazarım.22000 bin TL İle gelmesin gelicek olan km orjinal satılmazsa 2. Araç olarak durmaya devam eder.Umarım kırıcak bi mesaj olmamıştır.Emsallerine baktığın zaman fiyatın makul olduğu görülücektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2001 lpgli, otomatik, 76 bindeki aracı arkadaşım 23500 e sattı. ihtiyacı olan temiz diye alıyor ama bana görede fiyat yüksek. fikir vermesi açısından yazdım yanlış anlaşılmasın. iki parça boyalı idi araç.iyi satışlar.
  • Estafurullah fikirlere saygı duyarım baktığımda 210 binde 160binde boş paketli 5-6 parça boya veya 2-3 parça değişene yazmışlar 25bin ben iki takım lastikle veriyorum pazarlık payı hariç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Clio Otomatik HB Problem
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.