Şimdi Ara

95-96 lılar ne yapıyor şimdi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam uzaktan yüksek lisans deneyin bu zamanda da çalışın askerlik falanda tecil olmuş olur , parada biriktirmiş olursunuz . Evlilikmiş falanmış bunlar artık günümüzün olayları değil.

• Belli kesim torpil veya okumayi birakip direk memurluk tarzina geçiş yapti erken yaşta onlar oradan hayatta cikmaz başka iş için şuan öyle bir meslek sahibi olmak cok zor.Kariyer yapayim okuyayim diyenler açikta kaldi.Benim gibi büyüyene kadar hicbir amaci olmayanlarda özel sektör çalisiyor garanti olmayan işlerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donald Trump kullanıcısına yanıt

yolun açık olsun kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: HA-DH

yolun açık olsun kardeşim

Saolasın senin de yolun açık olsun

• Donanımhaberde konu açıyola

• challanger kasıyorum :)

• 96'lıyım. araba var, ailemin yanında yaşıyorum,askerlik yapmadım henüz muhtemelen arabayı satar bedelli yaparım. yakında evleneceğim ve pandemiden sonra yurtdışına taşınacağım. psikolojik olarak çok yoruldum. 13-15 yaşındaki arkadaşlara tek tavsiyem var; ders zamanı ders çalışın, oyun zamanı oyun oynayın. asla erken olgunlaşmaya çalışmayın. online oyunlardaki karakterleriniz ve arkadaşlarınızı sevin.

• 96'lıyım thy de işe başlayacaktım pandemiden dolayı işi alımları durduruldu.askerlik yapılmadı aöf var askerlik tecili için.bedelli yapmayı düşünüyorum.

• 95-96 lılar ne yapıyor şimdi?

diğerleri playboy playmen ve penthouse alırken 94 de ben bunu okurdum

• HolyC kullanıcısına yanıt
    Mesleğiniz/ünvanınız nedir? Bende sağlık personeliyim atama bekliyorum tavsiye eder misiniz? Tarih okuyacaktım iki sene önce vazgeçip önlisans sağlığa yöneldim KPSS de iyi geçince şimdilik iyi yaptım gibi.
  • 2019'da Tsk'ya girdim. Meslek itibariyle düzenim yok, dışarıdan iyi para alıyor görünsek de birliğin durumuna göre oturmuş bir düzen olmuyor.

Sivil, aile hayatını unutuyorsun nizamiyeden girdikten sonra.

Görüştüğüm tüm tanıdıkları polisliğe yönlendiriyorum.

• Etzel45 kullanıcısına yanıt
    Lisans hemşireyim. Yani tarih okusaydın iş için çok daha fazla uğraşman gerekecekti. Bu bir gerçek. Senin ünvanın ne bilmiyorum ama bizim meslek diğer memurlarla kıyaslandığında çalışma koşulları olarak daha zor. Çalışma koşulları, maaş kısmındaki haksızlıklar ve performans ödemesindeki adaletsizlikler gibi pek çok durum var. Ben de atandıktan sonra farkettim böyle şeyleri. Evet severek çalışıyoruz ama hakkımızın da ödenmesini istiyoruz. Zaman zaman bunlar keyfimizi kaçırsa da yaptığımız işin eğer hakkıyla yapılırsa insanların hayatına çok fazla dokunduğunu görmek günün sonunda bizi tatmin ediyor. En azından beni ediyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HolyC kullanıcısına yanıt
    Allah kolaylık versin hocam işimiz zor. Unvanım tıbbi sekreter ve diş hekimi asistanı ikisinden de atanabiliyorum. DGS ile hemşirelik tamamlamak istiyorum aslında ilerisi için. Yurtdışında falan çalışma imkanı da var diye biliyorum. Benim bölümler sizin mesleğe göre daha kolay zorlanacağımı sanmıyorum şuan da tek zor şey benim için atama bekleme süreci.
  • Ben 97liyim.Şu yaşıma kadar hayatım derslerle sınavlarla dirsek çürütmekle geçti.Ne doğru düzgün hobi edinebildik ne de gezip tozabildik.Diş hekimliği okuyorum inşallah seneye mezun olacağım.Uzmanlık hayalim vardı ama genel durumlardan dolayı mesleğimi yurt dışında yapmak olarak hedefimi değiştirdim.Almanca çalışıyorum ve bu hayal sayesinde direncimi ve motivasyonumu yüksek tutmaya çalışıyorum.Zenginlik değil ama huzurlu ve kafamın rahat olduğu,bir şey almak istediğimde 5 kere düşünmek zorunda kalmayacağım bir hayatım olsun diye çabalıyorum.Zaman akıp gidiyor her ne kadar zor zamanlar geçirsekte sağlığım yerinde,ailem sağ.Bunu hatırlamak bile beni bir nebze rahatlatıyor.Umarım herkesin hayatı gönlüne göre olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 93 luyum memurum.hastanede

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konuyu uplayalim hala degisen pek bir sey yok.

• 96'lıyım çalışıyorum 2022'de bedelli askere gideceğim onu bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.