Arkadaşlar samsung synchmaster 940bw ve xfx-8600 gts xxx ed ekran kartı takılı iken 1440 x 900 pixel çalışıyordu ama şu anki sistemde çalışmıyor. monitor aynı monitor ve ekran kartı driverları dogru sekilde kurulu 1440 x 900 moduna alınca monitorden şu uyarı geliyor ve ekrana görüntü gelmiyor...
NOT OPTIMUM .... felan alttada 1440 x 900 60 hz diyor ekran kartımı desteklemiyor acaba lütfen yardım edin 1 haftadır pc yatıyor hayrını göremedim geri yollayacağım olmazsa bütün sistemi... sinirlendim artık :(
not : ekran kartı değişiklini yazmadım msi rx2600xt diamond takılı şu an neden 1440 x 900 olmuyor msi desteklemiyormu yoksa ?
saphire 2600xt ddr4 ve 940 bw benim sistem hiç bir sorun yok.ayarlarda bi sorun vardır bence son sürücüleri indirip ccc centerden bir bak ayarlara, desteklememesi diye bişey söz konusu olamaz.ben ati 9200 se de o çözünürlükte kullanıyordum monitörü.şu anadada bi problem yok
hz problemi bence.altta recommended yani tavsiye edilen mod 1440 x 900 60 hz diyo di mi?digital analog 60 hz 75 hz senin problemin de biz burdan ne yapacaz bilemiyorum.monitoru 6600 ile kullanmistim monitorden degil.en temizi emanet bir kart ile dene ya da analogsa digital, digitalse analog yap dene.
digital analog denedim sorun digital ve analog baglantıdan degilmiş arkadaşar sorun ekran kartı ile gelen driverın güncel olmamasından kaynaklanıyordu. Yeni CCC kurdum driverları güncelleyince 1440 x 900 60 hz sorunsuz çalıştı teşekkürler bilgiler için.