Şimdi Ara

95-99 ARASI eski kasa hyundai accent almayı düşünüyorum?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski kasa şöyle 7-9 milyar arası temiz bi accent almayı düşünüyorum mazdaya baktım temizini bulamadım hem ucuz hem az yakan bi araba arıyorum 93 kartal slx var menun değilim ne dersiniz tavsiye edermisiniz 1 ve 3. viteslere gecerken yaşanan kronik sorunu var deniyor doğrumu?

• Yumurta kasalar hakkında sana ne bilgiler verildi bilemem.

Temiz bir 1.3 yada 1.5 GLS hele hele 1.5 GLS bulursan tadına doyamazsın.

Kronik sorunları pek yoktur.

Atına bakarsan atında sana bakar. Bilmem anlatabildim mi?

Kendine Bakımlı bir at alacaksın.

LPG li olup olmaması önem değil karar senin. Zaten afet ül devran da yakmıyor.

Parçaları da ucuzdur. TOYOTA ile kıyaslama kesinlikle.

Malzeme ve işçiliği JApon araçlarından iyi değildir. Ancak Motoruna ve şanzımanına kesinlikle laf söyletmem.
    Mitsubishi teknolojsi ile ortak üretilmiş sorunsunz bir motora sahiptir.

Atak kullanımda 3000-4000 D/Dk arası kullandığında tadına doyamazsın.

Ekonomi km si 5. vites 100-120 arasıdır.

uzun yolda BENZIN 45 lt ile 550-600 km yapabilrisin.

Standart 95 oktan kullanır 97 oktanıda ben yakmam demez.

96 modele kadar orj KORE dir. 97 ye makyajlanmış Türk elide değmiştir.

1.5 GLS Çoğu modelinde KLIMA + Oto cam, MEr.Klilt, Oto anten, Depo ve bagaj kapağı içerde, ayarlanabilr Sürücü koltuğu, Ayarlanabilir Elektrikli ayna
    STANDART tır.

Rutin bakımları yapılmış bir GLS modeli ile 200.000 standart , Segmanlanarak devam edilmiş olursa bir 200.000 daha yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogunmas -- 22 Şubat 2010; 11:29:03 >

• Banada kore üretimi al diyorlara ama kore alırsam biraz modelsiz olacak demektir. bide bunların motoru yapılınca randıman verirmi malüm mazda Corolla motoru yapılınca herkez uzak duryo?
  • Bende 1998 1.5 GLS AC var 58.000 km de.Bende düşeşe aldım arabayı.Alt sokaktaki komşudan .Daha arabanın ilk girdigi servis kagıdı bile duruyor.1. ve 3. viteste benimkinde bir problem yok.Benim aracımda lpg yok.Lpg olmadan istanbul bilecik/gölpazarı 220 km git gel=440 km tabi gölpazarındada durmuyoruz geziyoruz.İstanbula geldigimde çeyrek deponun biraz altında benzin kalıyor.
    Tabi bu 100km nin üstüne çıkmadıgımda.Devirli kullanmaya uygun bir araba.Bastın mı ben gitmicem demiyor.Benzin konusuna gelince 95 oktan standart.Ben bir kez Shell V-power koydurmuştum.Arabanın çekişi üst düzey olmuştu.Yol tutuş a gelince fazla zorlamassan bir problem yok ama zorlayınca ön taraf kendini atmaya başlıyor tekerlekler hafiften havalanmaya başlıyor.Bagaj için ise yeterli.Eğer benim gibi müzik sistemine sahipsen woofer i koydun mu bagaj ölüyor.Özelliklere gelince Klima-Elektrikli aynalar-yükseklik ayarlı sürücü koltugu-Yükseklik ayarlı direksiyon.Sis farı(günümüzdeki bazı arabalarda yok).ABS bazı modellerinde var(bildigim kadarıyla sadece otomatik viteslilerde).
    Sonuç olarak o paraya alabilecegin güzel araçlardan biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exitus112 -- 22 Şubat 2010; 13:18:56 >

• Böyle bi arab kaca alınır acaba tam benlik aslında benim için ekonomik olsun tofaş gibi dökülüp durmasın yeter başka özellik aramıyorum hızda yapmam ben nadiren 100 ü geciyorum uzun yola gitmiyorum şehir içi ekonomik olacak. ikinci ellerine baktım da araba var ama kaza boya yok demeyince uzak durmak lazım diye düşünüyorum
    http://www.araba.com/2652414/Hyundai%20Accent%201.5%20GLS
  • 97-2000 modelini (GLS 1.5 Likmali LPG olabilir) 7.5 -ila 10 bin arasında bulabilirsin.
    Derli toplusunu bulırsan tadından yiyemezsin.

Virajlarda korkma, arka kendini kolay bırakmaz. sadece vriajın yarısını geçtin mi Aban gaza toplar kendini.

ben 195 k yi gördüm. Yerinden kıpırdamadı.
    Doğanla 160 yaptığında nereden çıkacak diye gözlerin dönüyor.

Temziini bul başın ağrımaz. Söylenenlerede pek inanma.
  • Bilgiler için çok teşekür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler az önce uno ararken 98 accent 68.000 km gl aldim ins pisman olmayacagim insallah bayan ögretmenden ilk elden lpg takilmamis aranizdayim kisacasi bakalim ne olcak sonumuz 9250 fiyatida.
  • bende 99 gls var..kore malı abs hava yastığı klima full....arkadaşların dediği gibi bastınmı banamısın demiyo..bir çok arabaya nal toplatır...aşırı bir arıza vermedi bu zamana kadar rutin bakımlar dışında,otomatik cam arızalandı 20 liraya yaptırdım...yani tavsiye edilecek bir araba..ama temizse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.