Şimdi Ara

95 BİN TL ye kadar araç tavsiyesi!!! VOLVO S80 1.6 D2 POWERSHIFT ALINDI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
5
Favori
9.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam, affınıza sığınarak; çocuk yok, düşüncesi de yok D sınıfı ısrarınızı anlayamıyorum... C sınıfı hatchback araçların hem şehir içi manevra ve park avantajı vardır hem de uzun yolda sizi üzmezler... D sınıfı sedan araç 2 kişi binilecekse bana göre gereksiz... A3, Gullietta, Golf, Focus , Auris gibi Hatchback araçlar hem şehir içi hem şehirler arası sizi üzmez...
    Yürütme masrafı çok olmaz diyorsanız D sınıfı yerine kompakt SUV bakın bence... Ford Kuga, Nissan QQ gibi...

• ds5 d sınıfı araç olarak geçiyor teknik verilerde,ayrıca şehir içi 4.8 lt gibi tüketim değeri yakalaması çok güzel. zamanının ötesinde bir tasarımı var. otomatiği mcp şanzuman olmasını pek çok kişi sevmiyor fakat kullandıkça çok alışıyorsun. ben mcp kullandığım için çok korkulacak dert edilecek bir tarafını görmüyorum.
  • sevensleepers1907 kullanıcısına yanıt
    18 şubatta Türkiye satış fiyatları açıklanacak diye bir haber okudum. yani yaklaşık 10 gün sonra.

fiyat konusunda birşey diyemiyorum çünkü döviz kurları çok oynak.

ancak şuan ki qashqai kampanyasız liste fiyatları gibi olur diye düşünüyorum. gerçi şuan kampanyalı fiyatlardan bile 6.000 TL gibi bir ekstra indirim yaparak Nissan'ın Qashqai sattığını düşünürsek, ayırdığınız bütçe ile yeni kasa 1.6 otomatik dci qashqai alabilirsiniz diye düşünüyorum. nissan hiç bir zaman vw gibi sadece küsüratı düşerek satış yapmıyor. illaki liste fiyatından hissedilir bir miktar düşüyor.

1.6 dci teknik bilgilerini altta linkten inceleyebilirsiniz.

http://ototeknikveri.com/icerik/5095/yeni-dizel-otomatik-qashqainin-teknik-ozellikleri.html

• Audi a3 a4 alabilirsin sıfır alacıgım dıyorsan Santa Fe
  • Hocam benzinli olsa da aktarmadaki başarısı sayesinde çok zorlamaz. Ben bunu alırdımhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-boyasiz-yeni-kasa-garantili-borusan-cikisli-3-16i-comfort-152627418/detay
  • Kesinlikle Volvo S80 1.6 dizel otomatik tercih ederdim sizin kriterlerinize göre.D segmenti fiyatına E segmenti araç.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2012-model-kiristal-beyazi-volvo-s80-premium-powershiftvv-150969080/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-birmot-istinyeden-2012-volvo-s80-premium-1-6-dizel-otomatik-150470878/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canvarol -- 7 Şubat 2014; 21:34:41 >

•  95 BİN TL ye kadar araç tavsiyesi!!! VOLVO S80 1.6 D2 POWERSHIFT ALINDI

Mercedes A 180 Urban düşünebilirsiniz
  •  95 BİN TL ye kadar araç tavsiyesi!!! VOLVO S80 1.6 D2 POWERSHIFT ALINDI
  • sevensleepers1907 kullanıcısına yanıt
    Benzinli arabanın tadını hiçbir dizel araba vermiyor bence 2-3 lira için dizel düşünmeyin benzinli her zaman daha iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Bütçenizi biraz daha arttırabilirseniz Citroen DS5 derim kesinlikle. Bayiye gidip aracı incelemenizi tavsiye ederim.
    Verdiğiniz kriterlere göre ihtiyacını karşılamanın ötesinde size lüks ve konfor da sunar.

Vites geçişleri gerçekten çok sarsıntılı. Aracın tüm albenisini alıp götürüyor. Testi bitirmeye üşendim öyle söyleyeyim. Yada hiç otomatik araç sahibi olmadığım için ben mi çok takıldım ?
  • Bmw 3.16i derim kesinlikle.Dizelle arasında bir şey yok.Ne servis sıkıntısı olur ne de 1-2 yıl içinde malzemesi kötüleşir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu açan sevensleepers1907 arkadaşımız ayrıntılı olarak kriterlerini sıralamış. benim anladığım olmazsa olmazları;

1. otomatik,
    2. vergi diliminden dolayı 1600 cc veya altı.
    3. çok km yapılacağından dolayı az yakan bir araç.
    4. konfor.

şimdi birisi bana bu kriterler varken hangi mantıkla, sadece manuel 1.6 dizeli olan CRV'nin, üstelik re-desing CRV fotoğrafının buraya örnek olarak konulduğunu açıklayabilir mi?

bu marka fanatikliğini bırakın. birileri SUV sınıfı bir araç önerdi diye, uysun yada uymasın sempati duyduğunuz benzer sınıftaki aracı oraya monte etmeye çalışmayın. komik oluyor.

bir konu açıldığı zaman, ya ilk mesajları okumuyorsunuz, ya da bilerek yapıyorsunuz bunu.

yukarıdaki kriterler bulunmasıydı, 95.000 TL civarında SUV veya D sınıfında 10 farklı araç önerebilirdim. o konu ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwishh -- 7 Şubat 2014; 22:13:38 >

• hocam kriterlerinizi biraz esnetirseniz eğer çok tatlı bir 3.20d x drive önerebilirim.
    ilan sahibiyle alakam yok,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-cabir-den-2011-model-bmw-3-20d-xdrive-m-paket-hatasiz-150562834/detay

eşiniz de siz de rahat etmiş olursunuz.
  • volvo s60, s80

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vidanj -- 7 Şubat 2014; 22:43:29 >
  • Volvo s60.

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

320d bakardım 2. el

+1 diyeyim, okadar parayı pejoya skodaya yatırmak pek akıl karı olmaz

• Volvo S60 D2 / Powershift

Volvo V40 Cross Country D2 Advance / Powershift
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

quote:

Orijinalden alıntı: sevensleepers1907

quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

hocam yeni skoda superb takibimde ciddi ciddi düşünüyorum zamdan en az etkilenen araçlardan biri sizin aracınız da o görünüyor

Dostum yanlış hatırlamıyorsam sizin Superb 1.6 TDI DSG Elegance modeli ile ilgili olarak forumda bir inceleme yazınızı okumuştum.. Güzel bir inceleme yazısı olmuştu.. Elinize sağlık.. Yazınızda en fazla kafama takılan performans konusuydu.. O konuda ciddi olarak eleştirmiştiniz aracı.. Ancak anladığım kadarı ile buna rağmen yinede almayı düşünüyorsunuz.. Performansına rağmen sizi bu karara iten nedir? Acaba bu araç chip tuning ile daha iyi bir seviyeye çıkartılabilir mi?

evet incelemiştim teşekkür ederim benim c maxa göre performasn vasat zaten ağır araba bu konuda eleştirdim ancak yıllık 15-20 bin km yol yapıyorum dizel şart otomatik vites gerekli olunca seçenekler çok daralıyor vw gereksiz pahalı corolla 1.4 yetersiz ki c sınıfı bu yaşa geldikten sonra d sınıfı bir araca binmek istiyorum avensiste otomatik vites yok fransız araçları zaten benim için bitti 508 le çok kötü tecrübelerim var tek seçenek superb kalıyor motor hariç araç benim çok hoşuma gitmişti bu arada bizi skoda superb sahibi bir arkadaş bilgilendirse çok daha iyi olur bildiğim kadarıyla hem eski hem yeni superb var onda

bu segmentte f/p oranı olarak 1 numara olan araç superbdir...eski superble yeni superb arasında ön ve arka farlar + dsg haricinde hiçbir fark yok,motor,donanım ve iç kısım tamamen aynı,dizel otomatik avantaj tabiki...

