Herkese merhaba, yeni üye olarak katılıyorum foruma. Elimde 94 model Vectra GT var kırmızı motor tabir edilenlerden(150 bg). Daha dogrusu babam ilk el sahibiydi ve arabayı bana bırakıyor. Bu makinaya maksimum ne modifikasyonları yapabilirim ve sonunda max kac beygire ulastırabilirim(hava filtresinden turboya, headerlardan nitroya hersey mübah sanzımanda degisecek ). Ekleyebilecegim ve en iyi sonucu alabilecegim aksamların markalarınıda soyleyebilirseniz cok sevinirim.
Hava filtresi: K&N Egsoz:King Dragon derim.
hava fitresi :Raid Hp egzost & headers:Devil,Remus ya da sebring süspansiyon & yay: AP ya da Koni Turbo: Garrett Superchip Forget Piston Supap ve supap yayları Egzantrik: Kent cams,Piper cams,Colombo & Barani dumb valve + blow off valve NOS (100 bg) tahminen 300 bg olur...işini görür mü???
aslında standart hali bile yeter o arabanın...abartı modifiyeye gerek yok...filtre,egzost,süspansiyon yeterli bence...
Önerileriniz için teşekkür ederim.Aslında benim derdim fabrika verisi 8.5 saniye olan 0-100 km hızlanmasını mumkun oldugunca dusurebilmek. Sanırım yukardaki işlemleri uyguladıgım takdirde oldukca duser gibi gorunuyor.
6 sn civarına düşer.....iyi gazlamalar..
arkadaşım akıbetin hayırlı olur inş.
kazasız günler...
8.5 neyine yetmiyor
ya yeni scenic alıoz ya onun 0-100 14.3 sn
oo musti baban cipten vazgecmis??? :)) senin focus 3k'nin onu acildi gibi
bilmiyorum
abi araba şöyle olur hava fitresi :Raid Hp egzost & headers:Devil,Remus ya da sebring süspansiyon & yay: AP ya da Koni Turbo: Garrett Superchip Forget Piston Supap ve supap yayları Egzantrik: Kent cams,Piper cams,Colombo & Barani dumb valve + blow off valve NOS (200 bg) tahminen 374 bg olur...
hava fitresi :K/N egzost & headers:Remus ya da sebring süspansiyon & yay: AP ya da Koni Turbo: Garrett-turbonetics Superchip-gps system Forget Piston Supap ve supap yayları Egzantrik: Kent cams,Piper cams,Colombo & Barani dumb valve + blow off valve NOS (100-120 bg)nx tahminen 320-330 bg olur...işini görür mü???
Bu üst satırdaki ikisi espri yetenegi çok gelişmiş 2 arkadaş ya da az gelişmiş 1 arkadaş
bayaa bi komikler yani..
manifol sistemi çok özel bir araba boxter motor sesini tadabiliceğin arabalardan bir tanesi
yapacağın işlem komple egzost kiti ile direk K&N hava filtresi işlemcisi 8bit ve maslak sanayide arabayı 170 beygir sevilerine getirebilirsin bursadada yapılıyordur elbet
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme