Şimdi Ara

9415 / 797 Saçmalığı Nedir Buda Yenimi Çıktı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bu Güne Kadar 12680 / 957 Alıyordum Modem Arayüzündeki Değerlerim Böyleydi Fakat Cumartesiden Beli Hızımı Aşağı Çektiler Modem Değiştirdim Faydası Yok Değişen Tek Şey Eski Modemde 30 Db Olan Yenisinde 28 Hat Zayıflaması Yani Gidende Değişiklik Yok 14,8 Db Yeni Modem Arayüzünde Snr Gelen 15.8 Giden 19.0 Bağlantı Modu Hepsi Seçiliydi Adsl 2+ Ya Alınca Alabileceğim Max. Hız 16150 1015 Oldu Yağmurlu Havalarda Oynuyor Bu Değerler Müşteri Hizmetlerine Mail Attım Aradılar Bide Üzerine Fırça Yedim Resmen Neymiş 8 Mbit'e Kadarmış Tarifem 9 Veriyoruz Daha Ne Yapalım Ukalalığı Bende 16 Mbit Tarifesine Geçmek İçin Size Başvurduğumda Kaldırmayacağını Söylüyorsunuz O Zaman Neden 12 Küsür Alabiliyorum Dediğimde Başladı Kekelemeye İşte Denemem Lazım Falan Filan Kapattım Telefonu Deneme Dedim Sözün Özür İnternet Bağlantısı 9415 / 797 Gözükmesine Rağmen Özellikle Bugün Berbat Görünüyor Tarifesinden Yüksek Hız Alıpta Düşürülen Arkadaşlar İllaki Vardır Bu İşi Çözemedim Gitti Port Değiştirtmekmi Tek Çözüm...

• 12mbit alıyordum, hat taşıma yaptım sonra 9415/797 oldu benimki de.
  • 9413/799 Alıyorum pek sorun çıkmıyor

12680 / 957 hız veriliyordu diyorsun bu sartlara hız testi yaptığında anca 11 mbps falan görürsün 8 mbps tarifede 12 mbps hızı fark etmişler ki düşürmüşler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vegabond81

9413/799 Alıyorum pek sorun çıkmıyor

12680 / 957 hız veriliyordu diyorsun bu sartlara hız testi yaptığında anca 11 mbps falan görürsün 8 mbps tarifede 12 mbps hızı fark etmişler ki düşürmüşler..

Speedtest Sitesinden Bakınca Elbette Sizin Dediğiniz Gibi Çıkıyor Fakat Sorun Bu Değilki Hız Düşmesinden Dolayı Eskiye Nasıl Geri Dönüleceği Yani Bugün Santralde Bir Tanıdıkla Görüştüm Sistem Düşürmüş Dedi Hat Değerlerin Çok İyi Tekrar 12'ye Çıkartalım Arkadaşa Söylüyorum Dedi Bir Kaç Saat Sonra Yükseltebilir Ancak Bende Tamam Dedim Ama Sallamadılar Demekki Senin Demene Kalsa Tarifesi 16 Olupta 24 Alan Arkadaşlarda Var Forumda Örnekler Çok Yani :) Modem Arayüzünde Alabileceğim Max. Hızı Tamamen Vermezler Sanırım Çünkü Sınırda Tam 16500 Bile Değil Yağmurlu Havalarda 15500 Oluyor Değişiyor Yani

• Tüm milleti 9415 / 799 kbps'lik profile aldılar. Bunu gözlemliyorum çevremdende.
  • Bilemiyorum Ama Şu Anda Net Facia Gibi Facebook Yok Vs. Siteler Geç Açılıyor Resmen 2 Mbit Hız Gibi Ama Modemde Görülen Hız Yukardaki Gibi
  • Bende 8190'lerde alıyordum. Geçen hafta net gitti ve kesin hızı düşürdüler dedim. Birde ne göreyim. 9415/799

Edit: Herkes netten şikayetçi bugün. Bende bir yavaşlık söz konusu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 29 Ocak 2013; 0:41:16 >
  • 9415/799 olmuş benimki de. Pek anlamam ama ne oldu iyi mi oldu bu.
  • yaklasik 1,5 ay once aniden 8191 / 951 yaptilar,hala da devam ediyor.
  • benim de 12000 küsürdü. 1 hafta kadar önce 9415 oldu. Ayrıca interleaved dan fast a geçirmişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Santraldeki Tanıdığımıza Hızımızı Yükselttirdik Fakat Snr Db Değerlerinde Tuhaflık Var Hız Yükselmesinden Sonra Modemde Snr Gelen Db 2,4 Giden 14,7 Gelen Snr 15,8 Den Hız Yükselmesinden Sonra Gün İçinde 3,5 Şu Anda 2,4 Olarak Görünüyor Bu Snr Değerleri 20 Ortalamasında Olması Gerekiyor Öyle Değilmi ? Şu Anda Hız Değerlerim 12283 / 796

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batmanlı -- 29 Ocak 2013; 21:18:37 >
  • benimde biraz önce 9415 oldu uzun zamandan beri 12280 olarak kullanıyordum
  • Yukarı yönde hat hızı (kbit/s) 798
    Aşağı yönde hat hızı (kbit/s) 12287
    Yukarı yönde gürültü güvenliği katsayısı (dB) 17.7
    Aşağı yönde gürültü güvenliği katsayısı (dB) 14.2
    Yukarı yönde aralık derinliği 4
    Aşağı yönde aralık derinliği 64
    Hat standardı ADSL2+
    Yukarı yönde hat zayıflaması (dB) 13.5
    Aşağı yönde hat zayıflaması (dB) 28
    Yukarı yönde çıkış gücü (dBmV) 12.3
    Aşağı yönde çıkış gücü (dBmV) 19.2
    Kanal türü Interleaved
    Yukarı yönde CRC 0
    Aşağı yönde CRC 23
    Yukarı yönde FEC 0
    Aşağı yönde FEC 1672850

bendeki değerler böyle yazıyor. DÜn 1225 kbit falan indirirken idm ile bugün 300 kbit e falan düştü neden böyle oldu? akk yı da geçmemişimdir çünkü eve yeni geldim 3-4 gün oldu ve pek birşey indirmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

benimde biraz önce 9415 oldu uzun zamandan beri 12280 olarak kullanıyordum

Tarifeniz kaç mbps?
  • Aynı şekilde bende de oldu geçen ay 10mbit(12mbit modemde tanımlı ve interleave) iken bu ay 9415/797kbite(showtime mod) sabitlemişler.Sistemi yavaş yavaş stabil hale getiriyorlar sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.