şimdi mesela seneye garantisi dolunca ilk superbi satmak istiyordum fakat inanın yerine alıcak araç yok,daha dün konya yolunu dolaştım gözlemlerim,

passat:kendini kanıtlamış fakat tipi eskimiş durumda ,zaten mart nisanda yeni kasa lansmanı var..,ayrıca fiyat uçmuş durumda..

c5,508: bana uzak Allaha yakın olsun,sen burada çok iyi çok kaliteli diye atıp tutanlara bakma 1,2 yaşında araç gör bak 4-5 sene sonra ne hale gelicek,pug ve cit. sıfır alıp 2 sene binip garanti bitmeden satman gereken araçlar ayrıca 2.elde en çok zarar ettiren bunlar...adam oyuncagını çok koyuyor ama adamgibi şanzıman koymuyor kalite koymuyor..

insignia: çok güzel tasarımlı ve dolu bir araç ama dizeli yok,motoru lpg ye uygun değil yani ülkemiz için emekli arabası az kullanıyorsan alınabilir ,çok yol yapıyorsan ocağına incir ağacı diker...

latitude:malesef tutmayan ölü doğmuş bir araç,gider elin samsunga araç yaptırırsan d segmentinde işin zor...aslında laguna ve vel satis den bilindiği üzere reno kendi yapsaydı bence daha başarılı olurdu

geriye premium d segmentleri kaldı oda 3 ve c classe onlar zaten ayrı bir inceleme konusu...

sonuç olarak şu an en iyi f/p aracı superb..

yanlız şahsi fikrim şu anda ne ev alınır ne araba ,aciliyet yoksa biraz beklemekte fayda var ,fiyatlar ve krediler uçmuş durumda,2012 yılının aralık ayında 70 bin tl ye aldığım superb,2013 kasım ayında 84 bin tl ye çıktı(sonuncusu dsg şanzımanlı),şu an ise araç 89bin tl olmuş....

superble ilgili soracağınız birşey varsa yardımcı olurum...

• quote:

Orijinalden alıntı: iwishh

aracı çoğunlukla eşinizin kullanacağını belirtmişsiniz. baktığınız araçların hepsi D sınıfı araçlar. bu araçların boyu yaklaşık 4,7 - 5 metre aralığında. ayrıca araçların genişlikleride B sınıfındaki araçlara (c3 ve yaris vb.)göre fazla. insan kullanmadan araçlara bakmakla bu farkları çok anlayamıyor.

ben başka bir açıdan bakıyorum. böyle bir araç alırsanız acaba eşiniz rahat kullanabilecek mi? şehir içinde park edebilecek mi? bence bunuda bir düşünün derim.

işim gereği uzun süre D sınıfında renault latitude kullandım. aracın boyu yaklaşık olarak 5 metre. latitude de dahil olmak üzere her boyuttaki aracı her yere kolayca park edebiliyorum. öyle bir sorunum yok. ancak başka araçların boşattığı çoğu yere latitude sığımıyordu. ayrıca genişliği fazla olduğu için diğer arabalara göre yola daha fazla taşıyordu. benzer durum almak için bahsettiğiniz diğer araçlar içinde geçerli olacaktır.

bence 1.6 dci otomatik 2014 yeni kasa Qashqai 'yi alternatifler arasında düşünün derim. satışa çıkması eli kulağında. hem motoru çok güçlü (130 bg 320 tork) , hem yakıt tüketimi çok düşük ve hemde sorunsuz otomatik CVT olacak.

bayanlar yüksek araç kullanırken kendilerini daha güvende hissettiklerini söylüyorlar. ayrıca tatillerde de işinizi çok rahat görür. çok fazla bagajınız oldğunda arka bagaj panzotunu çıkardığınızda, D sınıfı araçlar kadar yük alabiyor.

tam anlamıyla katılıyorum

ama sürekli uzun yolda kullanılacaksa latitude'de tercih edilebilir ama yok ağırlıklı olarak şehir içi kullanılacaksa erkeklerin bile zorlandığı arabayı kadınlar sürebilir mi bilemiyorum ...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.