Arkadaşlar 3 gündür bu bilgi mesajı bana günde 2 kez geliyor.Telefonum d600 böyle bir problem yaşayan oldumu.937 den hücre mesajı olarak geliyo acaba bu telsim neyi test ediyor yardımlarınızı bekliyorum
Ya arkadaşlar bilmiyorsanızda bir msj atın. benim başıma gelmedi,hiç duymadım gib. Bu ilk defa başıma geldi ve canımı sıktı.
benim başıma gelmedi,hiç duymadım
Ben de telsim hat kullanıyorum, benim de başıma gelmedi, hiç duymadım..
Telsim senin sabrını test ediyor.
hücre mesajımı o halde hücre mesajından o konunun aboneliğinden çık başka ne denebilirki
quote:
Orjinalden alıntı: donatello
Arkadaşlar 3 gündür bu bilgi mesajı bana günde 2 kez geliyor.Telefonum d600 böyle bir problem yaşayan oldumu.937 den hücre mesajı olarak geliyo acaba bu telsim neyi test ediyor yardımlarınızı bekliyorum
hücre mesaj algılamasını açık değil kapalı yap ve konu aboneliğinden çık bişey değil zaten o 6630 var bende ilk aldığımda bende hücre bilgi mesaj konu algılamasını açık yapınca bir çok test numarası geliyordu kapattım bitti. o.k.
eet öle yap gider sen butün koularım algılayı seçmişsin o yüzden hepsi geliyoo kendin sadece ne istiosan onları yaz konu ekle falan de bidaa gelmez test msjı
aekadaşlar yorumlarınız için saolun hallettim hepinize teşekkür ederim
hakikaten neyin testidir bu ya banada geldi..yoksa telsim gerimi geliyor aman allahım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme