Şimdi Ara

Renault Clio 1.2 Authentique almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
50.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Renault Clio 1.2 Authentique 2005 model 85000 km de 15000 TL 'ye almayı düşünüyorum.Artıları eksileri nelerdir fiyatı uygunmudur?Kazası boyası yokmuş,4 hava yastıgı,klima,abs var.doğru tercihmidir yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Renault Clio 1.2 Authentique: Kapsamlı Bir İnceleme

Giriş

Renault Clio 1.2 Authentique, yakıt verimliliği ve uygun fiyatıyla kompakt hatchback arayanlar için popüler bir seçenektir. İşte bu popüler araç hakkında bilmen gereken bilgiler:

Performans ve Verimlilik

Clio 1.2 Authentique, 75 beygir güç ve 107 Nm tork üreten 1,2 litrelik dört silindirli bir benzinli motora sahiptir. Bu motor, beş vitesli manuel şanzımanla eşleştirilmiştir ve ortalama 5,2 litre/100 km yakıt tüketimi sunar.

Donanım ve Özellikler

Authentique donanım seviyesi, klima, elektrikli camlar, uzaktan kumandalı merkezi kilitleme ve MP3 uyumlu bir ses sistemi gibi temel özellikleri içerir. Güvenlik özellikleri arasında sürücü ve yolcu hava yastıkları, ABS frenler ve elektronik stabilite kontrolü yer alır.

Sürüş Deneyimi

Clio 1.2 Authentique, şehir içi kullanım için çevik ve manevra kabiliyeti yüksektir. Direksiyonu hassastır ve süspansiyonu yol kusurlarını iyi bir şekilde emer. Yüksek hızlarda, kabin rüzgar ve yol gürültüsüne karşı iyi bir şekilde yalıtılmıştır.

Clio 3 1.2 Authentique

Clio 3 1.2 Authentique, önceki nesil Clio modelinden biraz daha büyüktür ve daha fazla iç alan sunar. Ayrıca, güncellenmiş bir ön ızgara, yeni farlar ve yeniden tasarlanmış bir arka kısım gibi bazı stil değişikliklerine sahiptir.

1.2 Authentique Clio Nasıl?

Clio 1.2 Authentique, günlük işe gidip gelmek ve kısa yolculuklar için ideal bir seçimdir. Yakıt verimlidir, güvenilirdir ve uygun fiyatlıdır. Bununla birlikte, daha yüksek güç ve performans arayanlar için farklı bir araç düşünmek isteyebilirler.

Clio 1.2 16 Valf Yorumları

1.2 litrelik motor, 16 valfli versiyonda da mevcuttur ve bu da biraz daha fazla güç ve tork sağlar. 1.2 16 valf Clio modelleri, daha iyi hızlanma ve genel sürüş deneyimi sunar.

Sonuç

Renault Clio 1.2 Authentique, uygun fiyatlı, yakıt verimli ve güvenilir bir kompakt hatchback'tir. Şehir içi kullanım için idealdir ve temel donanım ve özellikler sunar. Clio 3 1.2 Authentique, daha fazla iç alan ve güncellenmiş bir tasarımla daha büyük ve daha modern bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2 yorumum var. Birincisi pahalı. İkincisi donanım yoksunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HazzaR

2 yorumum var. Birincisi pahalı. İkincisi donanım yoksunu.
    ne tavsiye edersin 15 bin civarlarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: avaraozi

ne tavsiye edersin 15 bin civarlarında

Alıntıları Göster
    dizel albea palio olabilir. 2006 model...
  • quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

dizel albea palio olabilir. 2006 model...

Alıntıları Göster
    TAVSİYE EDERİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: maraz9403

TAVSİYE EDERİM

Alıntıları Göster
    biraz pahalı ama donanım yoksunu değil,

4 hava yastığı
    abs
    afu (acil fren desteği)
    direksiyondan kumandalı müzik
    klima

2004 modeli var bende. geçen sene 14 bine almıştım 50.000 km deyken. gayet güzel bir arabadır, motoruna göre çekişi gayet iyidir. 200-210 krş yakar şehir içi. yalnız aile arabası için biraz iç hacim kısıtlıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maraz9403

TAVSİYE EDERİM

Alıntıları Göster
    pahalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oliwer

biraz pahalı ama donanım yoksunu değil,

4 hava yastığı
    abs
    afu (acil fren desteği)
    direksiyondan kumandalı müzik
    klima

2004 modeli var bende. geçen sene 14 bine almıştım 50.000 km deyken. gayet güzel bir arabadır, motoruna göre çekişi gayet iyidir. 200-210 krş yakar şehir içi. yalnız aile arabası için biraz iç hacim kısıtlıdır.

Alıntıları Göster
    dostum bu tarz arabalar genelde benenen,ilgi duyan insanların arabasıdır.çoğu insanın işi gereği,çevresindeki insanların etkisi gereği;beğenmezler beğenselerde almak istemeyebilirler.
    benim fikrim bu araba mevzularında ilgi duyduğunu alacaksın arkadaşım.

çevreden;
    - bu araba çekmez,
    - bu araba bayılır,yok savrulur,yan yatar çamura batar,
    - motoru kucağına alırsın,basmaya gelmez,
    -yok abi bu araba gitmez buna tüpte takılmaz gibi şehir efsaneleri ile karşılaşacaksındır.
    ..ama bence beğeniyorsan ilgi duyuyorsan vede senin ise en güzeli bu.
    araba senin ise parasını basıp aldıysan ve bindiğin zaman huzurlu isen bundan ötesi yok.

ben bindip sahip olduğum ve kendimce test ettiğim arabaları içinde 1.2 16v. clio çok çok düşük bir araç değil çoğu ihtiyacını çok iyi bir şekilde giderecektir.
    1.3 cdti 90 hp.opel
    1.5 dci 80 ve 100 hp.megane
    1.4 16v. ve 8 v. clio ve fabia
    1.6 16v. yani şu an yani piyasada kullanılan çoğu motor performansını bilen biri olarak.

1.2 16v. de ihtiyacını yeterli düzeyde karşılayacaktır önemli olan arabadan beklentin.
    benim gibi füşünüyorsan.

vergisi az olsun.kendine göre az yaksın.kendine göre göze hoş gözüksün.yedek parçada fazla problem çıkarmasın diyorsan. 1.2 clioyu almanda bir sakınca görmüyorum.

eğer arabayı beğenirsen ve uzun sürede kullanacakasan. 300-500 e bakmayıp almanı tavsiye ederim.tamamen ihtiyaçlarına göre bir şeydir.

• O arabanin ederi maks. 13 bin tl , 15 bine 2004 megane 2 hb1.4 satiliyor.Bence 15 bine 2007 seat ibiza yada skoda fabia al.
  • marea düşünmezmisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

marea düşünmezmisin.
    attci arkadaşımın dediği gibi bu söylenenleri hiç asma bence.Çünkü bana da çok söylediler ben 2004 model 1.2 16v aldım ilk sahibinden 30 binde arabada çizik dahi yok 16 bin verdim ama araba o kadar hak ediyorki herşeyiyle.Benim ihtiyaçlarımı karşılıyor hemde fazlasıyla.Konuda acmıstım hatta gecen kucuk bir kaza yaptım ama allah a şükür bişey yok.Ayrıca 1.2 oldğuna bakma ne rampada hissediyosun ne de yolda hiç kasmadan 170 i rahat görüyor benimki.Vel hasıl diceğim sadece kullananların yorumlarını dikkate al klavye ustalarını değil.Ayrıca 2004 model megane 2 yi 15 bin e kim satıyormus suan ki piyasada göster bizde alalım.Ama değişmedik parçası kalmayan kazalı boyalı km si yüksek veya çekilmiş vs bi meganedansa şuan ki herşeyiyle orjinal clio mu tercih ederim.En azından kafam rahat binerim ;)

• quote:

marea düşünmezmisin.
    dostum bu mekanda kafan iyice karışacaktır.temizliğinden eminsen fiyatıda sana uygunsa.

1.2 16v. 2004-2006 model arabaların fiyatları.

13 liradan başlar 17 ye kadar dayanır....gerisi hikaye...
    100.000 km yi devirmiş arabayı 1 milyar ucuza alsan ne değişir.
    az km olsun.temiz olsun 1 milyar fazla olsun.
  •  Renault Clio 1.2 Authentique almayı düşünüyorum
  • quote:

Aynen katılıyorum attci arkadaşım.Kim bilir kaç km de ne olduğu belli olmayan bi arabayı alacağıma az km li temiz kafamın rahat edeceği arabayı 1 milyar fazlasına alırım kafamda rahat olur.Ayrıca araba donanım yoksunu filan değil.Ha donanım yoksunu diyenler 15 binlik arabadan 30 binlik donanımı bekliyorsa onların kendi problemleri ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

Hem beğenmiyorum diyosun kullanıcısı olarak,hem de herkese öneriyosun,nasıl iş bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

Hem beğenmiyorum diyosun kullanıcısı olarak,hem de herkese öneriyosun,nasıl iş bu?

ben beğenmiyorum ama beğenenler oluyor ben fiat diye beğenmiyorum yoksa araç güzel

• quote:

quote:

quote:

ben beğenmiyorum ama beğenenler oluyor ben fiat diye beğenmiyorum yoksa araç güzel

Alıntıları Göster
    bence 1.2 motor ile ilgili sıkıntı yaşamazsın sehiriçinde, hem az da yakıyo. eğer araba temizse içine siniyosa al.

Not: Authentic donanımında 4 airbag oldugunu sanmıyorum. en azından 2010 modellde 2 tane var.

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    tabiki bulup alabilirsen 1.4 daha iyidir ama senin aklına yattıysa temizse alabilirsin...
    ama biraz pazarlık yap....

• quote:

Orijinalden alıntı: MINERVAL

O arabanin ederi maks. 13 bin tl , 15 bine 2004 megane 2 hb1.4 satiliyor.Bence 15 bine 2007 seat ibiza yada skoda fabia al.

15 bine 1.4 megane hb baktım ama bulamadım bir kaç tane dediğiniz fiyata yakın var hepside kazalı komple boyalı takla atmış araçlar bu fiyata şu araç var demek olmuyor varsa kazası boyası olmayan araç ilanınıda koyun arkadaşı yanlış yönlendirmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

quote:

Orijinalden alıntı: MINERVAL

O arabanin ederi maks. 13 bin tl , 15 bine 2004 megane 2 hb1.4 satiliyor.Bence 15 bine 2007 seat ibiza yada skoda fabia al.

15 bine 1.4 megane hb baktım ama bulamadım bir kaç tane dediğiniz fiyata yakın var hepside kazalı komple boyalı takla atmış araçlar bu fiyata şu araç var demek olmuyor varsa kazası boyası olmayan araç ilanınıda koyun arkadaşı yanlış yönlendirmeyin

Alıntıları Göster
    Aticican arkadaşım 2010 modelini bilmiyorum ama benimkide 2004 model 4 airbag var.Hangilerinde vardır hangilerinde yoktur o konuda bilgim yok ama benimkinde olduğunu biliyorum :)

Bu arada evet 15 bine o var bu var demekle olmuyor göster bizde görelim bilelim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.